Nu är resan bokad!

Åh! Vet ni vad?! Jag har precis bokat sommarens resa och det känns såååååå himla bra! Ni anar inte hur jag längtar! Det är kanske lite knäppt, men på något sätt känns det som en bekräftelse på att jag är oberoende och klarar mig bra som ensamstående. Jag kan fortfarande göra vad jag vill och åka på samma slags resor även fast jag lever själv. Okej, jag har inte vågat mig på en “äventyrlig resa” till andra sidan jorden, det hade blivit lite för spännande att göra själv med två småbarn tror jag 😉 Denna gången blev det charter med all inclusive och bamseklubb och målet är att leka, mysa, ta det lugnt och bara njuta av varandra 🙂

Efter flera dagars velande blev det tillslut ett hotell som en läsare tipsade om igår. Det blev TUI Family Atlantica Aeneas Resort på Cypern, alldeles intill en av Medelhavets vackraste stränder, Nissi Beach! Jag kan knappt vänta!

Anledningen till att jag valde Cypern är för att jag vill ha det så solsäkert som möjligt, men vågar inte riktigt åka till Turkiet pga oroligheterna… Gran Canaria var också en möjlighet men när jag såg bilderna från Nissi Beach så var jag förälskad 🙂

Jag har varit på Cypern en gång när jag var liten och det var den finaste stranden och det klaraste vatten jag nånsin upplevt. Det ska bli underbart att få uppleva det tillsammans med mina barn. På Cypern valde jag mellan Sunwing och TUIs. Jag ville gärna välja Sunwing eftersom jag aldrig testat deras familjekoncept, men detta hotellet hade en mycket bättre layout. Sunwings rum (som jag hade råd med) kunde hamna flera byggnader ifrån poolområdet och det hade blivit jobbigt för oss om en vill gå till rummet. Nu fick jag istället ett rum intill poolen men på övervåningen (tror jag). Det blir mycket enklare om man vill ta en paus mitt på dagen för att bada i poolen om en stund igen 🙂 Med lite tur kanske till och med babymonitorn räcker till poolen 🙂

Då var det bara att vänta 155 dagar då, men nu har vi något riktigt kul att se framemot i sommar! Jag kan knappt bärga mig 🙂

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Sara

  Åh ni kommer få en underbar semester! Har inte bott på det hotellet men vid Nissi Beach i där e verkligen så fint!
  Cypern är jätte vackert!

  Svara
 2. Helen

  Det ser verkligen jättefint ut! Kommer bli toppen. Får nästan fundera över detta hotell själv, så kul med rutschkanorna för barnen. Vi åker alltid med Ving då min faster jobbar där, men får kanske byta nästa gång 🙂

  Svara
 3. Anna

  Åh vi var där i höstas (september). Våra barn var då 3,5 och 5 år. Superhäftigt! Du får gärna maila mig om du har frågor eller funderingar!

  Svara
 4. Lexochlogan

  Wow vad härligt, du är grym som åker iväg, ni kommer ha så underbart. Klart du fixar det, du har ju världens underbaraste kids. Vi skall ta barnen till USA när hag fyller 40 så det sparar jag till nu, får se om det blir nån utlandsresa innan dess.

  Svara
 5. Sofia

  Vad kul att det blev just det hotellet! Där kommer ni att trivas! Toppen att du hittade rum vid poolen också. Det saknade vi när vi var där. Ta gärna en taxi till Protaras (Fig tree bay) när ni är där. Bra shopping och fina stränder där också. Går bra att maila mig om du funderar över något kring resan.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack så mycket Sofia!! Jag uppskattar det jättemycket 🙂 Jag tror att vårt rum kommer vara på övervåningen så det kommer vara med balkong, inte det med poolaccess, men med lite tur så räcker babymonitorn ner så om Lucas skulle vilja slappa på hotellrummet en stund så går det bra. Om Isadora vill gå upp på rummet men inte sova så får jag stanna på rummet i alla fall.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här