Okategoriserade

Festligt lanseringsevent för Thule Sleek

I helgen fick jag ett avbrott från allt det ledsna och jobbiga och åkte upp till Stockholm där Malin hade bjudit in mig till event med Thule som lanserade en helt ny barnvagn, nämligen cityvagnen Thule Sleek! Wow, vilken vagn! Det var många finesser som imponerade på mig, bl.a. den luftkonditionerade botten i liggdelen, varukorgens lock med magnetstängning och att liggdelen kan knäppas loss och lyftas av med en enda hand! Men det som imponerade allra mest var hur Thule Sleek kunde förvandlas till en syskonvagn utan att man behöver kompromissa med något alls!

Eventet var jättetrevligt! Först var det en föreläsning där vi fick höra på allt från Thules historia, deras testanläggning och deras ambassadörer. Efter det presenterades vagnen och vi fick klämma och känna på den.

Lånad bild av Malin

Efter presentationen gick vi vidare till Thule-butiken på Kungsgatan där det blev mingel och ytterligare kläm-och-känn innan vi gick tillbaka till hotellet.

img_0467-1
img_0492-1

Nettan, Lina och jag 🙂 Bilden är lånad av Lina.

På hotellet väntade trerätters med massor av trevliga influencers och minikonsert med Frida Öhrn!

Det blev verkligen ett fantastiskt lyckat event och precis vad jag behövde. Nu ska jag sticka iväg och träna för första gången på länge. Jag behöver ta hand om mig själv, skingra tankarna lite och försöka se ljuset i tunneln nånstans. Jävla skitår har 2018 varit för mig…

Stort tack Thule och Malin för det här eventet!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.