Okategoriserade

Mina mål med 2019

Ja, då är vi inne på den sista dagen på hela året och jag tänkte blicka tillbaka på mina mål med 2018 som jag skrev dom sista dagarna på förra året. Jepp, då ska vi se, det var tydligen bebisverkstad, mer resor och kvalitetstid, karriär och gå ner 3 kg. Det gick ingen vidare med andra ord… Det blev ingen gravidmage och vad det gällde karriär så blev det inte det jag hade i åtanke men jag är rätt nöjd ändå. Mitt företag gick riktigt bra och jag lyckades slå förra årets vinst trots att jag numera har en anställning på heltid och är ensamstående på heltid! Det är fasiken inte dåligt 🙂 Det blev ganska många resor, vi var ju både Brasilien, Danmark, Italien, Leksand och i Borås och turistade 🙂 Dom där 3 kilona sitter stadigt kvar, men sedan jag kom hem från Brasilien har jag i alla fall gått ner nästan 7 kg så i sammanhanget är inte dom där 3 kilona något att bry sig om. Fast ändå vägrar jag att ge upp!

Mina mål med 2019

Mig själv
– Låt oss sätta sprätt på dom där sista 3 kilona en gång för alla. Jag funderar också på att anlita PT, inte för kilonas skull utan för att jag tror att jag hade mått bra av något nytt i mitt liv.

Karriär
– Slå nytt vinstrekord igen för mitt företag!

Fritid
– Resa med barnen. Jag önskar mig massor av kvalitetstid med barnen. Jag hoppas på många resor i eller utanför Sverige 🙂

Kärleken
– Våga dejta. Det är svårt att bli kär när man bara är med barnen eller umgås med datorn. Jag har faktiskt bokat min första dejt! Wihooo vad det pirrade till i magen nu 🙂

Fotograf: Wanderings

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.