Okategoriserade

Tjejmiddagen med ny vän igår

Igår var jag ”ute” i Kungsbacka för första gången! Jag var på tjejmiddag med en tjej som jag träffat via GoFrendly. Det var såååå trevligt, men tiden gick så sjuuuuukt snabbt!! Vi åt på en restaurang som heter Ester och det var riktigt riktigt gott! Efter middagen gick vi vidare till ett öl-hak och hade det inte varit för att våra sista bussar gick tjugo i elva så hade vi stannat mycket längre! Asså, det var så trevligt att jag var alldeles upprymd och glad när jag var på väg hem. Vi pratar redan om att träffas igen nästa vecka, fast med barnen, så roligt!

737ade65-d920-4e57-b23f-2d5d736554c5
img_8955

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.