Julkalender

Lucka 15 är öppen!

Godmorgon på er!

Idag är det äntligen fredag! Det är inte lika speciellt med fredag här i Brasilien, men jag älskar ändå alltid fredagar. Nu är det dags att öppna en ny panglucka!


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Yves Rocher som tävlar ut ett stort kit med sina fantastiska produkter totalt värde 1264 kr!


Kitet innehåller följande produkter: Parfym Oui à l’Amour, Mascara Vertige Longueur, Dag- och nattkräm Hydra Végétal 24h Rich Hydrating Cream, Serum Hydra Végétal Moisture Boost Concentrate, Läppstift Grand Rouge Satin, Repair Balm kroppscrème

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du skulle vilja vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Jag använder en av Yves Rochers produkter varje gång jag sminkar mig, vilken? (Ni behöver inte hitta exakt produkt med länk, det jag vill veta är om det är tex. läppstift, puder etc..)

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

67 Comments

 • Chanette Büchel

  Jag hoppas vinna för jag behöver verkligen lite nya skönhetsprodukter, har trots mina snart 40 år inte hittat några favoriter.
  Jag tror att det är läppbalsam från Yves Rocher som du använder.

 • Lisa

  Jag tror att du använder någon slags dagcreme.

  Jag är dålig på att köpa saker till mig själv, det mesta läggs på barnen, och köper samma smink/hudvårdsprodukter varje gång, hade varit kul att få testa någonting nytt och få nya favoriter:)

 • Emelie Andersson

  Jag tror att du använder foundation från Yves Rocher! Efter att ha varit sjuk i höstblåsor följt av en ruggig afte som sitter i än, så vore det här kitet från Yves Rocher som ett fint plåster på såren!

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Det är dags att fylla på med lite skönhetsprodukter hemma så detta verkar som ett rimligt sätt att göra detta på :D.

 • Victoria

  Jag tror att du använder deras eyeliner!
  Jag är dålig på att köpa bra hudvårdsprodukter, köper ofta de som är på extrapris och jag har fått rätt dålig hud på grund av de! Så jag hoppas att jag vinner detta och att det är bra grejer, för då kan jag fortsätta köpa de i framtiden 🙂
  Kram ❄️❄️

 • liselotte

  Jag vill vinna för jag gillar yves rochers produkter, men jag är lite dålig på att ta hand om min hy som man borde, så en vinst skulle passa jättebra här, och sen så är min favorit mascara med i paketet och det är ju jättebra. Jag gissar därför på att det är mascara du använder därifrån varje gång du sminkar dig.

 • Sara B

  Hej! Jag tror att du använder någon sorts återfuktande kräm, kanske även den man kan vinna idag 🙂
  Jag är urusel på att ta hand om min hy, är dålig på salvor och ännu sämre på att sminka mig (vilket inte är dåligt eg, men ibland vill man vara lite extra fin)… då jag passerat 30 så vet jag att jag eg borde ta bättre hand om min hy, så jag hoppas på vinst så att jag kan skämma bort mig själv lite extra 🙂

 • Kristina L

  Jag gissar på foundation.

  Der vore perfekt att få skämma bort mig själv med det här setet. Jag behöver lära mig att ta bättre hand om mig själv.

 • Ida

  Jag är otroligt dålig på att unna mig själv saker, jag sätter alltid alla andra i familjen före mig själv så det skulle vara kul att vinna något som bara är till mig.
  Jag tror du använder deras foundation ?

 • Hannah Noren

  Det har var en lyxig present för en mamma till en spadbarn som vill komma i håg att jag är fint harinne nånstans! Gissar att du ha nån dagkrem varje dag från Yves Rocher.

 • Catrin Jakobsson

  Jag skulle behöva fylla på ett tomt badrumsskåp med lite fräscha produkter som kan lyfta mig i vintermörkret.

  Jag tror du använder ngn borste från Yves Rocher när du sminkar dig. Typ ögonbrynsborste eller puderborste.

 • Amal

  Hej Emma! Jag tror du använder Mascaran! Vill gärna vinna detta kitet till mamma då jag kommer ihåg när jag var yngre och vi brukade titta i Yves Rocher reklamen som kom i posten tillsammans

 • Louise

  Med en stundande 30 årsdag i januari och nybliven (1åring)mamma behöver denna mamman all hjälp hon kan då huden o ansiket ej prioriteras på samma sätt.

  Gissar på att du använder deras dag creme.

 • Sanna

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Här hemma älskar jag Yves Rocher fantastiska produkter, och det vore därför underbart att vinna hem denna ljuvliga vinst. Har nyligen rensat ur sminkväskan vilket blev en rejäl rensning, det vore därför fantastiskt med en påfyllning av lite nytt inför 2018. Det är nämligen något som jag vet att jag är dålig på att investera och unna mig själv nämligen.. så det vore toppen att få vinna det!

  Jag tror du använder deras fantastiska mascara.

  Kram Sanna

 • EmmLar

  Det hade varit så kul med något lyxigt till sig själv, testa nya produkter man inte annars testat och se om man hittar någon ny favorit. Du har skrivit mycket gott pom Yves Rocher så då blir man ju än mer sugen att testa.
  Gissar på eyeliner 🙂

 • Malin T

  Jag gissar på att du använder en foundation från YR.
  Vilken lyx att få något till sig själv att testa om man inte vågar lägga pengarna på det och vara rädd att köpa grisen i säcken om det inte funkar. Det är lyx deluxe!

 • Malin Svensk Björck

  Detta vore en rejäl lyx för mig som är kroniskt sjuk och handikappad.
  Att få skämma bort mig själv lite och känna mig fin, skulle betyda mycket.
  Ibland räcker det med små saker för att orka kämpa på!
  Gissar att du använder deras mascara!
  Ha en fin helg!

 • Sofie Tegvall

  Jag tror du varje dag använder deras mascara!
  Hudvård är aldrig något jag lägger pengar på,
  det billigaste blir det, det får vara så.
  Men att få testa på något nytt
  kanske är det nu det blir ett märke bytt

 • Beatrice

  Det hade varit en enorm lyx för mig att få vinna allt det där, som ensamstående mamma har man inte pengar i överflöd direkt ?

  Jag tror att det är mascaran du använder varje gång ?

 • Madelad83 (Madeleine)

  Jag tror att du precis som jag gillar deras mascara. Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ? Och med lite nya dofter och smink att känna sig vacker i så blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden ?

 • Tingeling

  jag tror att du använder deras Foundation.
  När man studerar och kämpar med läxor så får man inte mycket över för skönhets grejer, så med ett nytt sett med nya skönhets produkter så kanske man kan börja nyår och skolstarten som en ny fräsch individ

 • Elin

  Jag tror det är mascara!
  Jag vill vinna för att jag vill unna mig lite lyx efter att ha känt mig supersunkig under hela graviditeten, vill försöka komma tillbaks igen!

 • Alle

  Kan det va mascara?
  Jag ska vara ärlig, jag är kass på att ta hand om mig själv. Jag kan inget om smink, hud- eller hårvård, inget om salvor eller krämer. Absolut ingenting! Jag är ett riktigt välgörenhetsprojekt. Öppnar man mitt ”sminkskåp” möts man av den tragiska synen av uttorkade mascaror från 2005, och, ja.. knappt något användbart. Saken är att jag verkligen skulle behöva kunna ta hand om mig själv för jag känner att – hjälp, jag förfaller. Sliten och torr, som ett sandpapper, så känner jag mig! Men jag vet liksom inte vad jag ska leta efter, köpa eller i vilken ände jag ska börja. Det här hade varit en perfekt gåva till mig själv – att överraska mig själv med nya produkter som jag med gott samvete kan testa och förhoppningsvis hitta många nya favoriter. Och känna mig fräschare till på köpet!

 • Camilla

  Jag gissar på deras mascara, jag blev bestulen på min väska i somras, med smink och allt, och har inte kunnat ersätta det. Så nu hoppas jag vinna en julklapp til mig själv

 • Johanna Lingefors

  Deras ögonpenna 🙂

  Ja har alltid velat testa deras produkter. Tänk och få känna sig snygg och fräsch på nyårsafton ?? GLAMMOMDELUXE ?

 • Anna

  Jag är tokig i rött läppstift, men det jag köpte förra sommaren (läs 2016) har börjat lukta konstigt… så jag skulle vilja förnya min läppstiftsgarderob. Älskar dessutom parfymer och är alltid nyfiken på nya.

 • Linnea H

  Jag gissar på mascara.

  Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Huden har blivit alldeles tråkig och grå,
  önskar jag lite härlig créme kunde få,
  Då skulle alla mina önskningar slå in,
  för med Yves Rocher kan jag känna mig vacker i mitt skinn.

 • Christine

  Jag gissar på mascara 🙂

  Jag skulle mer än gärna önska vinna detta underbara pris. Som småbarnsmamma och föräldraledig är egentid och ta hand om sig själv samt sätta sig främst obefintligt. Jag har inte unnat mig vare sig smink, parfym eller krämer på ett år (skäms att säga det). Ansiktskrämer hade jag några på lager men nu sinar det i skåpen. Att få unna mig själv något utan att tänka på kostnaden vore en dröm för mig just nu.

 • Mia Korch

  Gissar på läppstift

  Efter 1,5 år som föräldraledig har det blivit lite väl många dagar i mysbyxor. Nu är det snart nytt år och mitt nyårslöfte är att jag ska piffa till mig lite mer. Nytt smink och härliga skönhetsprodukter hade kommit väl till användning!

 • Stina Polvi

  Jag tror du använder deras härliga läppstift 🙂

  Det vore en superhärlig Julklapp jag får njuta länge av, en hel dröm att bara gosa in sig i 🙂
  Håller tummarna, ha en fin dag <3

 • Daisy

  Jag skulle vinna för att ge de som julklapp till min mor. Vi vuxna köper inga julklappar åt varandra men har jag inte köpt den så är det ju OK att ta emot ?? jag sminkar mig så sällan så att det nog räknas till aldrig men jag använder Yves Rocher produkter i solen när jag är utomlands

 • Ellinor

  Jag tror du använder någon typ av dagkräm som återfuktar.
  Jag skulle vilja vinna till mig själv, en stressad lärare och småbarnsförälder som kämpar på men är för dålig att unna mig själv något. Detta hade nog piggar upp mig i vintermörkret.

 • Tommy

  Hej hopp

  Oj vilket paket
  Det skulle göra sambon ännu mera het
  Röda läppar och len hy
  Luktar Amor och inte fy
  Hoppas detta vinna
  Till min underbara kvinna…

  Kan tyvärr inte dethär med smink för fem öre, men du kanske använder deras Mascara?

  Ha det fint
  Tommy

 • Becky

  Är 100% säkert att det är eyeliner som använder,har kollat på bloggen och hittade att det är eyeliner och nagellack som du har testat av Yves Rocher smink men tror att du har mer fastnat för deras eyeliner!
  Som fyra barns mamma har jag inte möjlighet att lyxa min vardagen så ofta men med den här fantastiska litet skulle jag få möjlighet att få känna mig”de Luxe”!

 • Sophie

  Kan det vara deras mascara du har fallit för?
  Jag hoppas på en glädjestund med mamma och vänner
  Delad glädje är större glädje och jag delar gärna med mig
  av härligheten om jag blev den lyckligt utvalda.?

 • Enida

  Gissar på något ”tillbehör”. Typ puderborste.
  Skulle verkligen behöva lite nytt att fräscha upp mig med. Känner att en enorm kaffekopp och en kalldusch inte räcker efter varje sömnlös natt, behöver något som ska få mig att SE lite piggare (och snyggare ?) ut också.

 • Ev

  Åhhhhhh! Jag satt och skrev ett megalångt rim, så försvann det när jag lade undan telefonen en stund och sidan laddades om på nytt av någon anledning. Oh well! Världen klarar sig garanterar fint utan mina rim! Trevlig kväll och lycka till i tävlingen allihopa! ???

 • Anna L

  Foundation

  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

 • Erica

  Jag gissar på maskara! Hade så gärna velat ge bort detta kit till min mamma i julklapp! Hon unnar sig alldeles för lite och förtjänar det bästa! ☺️

 • Erika

  Jag är mammaledig och det skulle vara så roligt att vinna och känna att man får något som är ens eget, sällan jag unnar mig något till mig själv.
  Jag tror du använder en kroppslotion.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.