Julkalender

Tipsa för att vara med i årets bloggjulkalender!

I år är det 5-årsjublieum av min bloggjulkalender och det är alltså 5:e året i rad som jag gör detta! Sååå himla roligt! Jag har höjt ribban ytterligare i år och detta året är alla luckor i kalendern värd minst 1000 kr! Det totala vinstvärdet ligger på 35.494 kr och det är ett nytt rekord 🙂 Det är helt galet bra priser, det här vill ni INTE missa! Ni kommer älska årets bloggjulkalender!! Rösta gärna på min julkalendern HÄR!

Årets julkalender bjuder på många nya sponsorer som är utvalda efter vad ni gillar och som en liten teaser så kan jag tala om att ni kommer bli besvikna om ni missar första luckan för den är grym! Håll utkik på morgonen den 1:a december, då öppnas första luckan med första tävlingen som avslutas redan samma kväll. Det blir en tävling varje dag ända fram till julafton!

För att vara med och tävla i alla julkalenderns luckor så behöver ni bara göra en sak först! Ni behöver dela min bloggjulkalender och länka till mig i valfritt socialt medie. Ni väljer själva om ni vill göra det via facebook, instagram, egen blogg etc. När ni har gjort er delning skickar ni en länk eller en printscreen till pa.smallen@hotmail.se Ni behöver bara dela EN gång för att vara med i alla julkalenderns tävlingar!

Har ni varken facebook, instagram, blogg eller något annat socialt medie som ni kan dela på? Då går det också bra att maila 5 vänner och tipsa om min bloggjulkalender. Glöm inte att lägga till mig som mottagare också så att jag ser att ni har tipsat era vänner!

Jag vill att alla ska kunna vara med i den här julkalendern för det är verkligen kanonpriser som ni har chansen att vinna. Jag önskar att jag också fick vara med och tävla!! 🙂

När ni delar julkalendern så ska ni använda er av bilden nedan!
facebook kan ni dela detta inlägget eller den senaste luckan i julkalendern när den är igång (då kommer bilden automatiskt med).
instagram kan ni länka till https://pasmallen.nu och tagga @pasmallen.nu
Glöm ej skicka era printscreens per mail så att jag har allt samlat där!

Vill ni dela på facebook så är det bara att trycka på delningsknappen som ni hittar under det här inlägget. Maila sedan din print screen. 🙂

Självklart får man tipsa fler gånger, då blir jag bara glad, men en gång räcker! Det går bra att tipsa redan nu så slipper ni tänka på det sen 🙂

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.