Okategoriserade

Mitt bloggår 2018

Mitt bloggår 2018 känns som världens längsta år eftersom typ allt mellan himmel och jord har hänt. Här kommer en summering på mina bästa inlägg, månad för månad.

Januari
Året började med en käftsmäll. Vi var nere i Brasilien och jag fick höra att jag var en dålig mamma och kritiserades för att jag hade gått upp i vikt under semestern.

Februari
Mer kritik om min kropp och jag informerar om hur många föräldradagar man måste ta ut innan barnet fyller 4 år för att inte förlora några dagar. Bild lånad från Ett päron till morsa 

Mars
En vän har problem med dåliga förskolelärare och undrar vad hon ska göra och Isadora får mystiska prickar som vi fortfarande inte fått svar på vad det är, men dom försvann med Tree Tea Oil. Nu har hon fått tre nya så det är bara att börja smörja igen.

April
Jag reder ut hur det kan ta lite över en timme för mig att göra mig iordning utan barnen på morgonen. Ni tycker att jag är långsam haha! Jag frågar er hur ni ser på situationen när barnen har kompis hemma och ni ska äta, får kompisen vänta på rummet eller för hen också mat?

Maj
Jag skriver ett grymt tips-inlägg om hur man får råda att resa utan att spara pengar! Så roligt att så många har haft nytta av det 🙂 Jag funderar över om lyckliga par på instagram verkligen är lyckliga eller om det bara är en fasad?


Juni
Jag får spel på att föräldrapenningen skulle tvångskvoteras men det visar sig vara FALSKLARM! Tur! En av dom absolut värsta dagarna i mitt liv. Jag får reda på att min mommo ligger inför döden och bara har timmar kvar att leva

Juli
Jag skriver ett väldigt viktigt inlägg om att absolut inte hänga filtar över barnvagnen sommartid! Alla ni som har bebisar, ska få bebisar, känner någon som ska ha bebis under sommaren – ni bör läsa och dela detta! När jag inte trodde det kunde bli sämre håller det på att gå riktigt illa!

Augusti
Jag tycker att hela livet känns meningslöst för något har hänt. Jag berättar några dagar senare att han vill separera.

September
Jag skriver om hur jobbigt jag tycker det är med helg och berättar om hur barnen tog det när vi separerade.

Jag och Antonia svirar på stan

Oktober
Äntligen en sjukt positiv nyhet och ett av dom största stegen i mitt liv! Jag tycker till om skyldigheter som förälder.

November
Ett övertramp sker och jag undrar om jag överreagerar…. Jag frågar er vilken chartersemester med all inclusive som är bäst när man åker med barn.

December
Jag funderar på om jag borde sälja alla bebisgrejer eller inte… Jag frågar er vad ni tror om Kreta, Cypern eller Gran Canaria i maj.

Det var väldigt vilka negativa inlägg som låg i toppen! Nästa år hoppas jag på att jag får anledning till att skriva många fler glada inlägg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.