Allt känns så meningslöst

Jag har suttit med ett tomt utkast på ett inlägg i flera dagar nu. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har ingen lust att skriva något alls egentligen… Jag har ingen inspiration och allt känns ändå meningslöst. Jag är så sjukt ledsen just nu och jag mår dåligt i hela kroppen. Jag orkar ingenting och vet i sjutton hur jag ska kunna jobba imorgon. Men jag kanske inte behöver jobba imorgon för Lucas är fortfarande sjuk så någon måste ändå vabba, men att ha styrka och kraft att vara den mamma jag brukar vara, är också jobbigt just nu.

Ni undrar säkert varför jag skriver det här överhuvudtaget. Varför skriva när jag skriver att jag inte vill skriva? Jo, för det är det här jag gör bäst. Det är skrivandet som får mig att samla ihop mig. Jag repar mig snabbare när jag skriver och era kommentarer får mig att känna att jag inte är ensam. Jag önskar jag kunde berätta vad som hänt, men det kan jag inte, inte än…

Jag är så sjukt tacksam för att jag har den här bloggen och för alla mina omtänksamma läsare. Bloggen har gett mig flera vänner för livet så även om jag måste ta mig igenom detta ensam så har jag stöd hela vägen. Tack allihopa!

Relaterade Inlägg

18 Kommentarer

 1. Paulina Gunnardo

  Känner igen värdet av att skriva. Och de ärliga inläggen är de bästa <3 till och med dom som handlar om att man inte har inspiration att skriva. Hoppas du mår bättre snart och att du orkar vara den mamma du brukar vara, för det orkar man inte alltid. Kram

  Svara
 2. E

  Här kommer lite styrka och energi från en läsare som hängt med sedan 2013. 💫👊👏👏✨ Vad det än är som har hänt så vet jag att du lyckas ta dig igenom det.

  Svara
 3. Kristina

  Jag känner ju inte dig annat än som läsare av din blogg. Men det är väldigt tråkigt att läsa att du inte mår bra. Vad det än är så hoppas jag att det snart blir bättre. Ta hand om dig!

  Svara
 4. Sara

  Hoppas du mår bättre snart ❤️ vi läsare finns kvar för du är en så inspirerande mamma och person! Ta hand om dig ❤️❤️❤️

  Svara
 5. Emma

  Skickar en massa styrkekramar till dig ❤ hoppas du mår bättre snart, vad det än är som tynger dig. Och du, känn inte att du måste berätta om du inte vill – vi som läser här gör det för att vi tycker det är roligt att läsa om ditt liv, visst, men vi måste inte veta precis allt, och vi kommer dessutom hänga kvar ändå ❤

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här