Lucka 18 är öppen!

Godmorgon underbara läsare!

Nu är vi äntligen inne på julveckan och slutspurten i min julkalender ? Flera av dom bästa vinsterna är fortfarande kvar så se till att ni inte missar något ? Nu öppnar vi dagens lucka!


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka står Presenter.se för och vinsten är den här moderna bluetooth-högtalaren i elegant och retro stil, värde 1299 kr! En sådan hade jag mer än gärna velat vinna själv 🙂 På Presenter.se finns det ett väldigt stort utbud av presenter som passar dom flesta 🙂

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många bluetoothhögtalare har vi haft genom åren?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

90 Kommentarer

 1. Marie-Louise lundin

  Åh skulle bli såååå glad om jag vann den.. vill ha en alldeles egen då jag smyglånar barnets ibland.. vi har 1 bluetooth på 3 personer.. tror ni har haft 5 st.

  Svara
 2. Ellinor

  Jag gissar på tre högtalare.
  Här hemma älskar vi musik. Men tyvärr har vi ingen högtalare på övervåningen (där lilla Astrid har sitt rum) skulle jag vinna skulle den få stå så att hon kan få dansa u hennes rum. Favoritlåten just nu är im still standing från filmen SING.
  Hoppas på en vinst nu som piggar upp och gör att jag orkar arbeta klart min första supertuffa termin som lärare #trött mamma och fröken. Snart jullov!

  Svara
 3. Marlene

  Den är perfekt att ha med ut i trädgården på sommaren, på havet, till sommarstugan. Underbar! Jag tror att ni har haft 2 stycken.

  Svara
 4. Anna H

  Jag tror ni har haft fyra bluetooth högtalare. Det är så härligt att lyssna på musik, sagor och radio vart man än är i världen. Jag skulle så gärna vilja ge en bluetooth högtalare till världens finaste syster som alltid finns där. Denna stil på högtalare skulle passa henne och hennes fina familj perfekt!

  Svara
 5. Michaela Öhman

  En musik tokig familj som oss men saknar ännu ett par trädlösa högtalare av vilken anledning förstår jag inte haha så Denna vinst skulle sönerna älska då de kan bära med sig musiken överallt men även ha disco på sitt egna lilla rum. Jag tror ni har haft 3 st

  Svara
 6. André dahlgren

  Jag chansar på två stycken.
  Då jag faktiskt aldrig haft en bt högtalare så skulle det vara riktigt roligt att vinna en sådan. Då skulle dottern kunna låna in den på sitt rum och ha dansföreställningar tillsammans med sina vänner.

  Svara
 7. Annika Andersson

  Vore perfekt i mitt syrum så jag kan lyssna på musik och ljudböcker från mobilen. 🙂

  Jag gissar på 5.

  Svara
 8. Karin Grandin

  Skulle va perfekt att ha nu i januari när vi renoverar kök, håll och vardagsrum då allt ljud plockad ner så är det skönt att kunna lyssna på musik ändå.

  Tror ni haft 4 stycken

  Svara
 9. Nanny

  Då hela familjen älskar musik skulle denna vinst vara perfekt! Musik är en stor del mitt liv oavsett humör eller situation och frågar ni mig är musik och dans ett av dom roligaste sätten att leka tillsammans och umgås men även att utvecklas och lära!

  Jag tror ni har haft 4 stycken

  Svara
 10. Veronica

  Skulle vilja vinna högtalaren till min sambo, så han han kan lyssna på musik eller sina poddar i garaget. Gissar på tre högtalare.

  Svara
 11. Christine

  Jag älskar att träna och särkilt utomhus. Idag använder jag enbart mobilen som ljudanläggning. En blåsig dag hör jag knappt musiken. Med denna bluetoothanläggning skulle träningspassen blivit mycket roligare!

  Jag gissa på åtta stycken.

  Svara
 12. Emelie Dalgren

  Har länge suktat efter en sånhär och designen rustar upp vilket hem som helst ?? Jag tycker det är skönt att sätta på en podd eller julmusik nu när det är jultider men drar man fram tex dammsugaren överröstar det mobilen tyvärr och det är här en högtalare skulle vart perfekt ?
  Men vi antar jag att du menar du och jiar ? Jag tror ni haft 2 stycken tillsammans genom åren

  Svara
 13. Jenny M. O. D.

  Jag tror ni haft två st.

  Jag hade älskat att vinna denna högtalaren! Har velat ha en enda sen min kompis skaffade en och jag märkte hur bra dom är. Kan höja vilken festlighet som helst!

  Svara
 14. jonna

  Jag gissar på 4 stycken 😀

  Jag skulle älskat denna högtalaren! Vi har sjuuuukt olika musiksmak = lite svårt att samsas ibland. Hade vart sjukt gött att ta med spelaren upp på övervåningen och lyssnat ifred ibland istället för att tjafsa om det ska spelas rammstein eller winnerbäck haha!

  Svara
 15. Anna

  Nu har de två stora barnen varsin högtalare, men inte lillasyster… det skulle vara så roligt att få rusta henne också. Om jag har någon själv ännu? Nä… har inte möjlighet att unna mig en just nu.

  Svara
 16. Johannes

  Det vore toppen när jag vill lyssna på min favoritmusik var jag än befinner mig.

  Jag tror aldrig att du haft någon, så 0.

  Svara
 17. Victoria

  Denna skulle vara perfekt till min vän Liv
  Som gillar gamla grejer med lite riv
  Vi har varit vänner sedan 1 år
  Och vi vet var vi båda står
  Har ej haft råd att köpa något än
  Och hon är ju trotsallt min bästavän ❤
  Kram❄️

  Svara
 18. Ida

  En sådan här har min sambo velat ha väldigt länge och hade jag vunnit den så det blivit en självklar julklapp till honom ?
  Jag tror ni har haft 4 st ?

  Svara
 19. Amal

  Hej! Jag gissar på 6 högtalare! Vill gärna vinna denna högtalare då den är så snygg och skulle passa perfekt hemma hos oss?

  Svara
 20. Mammatillofelia

  Hade vart perfekt att få spela lite musik för dottern när vi busar eller varvar ner ?? jag tror 6 st ?

  Svara
 21. -Jenny-

  Åhhhh. Jag skulle vilja vinna åt mig själv. Till mitt kontor på jobbet. Jag är egentligen en sån som vill ha det knäpptyst när jag jobbar men börjar mer och mer inse att det nog kan vara lite bra med musik eller en podd i bakgrunden. Plus att jag jobbar på ett sjukhus i en kodifierade som inte är modernast i världen. Retro hade passat perfekt!

  Jag gissar min vana trogen på – 12!

  Svara
 22. Catrin Jakobsson

  Har 2 dans- och sångglada barn som älskar att lyssna på musik. Denna högtalare skulle definitivt höja stämningen på vårt
  Fredagshemmadisco.

  Tror ni haft 8st bluetoothhögtalare.

  Svara
 23. Emelie Wandel

  Jag gissar på 6st!

  Jag hade gärna vunnit så jag kan lyssna på ljudböcker samtidigt som jag badar. Det är den enda avslappningen jag får, och betyder så otroligt mycket! Håller tummarna!

  Svara
 24. Anna N

  Gissar på 1 högtalare.

  Hade gärna vunnit då vi just byggt ett uterum men ännu inte har någon musikanläggning där!

  Svara
 25. Em SU

  Gissar på 3..
  Vore en perfekt vinst att överraska min sambo med att ha i köket. Familjen som älskar att lyssna på musik och dansa/sjunga när vi står i köket tsm.. ✊

  Svara
 26. Malin Svensk Björck

  Gissar på 6 st
  Denna mig jätteglad skulle göra
  Eftersom den musik låter mig höra
  Placerar den enkelt var jag vill
  Sen kan jag höja volymen lite till
  Jag kan dansa runt, runt
  Motion är ju faktiskt sunt
  Funkar vid picknick på stranden
  Den passar även bra att hålla i handen
  Följer självklart med på permobil åktur
  Men även om jag ska ta mig en lur
  Den är snygg och passar för mej
  Vore härligt att få denna musik grej

  Svara
 27. EmmLar

  Grymt snygg högtalare som skulle få sin plats i dotterns rum och spela de olika härliga sagorna från Astrid Lindgren vid läggdags. Troligtvis skulle den lånas av föräldrarna emellanåt med 😉
  Gissar på 5st ??

  Svara
 28. Sofie Tegvall

  Jag gissar på 6!
  På min sons önskelista står en högtalare som vi inte köpt till honom, en extra julklapp för trettonåringen, eller möjligtvis födelsedagspresent eftersom han fyller år dagen innan julafton.

  Svara
 29. Hannah Noren

  gissar på 2, men när man upptäcka nåt gott….kanske barnen få en i framtiden om de inte redan har…

  musiken gör städning så mycket lättare och roligare, speciellt för barnen som lär sig sin del av städjobbet…så vi skulle tacka för en sån högtalare för hela familjen!

  Svara
 30. Martina Andersson

  Jag skulle gissa att ni har haft 4 stycken om man räknar med enkla små som är lätta att ta med.
  Jag kan bara spela upp musik via min tv just nu vilket innebär att jag stör mig själv genom att zappa på tv:n innan jag slår på musiken. Jag behöver effektivisera min tid!

  Svara
 31. Jennifer B

  Jag tror ni haft fyra stycken.

  Önskar mig denna som jag kan flytta med mig överallt. Även ha i sonens rum och kunna styra en bit ifrån, för att enklare så han att somna..

  Svara
 32. Jenny

  Har delat din sida sen innan ? Jag tror ni har/haft 3 stycken.
  Våran familj älskar musik, vi spelar musik flera ggr under veckan men då via tv. Barnen älskar att dansa till musiken men tv rummet är så litet att de ofta blir olyckor i dansandet. Tänk om vi vann skulle vi kunna placera den där alla ryms till och med vi föräldrar och ha värsta discot! ?

  Svara
 33. Caroline A

  Har ingen högtalare och hela familjen vill använda min telefon när de ska lyssna på spotify, så hade vart kul med en högtalare så vi kan få lite bättre ljud.

  Gissar på 2st

  Svara
 34. tova

  Perfekt så man kan lyssna musik i badet =) Just nu förlitar jag mig på datorns egna högtalare och det är mer en lågtalare…

  Svara
 35. Enida

  4 st
  Vill vinna för att kunna ha Babblarna på högsta volym. Är det inte allas dröm? ? Nåväl, det blir åtminstone snyggt också. Glad mamma och glada barn 🙂

  Svara
 36. Virre

  Jag tror ni har haft 4st.

  Det vore så grymt att ha en sådan här högtalare då både jag och sonen älskar musik och dansa, så att med den här högtalaren kan vi både sjunga och dansa bättre….

  Svara
 37. Angelica

  Jag gissar på 7 st.

  Barnen behöver underhållas, var man än befinner sig, så en bärbar bluetooth-högtalare är perfekt att kunna förflytta med sig runt hemma, och ute! Mamman kanske också får låna den ibland.

  Svara
 38. Anna Johansson

  Som det är just nu så är det youtube på tvn som gäller här hemma och de är varje dag… dans är 1,5 åringens favvosysla så detta skulle vara så efterlängtad.

  3 stycken har ni haft

  Svara
 39. Emma Johansson

  Denna hade varit perfekt att kunna ta ut till sommarstugan där inga finns och så enkelt vi hade kunnat flytta runt den i trädgården och naturen! Ljusbok och sång vart man än går!
  Jag gissar att ni har haft 4 stycken!

  Svara
 40. Emily Wallin

  Tänk att denna coola högtalare vinna, in i musikens värld få försvinna.
  Lite retro känsla nu till jul, det skulle min morfar tycka va kul?
  Hoppas nu att jag rätt gissar, så att jag inte denna fina vinst missar????

  Jag gissar: 7 st ?

  Svara
 41. Millah

  Ojoj, har inget av det ovan och hoppas att jag ändå får vara med. Jag gissar på att ni har haft 4/5 bluetooth högtalare.

  En vinst som denna får en att vilja stanna hemma,
  en riktigt vinst med brak och dunder,
  skulle vara ett mirakel att vinna eller ett under. 🙂

  Svara
 42. Mari B

  Jag tror ni har haft 7 stycken Bluetooth-högtalare.
  Att spela musik är något jag saknar. Självklart har jag datorn att kunna spela på men om man då befinner sig i köket måste man spela högt och det uppskattar nog inte grannarna liksom mina öron om jag då skulle traska in till datorn igen. Med Bluetooth-högtalare kan jag spela musik överallt, inklusive om vi inte skulle vara hemma utan ute, tex i lekparken.

  Svara
 43. Julia

  Ni har haft 4 st högtalare!
  En sån här högtalare hade suttit perfekt att ge sambon i julklapp. Han har ett litet hemmagym där han saknar musik?

  Svara
 44. Elin H

  Gissar på 9st

  Min make önskar sig en Bluetooth-högtalare, så detta skulle bli perfekta julklappen till honom! Både han och jag älskar musik och vill gärna kunna lyssna på musik, även om vi saknar en radio eller cd-spelare.

  Svara
 45. Mia Korch

  Gissar på 9 stycken

  Detta hade vart en perfekt högtalare hemma hos oss, då hade det blivit så lätt att bära med sig ljudet i alla rum och vi kan även lyssna på sommarpratarna när vi är ute i trädgården om sommaren.

  Svara
 46. Alle

  Woow den var superfin! Den skulle min sambo få i present – han skulle bli världens gladaste, den är så typisk honom på alla sätt! Skulle göra mig väldigt glad också då jag blir lycklig av att göra honon lycklig.. <3
  Gissar 3 st

  Svara
 47. Anna Årmarker

  3 stycken tror jag! 🙂
  Åh va jag vill vinna denna vinst som hjälper en att hålla takten,
  jag kanske låter barnen styra musiken medan jag försöker håller takten.
  Att få sätta lite extra rytm på vardagslivet,
  det är inget som man tar för givet.
  Med denna vinst hade familjen kunnat dansa hela natten,
  kan bli livat så håll hårt i hatten!

  Svara
 48. MariaM

  En ny högtalare med ljud som faktiskt låter bra vore perfekt, så vi kan göra oss av med den gamla burkiga vi har nu!
  Jag gissar på att ni haft 3.

  Svara
 49. Rebecka H

  Jag tror inte att ni har haft någon bluetooth högtalare. Min man skulle bli glad av detta och även min snart 2 åriga dotter som älskar att dansa.

  Svara
 50. Sanna

  Wow, vilken otroligt fin vinst! Här hemma älskar vi att spela musik, men vi äger ingen högtalare så det vore fantastiskt att få vinna denna då skulle vi kunna spela musik och dansa för fullt här hemma. Minns fortfarande med glädje hur jag som yngre hade min gamla cd spelare inne på rummet och kunde dansa för mig själv eller med kompisarna. Det hade betytt mycket för både mig och dottern att vinna denna vinst, och praktiskt som den är så går den ju att förflytta runt i lägenheten.

  Gissar på två stycken.

  Kram Sanna

  Svara
 51. Anna Oskarson

  Jag tror ni har haft 3 st

  Vi skulle bli så glada här hemma om vi har turen med oss och får vinna denna. Vi lyssnar ofta på musik men med hörlurar då vi inte har någon högtalare.. vi vill kunna lyssna på musik tillsammans och dela glädjen ❤️

  Svara
 52. Ann-Charlotte

  Jag gissar på 9 st
  Jag har haft bluetooth högtalare via mitt jobb och älskat dem. Nu när jag är mammaledig så saknar högtalarna enormt eftersom den ger ett helt annat ljud.

  Svara
 53. Mia

  Tomten kom hem till mig med bra ljud så ska vi dansa tillsammans i jul. God jul på er och ta hand om varandra ??? jag tror på 1

  Svara
 54. Nettan

  Tror ni haft 5 🙂

  Här hemma älskar vi musik och dans, men hör och häpna ingen stereo eller bra högtalare! Skulle bli en fin present och överraskning till hela familjen 🙂

  Svara
 55. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Skulle behöva ge en sån här till min musikälskade tonåring. Hade passat honom perfekt.

  Jag tror 3 stycken.

  Svara
 56. Evelina

  Jag gissar på 3 st.

  Jag har aldrig haft en Bluetoothhögtalare men lyssnar på musik varje dag i hörlurar. Det försvårar med hörlurar om man behöver göra hushållsarbeten eller dansa vilket hela familjen älskar att göra.

  Svara
 57. Maja Lind

  Gissar på 4. Vill vinna för att det enda stället vi kan lyssna på musik på är min gamla stereo från 1999, och där funkar bara radio, ibland cd-skiva också om man har tur. Och jag saknar verkligen att lyssna på musik! HAr tappat det massor sedan jag fick barn.

  Svara
 58. Johannahallondoft

  Att lyssna på musik är inte ur telefonens högtalare är verkligen inte optimalt, speciellt inte nu med en liten kille som älskar att dansa med mamma. Hoppas på tur så hela familjen kan dansa loss i jul! Jag tror att ni har haft 6 stycken

  Svara
 59. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Tror på 3 st. Jag älskar musik och denna var helt enkelt grym! Skulle jubla om jag fick denna!

  Svara
 60. Stina Polvi

  Åh, den är superfin ich skulle passa jättefint i vårt lantkök 🙂 Det är detaljerna som gör det ❤
  Jag chansar på ?❤
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram 🙂

  Svara
 61. Belinda

  Gissar på 2!

  Den hade verkligen kommit till sin rätt hos oss! Vi älskar musik och vi älskar lite retro och lantlig stil.

  Svara
 62. Sara eriksen

  Att lyssna på musik eller podcast gör mig så glad. Men ljudet i telefonen är ju inte den bästa?

  Tror ni har haft 1st

  Svara
 63. Ev

  Jag gissar på 1! ?

  Musik är min passion. Mina barn älskar det också och vi sjunger varje dag! Om jag vann högtalaren skulle den helt klart få stå i barnens rum, de hade älskat den! ❤️?

  Svara
 64. Jennifer

  Jag gissar på 5 stycken 🙂
  Detta skulle bli en perfekt julklapp till min sambo, vi har sagt att vi inte ska ge varandra julklappar utan satsa på barnen, men denna skulle vi kunna ge varandra och ha så mycket glädje av

  Svara
 65. Elin

  Gissar på fyra stycken!

  Hade så gärna velat ge denna till min sambo som just nu renoverar vårt kommande boende. Han hade inte fått ha den i byggkaoset men den hade senare passat in så bra i vårt nya kök ?

  Svara
 66. Josefine Persson

  Gissar på 4!

  Denna vore fint att vinna till min sambo (och lite till mig själv). Han klagar ofta på att springa runt med hörlurar här hemma, alternativt dåligt ljud på tvn. Detta vore en fin julklapp till honom och oss då vi lyssnar på mycket musik och podcasts. Att kunna ansluta smidigt till en grym bluetoothhögtalare vore fantastiskt och på tiden för oss! ??

  Svara
 67. Petra

  Jag har aldrig haft någon bluetoothhögtalare så den här skulle göra susen,
  en retromodell är det jag söker så den passar med hemmet och juleljusen,
  att alla ser så moderna ut har gjort att jag lackat efter i tekniken,
  men den här skulle verkligen slå hammarn rätt på spiken!

  Gissar på 2st

  Delar sedan tidigare alias: P Mary-Anne Christensen

  Svara
 68. Evelina

  Drömmen att ha i köket och bara rocka loss medans man städar, bakar och lagar mat dagarna långa till barnen

  Gisssar på 3

  Svara
 69. Sara B

  Hej!
  Den här högtalaren skulle passa perfekta köket. Jag pluggar i köket och med allt annat som ska göras i köket (diska, laga mat, rensa, nämnde jag diska) så spenderar jag ganska mycket tid där och då skulle som sagt den här vinsten passa perfekt!
  Jag gissar på 2

  Svara
 70. Fanny J

  Jag gissar på två stycken.
  Skulle vara underbart att kunna ha denna snygga högtalare i hemmet, en riktigt snygg inredningsdetalj som dessutom kan fylla hela lägenheten med härlig musik så man kan njuta ordentligt av livet varje dag!

  Svara
 71. Lisa Norrman

  Vi lyssnar väldigt mycket på musik så en bra högtalare skulle va helt suveränt!!

  Tror ni haft 4 högtalare

  Svara
 72. Nathalie

  Vi har pratat länge om att köpa en radio för att lyssna på just radio och inte alltid ha mobilen nära och pilla med. Skulle göra sig så snygg igårt kök. Jag tror bi har haft 5 stycken!

  Svara
 73. Cecilia Bratt

  Jag gissar på 9st.
  Skulle jag vinna så skulle det bli en fantastisk julklapp till min man. Vi köper inte julklappar till varandra men det räknas ju inte om jag vunnit den ? han skulle bli alldeles överlycklig.

  Svara
 74. Siv

  Det hade varit roligt att äntligen få lyssna på både musik och nyheter i den här om jag vinner. Barnen förstår inte varför jag inte har skaffat mig en bluetoothhögtalare ännu. Om jag har turen att vinna kanske jag har en på vardagsrumsbänken när de kommer nästa gång.

  Jag gissar på 9 st bluetoothhögtalare.

  Svara
 75. Maddie W

  Åh, detta vore en kanonpresent till maken som fyller efter nyår! 😀

  Hoppas ni är lika tekniktokiga som vi och har haft 13 st 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här