Bra stranddag i Salvador

Idag har vi varit på stranden hela gänget, jag, Jair, Bruna, Lucas och Isadora. Idag var tidvattnet högt men vädret och stranden var verkligen helt underbar! När man kommer gåendes mot stranden så är havet alldeles blågrönt – så himla vackert!

Barnen lekte och alla var glada utom Isadora som var lite trött så Jair mutade henne med en andra glass medan jag badade med Bruna och Lucas.

Glassen som Isadora äter är jordgubbsglass och är hur god som helst! Glassen är fullproppad med riktig frukt, riktiga jordgubbar! Smaken är alltså inte framställd med en massa smakämnen utan man känner att det är riktig frukt! Å andra sidan så innehåller den säkert en massa socker och kanske annat onyttigt, men jag tycker ändå att det är ett stort plus att man känner att det är riktig frukt! En så här glass kostar 2,5 kr för brassarna men då måste jag gå och gömma mig i vattnet när dom förhandlar om priset. Om jag är med så blir priset mellan 4 – 7,5 kr per glass 😛 Det är inga pengar alls om man räknar om det till svenska, men här känns det väldigt dyrt att betala 7,5 kr för en glass 😛

Lucas fick en stor snäcka av en av Jairs kompisar. Bruna och Lucas hjälps åt att tvätta den i en hink med vatten.

Bruna gräver ett stort hål medan Lucas är fullt upptagen med att tvätta sin snäcka.

Bruna hämtar vatten från havet. Vågorna var ganska starka idag så vi ville att barnen höll sig nära strandkanten.

Isadora var helt galen i sanden idag! Hon kröp, rullade runt och låg på rygg och gosade ner sig ordentligt. Vi försökte tvätta av henne lite innan vi gick hem men det var ändå som att ta med sig en sandlåda hem haha!

Jag njöt i solen idag! Det var underbart väder och barnen var för det mesta väldigt nöjda 🙂 Det var en perfekt stranddag helt enkelt 🙂 Om det är fint väder imorgon så blir det stranden igen 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  1. Emilie

    Åh vad härligt med all frukt!! Det är något vi verkligen fattas hemma såhär i vintertid speciellt! Kan tänka frukten får mkt mer smak när den mognar på plats! Låter underbart med jordgubbsglass (även om det är socker i ?)

    Svara
  2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Så ljuvligt med frukt så där :D. Att få äta i värmen färsk och god :). Havet ser helt magiskt ut :).

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här