På natten kommer dom till liv

Det är alltid lika spännande att vara hemma hos Veronica för det är alltid något nytt på gång. Sist vi bodde hos henne var hon i full färd med olika Halloweenpyssel till Halloweenfesten och nu är det tydligen Dinovember… Haha! Dinovember är månaden då dinosaurierna kommer till liv på natten. Varje kväll iscensätter Veronica dinosauriernas senaste påhitt nånstans i huset. Häromdagen var dom i skafferiet och käkade av lite allt möjligt, en annan dag körde dom bil, en tredje dag sminkade dom sig och nu i natt går dom loss på rostade mackor med Nutella och marmelad! Det ska bli så spännande att se barnens reaktion imorgon!

Anledningen till att Veronica hakade på Dinovember var för att hon ville uppmuntra Maximilians fantasi och minska stillasittande vid TV och iPad. Det funkade verkligen, Maximilian såg sina leksaker på nytt och därför kör hon samma koncept detta året. Jag tycker att det är ett väldigt roligt påhitt och det är kul att se hur kreativ Veronica är med sina idéer. Jag blir verkligen sugen på att göra samma sak hemma, men jag är inte alls lika kreativ, men det kanske jag kan öva upp 🙂 Eller så snor jag Veronicas idéer..!!!

Det här med Dinovember är verkligen extra spännande nu för på lördag ska jag, Lucas, Veronica och Maximilian gå på “Walking with Dinosaurs” på Scandinavium! Det ska bli såååå fräckt! Åh vad jag längtar!

Om ni vill se mer dinosaurie-bus så kolla hashtaggen #dinovember på instagram!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här