Okategoriserade

Mitt 2015

Jag tycker det är lite kul att reflektera över året som har gått, men istället för att gå igenom månad efter månad så har jag lånat Cissi Wallins 2015-frågeintervju:

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? 

Jag ställde upp som fotomodell för Barari Studio!! Jag hade ingen aning om att jag hade modelltalang hehe!

Genomdrev du någon stor förändring?

Nja, jag kan nog inte påstå att jag ändrade på något stort. Men det skedde en del stora förändringar fast det var inget som jag drev.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

18:e november som var dagen då vi var på rutinultraljud med bebis i magen. Först efter det ultraljudet så pustade jag ut och började se framemot att bli tvåbarnsmamma på riktigt <3   Vilka länder besökte du?

Vi besökte Bali och finskt vatten (vi gick aldrig i land i Helsingfors 😛 ).

Bästa köpet?

Åhhh, det måste vara vår robotdammsugare, min bloggkamera och allt jag köpte när jag inredde balkongen i våras!

  Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Jag blev på smällen igen! Jag kan inte beskriva den lyckan med ord!

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? 

Jag vill ha mindre berg-och-dala-bana av lycka och skitbajshelvetesgrejer. Kan jag inte bara få vara lycklig i ett helt år i streck?

Vad önskar du att du gjort mer?

Tänkt på mig själv och prioriterat mig själv högre. Jag satte alla andra före mig själv och ignorerade mina egna känslor. Jag körde på i 200 och stannade aldrig upp och kände efter hur jag mådde efter missfallet förra året. Året hade därför en väldigt väldigt tuff start.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Stressat. År 2016 ska bli mitt harmoniska år där jag och mina barn kommer vara allra viktigast. Lucas har alltid varit nummer 1, men nu ska jag placera mig själv som 1,5 hehe 🙂 Om Lucas och bebis har en lugn, harmonisk och lycklig mamma så är jag helt säker på att dom mår som allra bäst också 🙂 

Favoritprogram på TV? 

Ack Värmland, Welcome to Sweden, Solsidan, Orange is the new black och nu Salem. Vi har sett många serier och jag är helt säker på att jag har glömt nån eller några favoriter nu… Jag kan bara inte komma på vilka….

Bästa boken du läste i år? 

Nope… jag har inte läst nån bok… Jag har bara börjat läsa på Fifty Shades of Grey, men jag har inte kommit så långt än… 😛

Största musikaliska upptäckten? 

Oj vad dålig jag känner mig… Jag har nog inte gjort nån upptäckt detta året. Men jag har en ny favoritlåt i alla fall. El Perdón med Nicky Jam och Enrique Iglesias. Jag älskar Latino-musik men det har jag vetat länge 🙂

Vad var din största framgång på jobbet 2015? 

Bloggen har växt något enormt sista halvåret!! Nästa år kommer det hända många spännande saker med bloggen, men kan jag tyvärr inte avslöja mer än.. Men ni har väl inte missat att jag har blivit poddare? Den 13:e januari har jag och Linda Highonlife nypremiär av podden Föräldrasnack där jag numera kommer vara medproducent!! Sååååå skojigt! Hoppas ni lyssnar! Gå in i iTunes eller Podcaster och börja prenumerera redan nu!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har varit ledsen ungefär halva året och glad halva året. 2014 och 2015 har varit år där jag har fått känna på hur det känns att vara superlycklig och må riktigt jävla bajs. Jag kommer inte minnas dessa år som mina bästa år. Jag hoppas att 2016 blir som 2013, ett riktigt lyckoår! Jag förtjänar det nu 🙂

Vad spenderade du mest pengar på? 

Resan till Bali. Den var dyr! 😛

Vilken är din största insikt under 2015?

Jag måste tänka mer på mig själv och nu vet jag äntligen vad jag verkligen vill! Hoppas jag kan förverkliga mina drömmar år 2016!

Vad är du peppad för inför nästa år?

Föda barn såklart! Ni förstår inte hur sjukt peppad jag är alltså! Jag är peppad över att bli tvåbarnsmamma, vara hemma med Lucas igen och att ta min blogg till nästa nivå 🙂 Wish me luck 🙂

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.