Brasilien

Ericles har nu allt han behöver

MEGASTORT TACK till alla er som hjälpte Ericles! Nu har vi varit och köpt allt som han behöver för att kunna göra spelningar och eftersom det blev pengar över så hade han även råd med en liten surfplatta att lägga in noter och låttexter på. Tidigare sökte han upp noterna och låttexten på mobilen men det var svårt att se eftersom mobilen är liten. Nu kommer han kunna sätta surfplattan på mikrofonstativet och läsa låtnoterna direkt från surfplattan.

Ericles kommer hit till lägenheten vi bor varje dag och sjunger en stund på kvällarna. Det är så himla mysigt och jag älskar att se glädjen i hans ögon. Han är verkligen en äkta musiker, en äkta artist och jag är så tacksam att vi tillsammans kunde hjälpa honom med detta.

Häromdagen när han kom hit med gitarren så liveade vi på både Facebook och på Instagram.

Här kommer kvitton på högtalaren och surfplattan som vi var iväg och köpte häromdagen 🙂 Högtalaren gick på cirka 2400 kr och surfplattan 1300 kr.

När jag hade stängt insamlingen så fick vi in ett par extra gåvor från bl.a. en internationell givare som gärna ville vara med och bidra och då var på det sättet som vi fick råd med surfplattan också 🙂 Tusen tack till alla som har hjälpt oss!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.