Okategoriserade

Hektiskt men väldigt bra!

Det var tyst från mig igår, men jag mår bra 🙂 Jag är glad, livet rullar på, mer hektiskt än nånsin, men det är bra just nu. Igår var jag och barnen på Halloween på Liseberg tillsammans med en vän och hennes barn. Det var som vanligt fint utsmyckat med pumpor och läskiga detaljer här och där. Det kom rök och ljud från något som lät som mystiska djur och spöken inne i buskarna. Isadora tyckte det var lite läskigt när vi gick förbi buskarna, men Lucas var väldigt fascinerad.

img_1619
img_1618
img_1617

Lucas åkte dit utklädd till spindelmannen och fick massor av uppmärksamhet både inne på Liseberg och på bussen. Han älskade det 🙂 

Vi gick vidare till kaninlandet där det inte alls var lika läskigt. Barnen var väldigt taggade på att få åka karuseller igår och som tur var så var det nästan ingen kö alls. Isadora är riktigt modigt, hon vågar åka allt och skrattar högt även när jag tror att hon ska bli rädd. Lucas är också lite mer våghalsig nu och åkte ”Hissingen” helt själv! Det trodde jag aldrig att han skulle våga! Jag är fortfarande imponerad över hans mod! Min stora kille!

Men Lucas favorit är nog ändå kaffekopparna. Den vill han åka igen och igen. Kaffekopparna får mig att minnas min fina lilla mommo. Jag kommer ihåg när jag var liten, kanske 5 år gammal och jag åkte den med henne.

Vi åker kaffekopparna 🙂

I kaninlandet fanns det en massa jättegodisar som man kunde klättra på tyckte Lucas.

img_1623
img_1626

När Lucas klättrade kom en liten pojke som skulle lämna sina nappar till kaninerna så jag och Isadora gick efter och tittade på. Kaninen och hans ledsagare förklarade noga för den lilla pojken att napparna skulle läggas i nappmaskinen och sedan ramla ner i en säck som kaninbebisarna skulle få. Isadora tittade storögt på hur pojken gav sina nappar och hur dom ramlade ner i maskinen, men när jag frågade henne om hon ville lämna sin napp så ville hon absolut inte det. Jag hoppas att jag ska få henne att lämna bort napparna innan året är slut, men det kan bli knepigt…

img_1630
img_1631

Vi stannade på Liseberg ända tills det blev mörkt. När vi väl åkte hemåt hade klockan hunnit bli sex redan. När vi kom hem så var det dags att lägga sig direkt och sen började mitt största jobb för helgen. Jag skulle packa och göra ordning huset för en ny uthyrning! Hua mig vilken tid det tog, men tillslut var jag klar och hade packat in alla tillhörigheter i bilen. Ikväll har jag varit i huset och lämnat nycklarna till gänget som ska bo i huset denna veckan och nu är jag och barnen hemma hos Veronica och hennes föräldrar 🙂 Barnen har sett jättemycket framemot detta så det känns toppen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.