Okategoriserade

Skaffa barn på egen hand i Danmark

Jag har fått frågan flera gånger nu, om jag inte kan tänka mig att skaffa barn på egen hand i Danmark. Först tänkte jag att jag absolut inte ville det. Jag drömmer ju inte bara om att skaffa fler barn, jag drömmer om att dela den drömmen med någon som vill det lika mycket som jag. Men nu har tanken börjat sjunka in och jag har ändrat mig. Jag kan tänka mig att skaffa barn på egen hand om jag skulle stå inför det ultimatumet. Jag har kommit fram till att jag hellre vill skaffa barn på egen hand, utan en pappa, än att separera med barn en gång till. Jag måste vara väldigt säker för att våga satsa på en ny kille. Han ska inte bara stämma med mig och mina barn. Jag måste också vara säker på att han kommer bli en grym pappa som alltid gör allt för sina barn oavsett om jag är med i bilden eller inte. Jag hoppas att det finns en sån kille för mig, men om jag aldrig hittar honom så genomför jag hellre mina drömmar själv än att jag och barnen blir sårade på nytt.

Fotograf: Wanderings

2 Comments

  • Ylva

    Mina barn är gjorda i Danmark 🙂 Nu är jag ju visserligen gift med en kvinna, och bor just nu i Köpenhamn, så det fanns väl inte så många andra möjligheter. Men det var verkligen en fin upplevelse att göra barn på kliniken vi var på, alla var så proffsiga och snälla.
    Och jag kan förstå hur du tänker, att du vill hitta the one, att dela ditt liv med. Om om han först kommer om 10 år, så släpper du inte drömmer om fler barn för det. Utan får barn själv innan det, och så inte behöva stressa på att träffa drömmannnen. Du kommer klara det galant att få barn själv, om du nu skulle välja det. En så stark mamma som dig, klarar allt!

  • Johanna

    Jag var alltid övertygad om att jag skulle vara singel föt evigt så min plan var alltid att senast vid 32 skaffa barn själv. Såååå tacksam att jag trots allt träffade min kärlek och att vi nu har två barn ihop. Jag har sett många ensamma mammor i min närhet, men jösses vilka kämpar inser jag först nu när jag själv har barn!! Har några vänner som säger att de förlikar sig med att de nog aldrig får barn. Jag förstår inte! Barn är det bästa som finns och jag skulle hellre kämpa själv än att gå miste om den lyckan det innebär att ha barn.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.