Okategoriserade

Vilket ben ska jag stå på..?

Jag har så mycket planer att jag ibland inte vet på vilket ben jag ska stå… haha! Den senaste tiden har jag jobbat jättemycket med UGC. Jag älskar det, det är verkligen min grej! Men samtidigt så älskar jag att skriva och det känns tråkigt att jag inte hinner med det så mycket som jag vill. Barnen älskar att vlogga så jag vill inte heller sluta med YouTube, men det är ju det svåraste att hinna med. Jag älskar också humor-reels och TikTok… ja egentligen vill jag ju vara över allt på samma gång! Och utöver allt jobb som jag verkligen brinner för och vill göra så vill jag också vara ”föräldraledig” medan Oliver är liten… haha!

Denna veckan har jag haft en liten lucka där jag står ”mellan jobb” – jag har alltså inget uppdrag just nu och det var då jag passade på att redigera vloggarna. Det tar mig typ 12 timmar att redigera en vlogg när jag har filmat så mycket så det var skönt att jag kunde fokusera bara på det i två dagar.

Jag har funderat på om jag ska släppa någon kanal och bara fokusera på det som är kvar, men jag har kommit fram till att alla kanalerna fyller olika funktioner för mig och min familj så jag kommer fortsätta som jag gjort hittills 🙂

Vilka kanaler tycker ni är roligast att följa mig på?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.