Okategoriserade

Funderingar kring min fula tand och kompisdejt

Idag har jag varit hos tandhygienisten här i Fjärås och tagit bort tandsten. Jag hade inte så mycket, men det jag hade var på konstiga ställen och det gjorde faktiskt ont att ta bort. Hon var supernoggrann, jag tror ingen annan varit så noggrann så för det är jag tacksam, men nu efteråt gör det ju lite ont i hela munnen… haha! Jag passade också på att fråga om min rotfyllda framtand som blir allt mörkare. Jag ville veta vad folktandvården rekommendera och precis som jag fått höra från den privata tandvården så finns det två alternativ, det ena är att borra ett hål på baksidan och bleka inifrån, men då vet man inte vad det blir för resultat för det blir inte alltid bra. Det andra är att sätta en skalfasad.

Jag bryr mig egentligen inte så mycket om mitt utseende, men jag känner att just detta med tanden känns tråkigt. Den blir ju bara mörkare och mörkare och den påminner mig ständigt om överfallet i Brasilien när jag blev misshandlad. Ja, vi får se… Jag har aldrig varit närmare att ta tag i det än nu i alla fall 🙂

Under tiden som jag var hos tandläkaren så gick Silje och Joakim en promenad – så skönt att ha vänner så nära som kan hjälpa till ibland 🙂

Ikväll ska jag göra en rolig grej! Jag ska på en kompisdejt med en ny tjej i Kungsbacka som jag träffat via GoFrendly. Jag jobbade med dom för några veckor sedan och då uppdaterade jag min profil till var vi bor nu, i hopp om att träffa nya kompisar som bor här i närheten. Jag längtar väldigt mycket efter att gå på ”tjejmiddagar”, men nu när vi bor en bit från Göteborg så är det lite mer omständigt. Det tar bara 10-15 minuter till Kungsbacka så det vore perfekt att lära känna andra kvinnor som är sugna på tjejmiddagar i trakterna 🙂 Ikväll ska vi träffas och jag längtar ihjäl mig!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.