Känslor kring skitsnacket

Tusen tack allihopa för era kommenterar på mitt inlägg om att jag är en dålig mamma ♥ Vilket enormt stöd ni är! Om ni visste vad ni betyder för mig! Jag tycker det är svårt att skaka av mig känslorna kring detta eftersom jag känner väldigt sårad och sviken, men jag försöker för Jairs och barnens skull. Det märks att Jair också är ledsen och sårad. Han har verkligen gjort allt för mig och barnen här men ändå så får han skit för det. Jag är väldigt glad att jag har honom och att jag hittade “rätt” brasse för nu förstår jag att det är långt ifrån alla män som gör så mycket som Jair gör.

Jag förstår verkligen att kulturer kan göra att man tycker olika, men jag känner mig så grundlurad. Alla här har varit så positiva till mitt jobb. Ingen har kommenterat något negativt, snarare tvärtom och nu får jag reda på att det har pratats bakom ryggen på mig hela tiden 🙁 Men jag vet att jag är en bra mamma och jag vet att jag är en bra sambo och fästmö. Om det inte vore för mig och allt jag har gjort för att komma dit jag är idag så hade Jair förmodligen aldrig levt det livet han lever idag och vi hade aldrig kunnat hjälpa till ekonomiskt så mycket som vi gör. Jag är tacksam för att jag har hittat Jair och han är tacksam över att han har hittat mig. Alla här borde vara glada för våran skull och inte prata skit om oss, men skitsnacket grundar sig nog mycket i avundsjuka – tyvärr…

Tack allihopa för era fina och värmande kommentarer! Jag är så glad för allt stöd jag har fått från er. Nu ska jag försöka rycka upp mig lite och hänga med familjen ner till poolen 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här