Vilken charter med all inclusive är bäst för barnfamilj?

Jag känner ett väldigt starkt behov av att komma bort ett tag. Jag vill ta med mig barnen nånstans, åka på semester och bara vara vi. Jag hade helst velat åka nu på en gång, men jag behöver spara pengar först så därför tittar jag på datum längre fram eller till sommarn. Jag har aldrig rest själv med barnen förut och funderar därför på om det är bäst med ett ställe där allt är väldigt enkelt (om jag har råd). Jag menar all inclusive med BRA mat, barnklubb, barnpool, stranden inom räckhåll osv. Det är viktigt att det är solsäkert och varmt i vattnet för jag kommer antagligen bada med barnen 95% av tiden. Jag tyckte Bahia Feliz på Gran Canaria som vi var på när jag fyllde 30 var perfekt. Det enda jag inte gillade var att folk paxade solstolar svintidigt på morgonen, men jag överlever nog det…

När vi var på Bahia Feliz på Gran Canaria

Jag har bara varit på en charterresa sen mina barn föddes så jag har verkligen ingen koll på var man kan åka nånstans, men jag tänkte att ni kanske har det? Bomba mig med tips på barnvänliga hotell med barnklubb och all inclusive. Jag tänker mig en prislapp på ca. 25.000 kr och helst vill jag vara borta två veckor. Vart rekommenderar ni att vi åker?

Relaterade Inlägg

23 Kommentarer

 1. Petra

  Jag kan varmt rekommendera Sunwing Side Beach…. Helt underbart som familj. Många av mina vänner har återkommit mer än en gång till detta hotell. Personalen är underbar, god mat, rent och fräscht. Det bästa är att det inte är tillåtet att paxa solstolar innan kl 9 och ifall man inte legat vid sin stol på ett par timmar plockas handdukarna bort.

  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-beach

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhhh vilken bra regel! Det fanns regler på Bahia Feliz men dom efterföljdes inte. Jag fick en arg gubbe efter mig när jag lånade en av två stolar som han inte använt på hela förmiddagen och halva eftermiddagen.

   Svara
 2. Anna-Karin

  Jag tog med mig barnen till Sunwing Side Beach, Turkiet i slutet av augusti. Inga problem att åka själv med dom. Lagom lång flygresa. Suverän personal. Men man får ju tillbringa typ all vaken tid vid poolen med dom. Vi hängde i den stora poolen heeela veckan. Besökte aldrig barnklubben eller lekplatsen, vi han inte. Såå nöjd med vår vecka där och att man som ensamstående förälder klarar det. Barnen växer av det och jag som mamma med.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh vad härligt! Precis den känslan jag längtar efter. Jag vill få vara själv med barnen och slippa alla vardagsbestyr en eller två veckor så att jag kan fokusera 100% på dom. Leka i poolen, mysa, äta god mat och bara ha det bra 🙂

   Svara
  • Sanda

   Turkiet är underbart när det gäller charter!

   Nästan allt i Turkiet tycker jag är prisvärt när man reser all inclusive, då kan du skippa ”kasta bort” 25.000 och få en toppenresa för typ 15 för dig och barnen.

   Svara
 3. Jenny

  Vi åkte till Mallorca i slutet av maj detta år och vi kommer definitivt åka dit snart igen med våra 2 små barn.
  Sunwing alcudia beach hade allt vi behövde, främst närhet till havet. Ca 50 m från hotellet. Barnen var supernöjda och vill dit, helst imorgon ? Ett toppen hotell.

  Svara
 4. Gittan

  Vi var på Gran Canaria i slutet av september förra året och bodde på sunwing Arguineguin Seafront, det är en av de bästa resor vi har gjort. Perfekt med barnen! Massor av solstolar så man behövde aldrig paxa. Jätte bra underhållning både för barn och vuxna. Barnen älskade stället och vill tillbax. De är 5 och 3 år. Kan verkligen rekomendera det.

  Svara
  • en annan Emma

   Tyvärr har vi totalt motsatt erfarenhet av detta hotell. Hotellet levde inte alls upp till det som var skrivet och visat på Vings hemsida. Poolområdet var väldigt kalt och omysigt, kändes ganska ofräscht, poolerna var iskalla. Vi bytte hotell efter två dagar. 🙁

   Svara
  • Cecilia

   Håller med om solstolarna fanns alltid många lediga solstolar vid poolen var där i november för några år sedan. På andra hotell vi varit på paxar folk stolarna tidigt på morgonen

   Svara
 5. Johanna L

  Jag har tyckt att Ving koncept sunwing familjehotell är kanon. Vi har på de på Rhodos och Gran Canaria. Vi funderar nu på Cypern till nästa år.

  Svara
 6. Erica

  Kan också hålla med om Sunwing-konceptet. Tycker de flesta av anläggningarna vi varit på håller motsvarande kvalitet och ger precis den känslan du beskriver, att kunna lägga allt fokus på familjen/barnen. Har varit på deras hotell i Turkiet, Cypern, Mallorca och Rhodos. Har även varit på någon av TUIs motsvarigheter men tycker att ving har en bättre helhet. Tror Turkiet och side East är väldigt prisvärt!

  Svara
 7. Frida

  Alcudia!! Jag var med min son till alcudia när han var ca 1.5 år. Vi bodde då på Los Principes o de var helt fantastiskt. De har dock ingen barnklubb o tror bara de finns halvpension. Men kolla andra hotell runt omkring, för de är fantastiskt vid havet. jättelånggrunt o barnvänligt!! Los Principes ligger precis vid den långa bryggan på mallis ?
  Vi var där första veckan i juni o hade kring 30 grader. Man ska nog inte åka försen juni om man vill ha varmt o sol.
  De bästa av allt är att de bara tar ca 3.5 timme att flyga dit från sthlm ?

  Svara
 8. Sara

  Hej!
  Har inte riktigt med detta inlägg att göra men jag har för mig att du har skrivit att du har/haft en ganska detaljerad budget? Får jag fråga vad ni hade för matbudget per månad när ni var 4? Vi spenderar så himla mycket pengar på mat varje månad och funderar på vad som är ”normalt” ? Får haka på dina tips om matsmart! Hälsningar Sara

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Sara! Vår matbudget när vi var fyra i familjen var 4500 kr/mån. Jag hade en automatisk överföring med 1000 kr/vecka till matkortet och den sista veckan som ofta är halv (förutom i februari) fördes det över 500 kr. I denna budget ingick mat, hygienartiklar som finns på ICA/Coop, blöjor etc. Det ingick inte mat på restaurang eller att köpa mat ute på lunchen. Hoppas det kan hjälpa dig lite att få ett hum om vad som är “normalt” 🙂

   Svara
   • Sara

    Tack för svar!
    Det skiljde lite mot vår ? men i vår ingår dock också restaurangbesök men det är nån pizza eller lite thai nån gång per månad så det är inga större summor.
    Vi har lite att jobba på för att äta smartare!

 9. Johanna

  Eden Lago Lägenheter via solresor är prisvärt på alcudia. Mycket för pengarna o svinbra, men inte så lyxigt som bamsehotellen.

  Svara
 10. Alex

  Jag och tjejen va på ett hotell i Turkiet i somras som heter “Sensatori resort fethiye” och måste säga att det va det absolut bästa hotell jag varit på! Riktigt stort med en vuxen sida och en barn sida med pooler på var sida! Otrolig service och fantastisk mat både i buffén och deras andra restauranger och sen finns där så himla mycket att göra för både stora som små! Sen avslutas varje kväll med fantastiska shower var kväll! Verkligen ett topp hotell på alla sätt och vis! Vi betalade runt 20tusen och då ingår all inclusive. Vi blev så förälskade i hotellet så vi ska dit igen nästa år med båda barnen! Så det hotellet kan jag varmt rekommendera! Det är ett tui hotell så tycker jag definitivt du ska ta en titt på! Lycka till!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här