Äntligen är det snart slut!

Nu är det här året äntligen slut! Detta har varit ett av få år som jag faktiskt aldrig skulle vilja uppleva igen. Det har hänt mycket i mitt liv det senaste decenniet och dom flesta år har fyllts med både lycka och olycka, men detta året var bara för mycket. Nu måste det vara slut på eländet känner jag. Nästa år, 2019, blir en början på något nytt, nya möjligheter och kanske ett nytt liv. Jag tror att allt har en mening, jag tror att vissa saker behöver ske för att andra ska hända… Det måste vara så!

Jag saknar min mommo otroligt mycket. Jag kommer aldrig sluta sakna henne och jag tänker fortfarande på henne varje gång jag skriver om barnen. Min mormor älskade att läsa om barnen. När jag hade skrivit något roligt om barnen eller tagit någon söt bild hörde hon alltid av sig. När mormor blev sjuk började jag skicka filmsnuttar på barnen till henne. Hon älskade det 🙂 Jag kan riktigt föreställa mig mormors varma skratt om hon hade fått se bilderna på nissedörren och dinosaurierna som kom till liv varje natt. Jag hoppas att hon ser allt jag hittar på ifrån himlen. Jag saknar henne så mycket att mitt hjärta riktigt värker :’-(

Vilket jävla skitår, en av dom mest betydelsefulla människorna i mitt liv togs ifrån mig inom loppet av några månader och sen vände mitt liv uppochner när jag hade det som tuffast. Men när man varit botten som jag har, så kan det faktiskt inte bli värre, det måste vända. Jag känner på mig att mitt 2019 kommer bli bättre, det måste det bli!

Här kommer mina nio bästa bilder från detta året, dom påminner mig om det var som bra och all kärlek från er när jag hade det tufft som nybliven singel! Tack!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Lexochlogan

    Önskar dig och barnen all lycka 2019, och att ni har ett toppen år framför er, det är ni så värda. Vi hoppas vi kan vara med och göra ert 2019 bra och göra roliga saker, Lex har frågat efter Lukas ❤️ Nu satsar vi på ett toppen 2019

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här