Vinnare av lucka 24

Nu är äntligen den grymmaste luckan i min bloggjulkalender avslutad!! Superkul att så många har varit med och tävlat, både här och på instagram!

Den fina vinsten är den fräsiga barnvagnen Petite Cherie från Jollyroom, värde hela 6995 kr!! Galet!! Ett stort tack till Jollyroom som sponsrade bloggjulkalendern med en så fin vinst!

20160105-220149-79309338.jpg

Nu är det dags att utse en vinnare av den fina barnvagnen! Det är som vanligt supersvårt att välja ut endast en vinnare av alla dom fina tävlingsbidragen som har kommit in. Egentligen hade jag velat ge en barnvagn till er allihopa!

Vinnaren i julaftons lucka i bloggjulkalendern är…

… Negin!

Stort stort grattis!!! Skicka din adress + telefonnummer för avisering till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst snart hem till dig!

Superstort tack till alla er som har tävlat! Om ni fortfarande är sugna på att vara med i tävlingar så kommer det komma upp lite nya tävlingar på bloggen och instagram framöver. Jag har redan ett par stycken tävlingar i pipen! Jag hoppas ni inte tröttnar, jag är mest glad över att jag har chansen att ge något tillbaka till er som läser min blogg <3

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här