Mina mål med år 2018!

Ja, nu har vi kommit till slutet på året och det är kanske dags att både blicka tillbaka och se hur det gick med målen år 2017 och sätta upp nya mål för 2018 🙂 Nyårslöftet 2017 lyckades jag hyfsat bra med tycker jag 🙂 År 2017 spenderade vi både mer tid och mer pengar på familjen. Vi reste mera och hade mer kvalitetstid tillsammans. Jag gick aldrig ner mina sista 3 kilon men jag var ändå ganska nöjd fast jag vill fortfarande gå ner dom sista kilona och inte “ge upp”. Att ge upp är som ett nederlag för mig så när jag har bestämt mig för något så ger jag inte upp, men jag kan vänta länge på att få det genomfört haha! Jag hade velat lyckas lite bättre med min youtube, men målet var egentligen bara att satsa mer på youtube och Instagram och det gjorde jag ju faktiskt 🙂

Mål och nyårslöfte inför 2018

Familj

– Största grejen inför 2018 är att vi startar upp bebisverkstan igen – YEAH! Om ni visste hur jag har längtat!

Fritid

– Vi fortsätter på samma spår och önskar oss resor och kvalitetstid tillsammans.

Karriär

– Mitt första år som företagare gick otroligt bra, jag är mer än nöjd och har definitivt något att vara stolt över! År 2018 kommer jag höja ribban ett extra snäpp, då jag dessutom börjar jobba deltid på mitt gamla jobb och om allt går i lås så uppfylls alla mina drömmar detta året! Ni kommer vara en del av detta, så häng med!

Mig själv

– Låt oss sätta sprätt på dom sista 3 kilona innan det blir dags att tjocka på sig igen haha!

 

Brukar ni sätta upp mål eller nyårslöften? Vad hade ni förra året? Uppfyllde ni dom?

Relaterade Inlägg

20 Kommentarer

 1. Daniéla

  Härliga mål för 2018, har ungefär samma själv. bäbisverkstan har fått göra ett uppehåll, då jag börjar nytt jobb i Jan men har tänkt starta i gång i gen i vår men önskar först att bli av några kilon jag med. Hoppas kunna spendera mer tid med familjen och mer resor, men mitt främsta mål för 2018 är att ta hand om mig själv mer. Vore kul att träffa dig nån dag

  Svara
 2. A

  Jag önskar dig och din familj ett Gott Nytt År med mycket hälsa,kärlek och lycka. Vi hänger me och följer din blogg.

  Svara
 3. Anna

  Jag brukar inte ha några särskilda nyårslöften, håller dom aldrig ändå haha! Men nåt mål ska jag försöka med. Som att fortsätta med träningen (SomaMove! BÄSTA träningen!!), spara pengar till nytt kök, hitta extrajobb inom det jag just nu pluggar till och SOVA! Vår son är lika gammal som Isadora och har sovit så jäkla kasst sen han föddes och gör det fortfarande så får jag önska mig nåt på det nya året är det att han ska börja sova så jag nånsin kommer vilja skaffa fler barn!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag brukar blanda löften och mål. Ibland så blir det mål och ibland så blir det löften. Det beror på vad jag är sugen på inför nästa år hehe 🙂 Åhh då hoppas jag verkligen att du får sova ikapp detta året! Det är så jobbigt att vara utan sömn, särskilt så länge..

   Svara
 4. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Har aldrig några mål, däremot brukar jag tänka att jag gör nystart med saker 🙂 samt att jag har önskningar :).

  Svara
 5. Sandra P

  Kul med bebisverkstad! 🙂 Mina mål för 2018 är att lära mig fotografera, dra ner på matkostnader (bli bättre på att utnyttja erbjudanden men även ta tillvara överbliven mat och att minska slängd mat), bli bättre på mindfulness och att snygga till hemma med nya tapeter överallt och nya möbler (eller måla om de gamla)

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh vilka bra mål! Jag har också tänkt mycket på vårt matsvinn men det kommer automatiskt bli mindre nu när Jairs kusin hänger med. Han skrapar allas tallrikar här hemma och slänger ALDRIG mat!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här