TUPPFIGHT TILL DÖDS :’-(

När vi var i Camaçari såg jag en obehaglig grej som gjorde ont i hjärtat. I hönsgården var det två tuppar som bråkade. Dom var jättevåldsamma och såg mer ut som två gamar än två tuppar. Alla fjädrar stod rätt upp och tupparna attackerade varandra gång på gång. Runt om tupparna stod människor och tittade. Jag frågade varför dom stod och tittade utan att göra något och då fick jag förklarat för mig att det är en match. Den tupp som överlever vinner och alla som stod och tittade på hade satsat pengar på en av tupparna. Så hemskt! Tjejen som förklarade detta för mig berättade att dom brukar avbryta innan någon av tupparna dör, men ibland dör dom ändå. Vi stannade inte kvar och tittade. Jag hade aldrig vågat det – usch 🙁

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Usch tycker sånt där är vidrigt :[, lika hundfighter tur att sånt där inte är lagligt här.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här