Lucka 13 är öppen!

Glad Lucia allihopa!

Här på bloggen firar vi Lucia med att öppna lucka 13!

julkalender-lucka-13

Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Babyliss och fantastiska Curl Secret värde 1295 kr som gör det möjligt för vem som helst att få glammiga lockar sitt hår!! Läs gärna min recension av en äldre modell av Curl Secret  HÄR!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför du vill vinna
 • Svara på utslagsfrågan: På vilken bokstav börjar det märke på balsam som jag använder allra mest?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

97 Kommentarer

 1. Elinor Elovsson

  Jag vill gärna vinna denna då jag flera gånger tänkt köpa den till min vän, men aldrig riktigt haft pengar över, och just nu går hon igenom en livskris efter en traumatiskt händelse i hennes liv och det vore underbart att kunna ge henne denna som ett ljus i mörkret.
  Jag tror det börjar på bokstaven T

  Svara
  • Amanda

   Jag ser alltid katastrof ut i håret, orkar aldrig lägga mer en massa tid. Du får det att se så enkelt ut med denna. Kanske jag kan lyckas bli festfin på min 30 års dag! Jag gissar på R.

   Svara
  • JESSICA

   Min dotter vill så gärna ha fina lockar men jag kan verkligen inte få till det. Så hon skulle bli jätteglad om jag vann denna till henne.
   Jag tror att bokstaven är S

   Svara
 2. Anna T

  Tror balsam börjar på N .

  Vill ge den till min syster som har långt tjockt hår medans jag själv har halvlångt tunnt. Hon skulle bli så fin i lockar

  Svara
 3. Alida

  Gissar på R!
  En sån här har jag suktat efter sen jag va, hmm typ tonåring, fast då såg dem annorlunda ut. alltså en locktång som är enkel och snabb och smidig, så man slipper sitta och rulla upp och ner alla lockar som jag måste göra nu. Jag älskar att ha lockigt/vågigt hår men hittar varken tid eller ork att göra de! Den här hade verkligen gjort att man kände sig oerhört mycket piggare och fräschare ! Det är alldeles för många dagar man “slår” på sig själv för att man känner sig som en trist mamma utan fantasi eller stil! ?

  Svara
 4. Jessica

  Jag tror att balsamet börjar på B.
  Jag vill vinna den här till mig själv, jag älskar att hålla på med håret men har inte haft ork och lust nu under under hösten, plus att jag tappade bort min ghd-tång i flytten.

  Svara
 5. Natalie

  Åh jag vill vinna för jag har superrakt hår och inte en enda locktång har funkat för mig. Den här har jag inte testat ? Jag gissar pä E!

  Svara
 6. -Jenny-

  Åhhhhh! Mitt hår är rakast i stan och det hade varit kul med något till MIG.
  Jag tror att ditt balsam börjar på M. (Eller N? Gissar att du använder Maria Nila så det beror på vilken bokstav man räknar…)

  Svara
 7. Nathalie wilstorp

  Jag gissar på b
  Med glansigt hår har Jag inoterat hitta någon som riktigt funkat till mitt hår. Hade gärna velat testa med denna!

  Svara
 8. Ingrid Dahl

  Med denna lockar man håret lätt, det finns inget enklare sätt. Att snabbt kunna känna sig fin med detsamma, det är värdefullt för en tvåbarnsmamma.

  Jag gissar på R!

  Svara
 9. Ulrika

  Åhh, denna behöver jag verkligen vinna! Min dotter på 10 år har totalt dissat mina färdigheter att locka håret på henne så det får hennes bonussyster hos hennes pappa göra! Så kul att kunna tävla till storasystrarna och inte bara till lillebror som blir 6 mån idag 🙂

  Jag tror ditt balsam börjar på B 🙂

  Svara
 10. Rebecca Wennerberg

  Jag fick barn för drygt fem månader sedan och tappar galet mycket hår, mitt långa hår är tunt och livlöst? med den här skulle jag iaf kunna fejka snyggt, fylligt hårsvall!
  Tror ditt balsam börjar på R.

  Svara
 11. Marie Alvas mamma

  Gissar på E
  Åh en sådan här har jag velat ha ända sedan du visade den första gången på din blogg. Jag tycker det är skitjobbigt att få till snygga lockar med plattång så denna skulle jag bli jätte glad för.

  Svara
 12. Frida S.

  Jag tror det börjar på R.
  jag har länge funderat på att köpa den, men det slutar ALLTID med att ja köper nått till barnen istället.
  Jag har så himla mycket hår så det tar en evighet att locka med en locktång o tiden finns ju inte riktigt när man är tvåbarnsmamma 🙂

  Svara
 13. Emelie Su

  Gissar på C…

  Vore en perfekt julklapp till mig själv att vinna och kunna göra mig fin och känna mig fin som höggravid å snart nybliven tvåbarnsmamma ?

  Svara
 14. Beatrice

  Jag älskar lockar och är så avundsjuk på Jennifer som har lockigt hår ? Vinner jag så kan jag matcha med henne lite då och då ✌
  Jag gissar på M

  Svara
 15. Johanna

  Jag vill vinna denna då jag är en ganska nybliven första gångs mamma, många nätter har varit dåliga och jag har inte kommit ikapp med sömnen än. Det var länge sen jag kände mig fin och det verkar så smidigt att locka håret med den apparaten! Hade varit underbart att känna sig fin en dag och fixa håret för en gångs skull.
  Balsamet du använder börjar på bokstaven w

  Svara
 16. Carolina Åhsberg

  Jag gissar på R.

  Både jag och dottern älskar att lockar ha i håret men vi har inte hittat någon perfekt produkt, den här har jag sett och suktat efter på sociala medier så nu hoppas jag att vi får prova på denna mirakel-produkt så att även vi kan få vara fina i håret.

  Svara
 17. Joakim H

  Jag gissar på S

  Skulle ge denna till min fina fru, om jag vann! Efter en helg då hela familjen haft vinterkräksjukan, så är hon värd lite uppmuntran och extra kärlek!

  Svara
 18. Malin

  Jag gissar på G

  Jag har ingen locktång och jag har verkligen försökt att locka håret med min plattång, men det slutar bara med att ena sidan blir lockig och den andra rak? Den här verkar ju otroligt smidig och sedan har jag svårt att se att man ens kan göra fel med denna i och med att det sköter själva lockningen själv.

  Hoppas på tur!

  Svara
 19. Martin Gustafsson

  Skulle vilja ge denna till min sambo i julklapp. Hon säger alltid hur dålig hon är på att locka sitt hår med plattång och den här kanske skulle underlätta för henne.
  Jag gissar på A

  Svara
 20. Emma Larsson

  Så många gånger jag tänkt att jag ska köpa en sådan! Dock inget jag prioriterat, är inte ofta man unnar sig själv nu när man har en liten en man vill skämma bort. Skulle bli en superbra födelsedagspresent till mig 😀
  Jag gissar på M

  Svara
 21. Jennifer

  Jag är ingen bra kock,
  Med denna kan jag glänsa med en lock.
  Att denna vinna och använda få,
  Bättre än så kan det inte gå!

  Svara
 22. Christine

  Jag tycker det tar sån tid att locka håret och är så svårt att få till det när håret är så långt. Har länge önskat testa denna, vill gärna vinna för att få fina lockar.

  Gissar på L

  Svara
 23. Johannes

  I julklapp vill jag ge min fru möjligheten att locka sitt hår,
  hon lockar det sällan då tekniken är väldigt svår.
  Men med Curl Secret går det lekande lätt
  och varenda lock blir perfekt och rätt.

  Jag tror på L

  Svara
 24. Sara Källström

  Gissar på G

  Denna vore härligt att ha då vi är 3 tjejer I familjen som älskar fixa håret på varann och en sån här äger vi inte! Vi har alla platt hår så lockigt vore kul att få! 🙂

  Svara
 25. Linda

  Jag gissar på att ditt balsam börjar på D.
  Jag har alltid haft spikrakt hår och drömt om fina lockar. Några gånger i tonåren blev det permanentat men det var 20 år sedan och nu hänger det bara. Skulle vara sååå roligt att få lite lockar när man vill vara fin.

  Svara
 26. jonna

  Jag har precis klippt av mig mitt långa hår och kan plötsligt göra frisyrer (!) och är helt frälst i lockar. Får dock inte till det alls med min plattång så en sånär vore prefekt för julafton- och nypårslockarna!
  Jag tror ditt balsam börjar på J

  Svara
 27. Sophie

  Hm, svårt det där men jag gissar på Bokstaven M
  Hoppas på att få till mitt hår så att det får
  mer volym, då vore ju en sådan perfekt att använda.
  Håller tummarna 🙂

  Svara
 28. Tilda Bengtsson

  Tror att det börjar på M!
  Jag skulle vilja vinna dagens lucka då min sambos syster fick äran att testa en sådan här till sitt hår och hon bara älskade den! Men då den endast var till låns så har inte kunnat fortsätta använda den. Men jag hade viljat vinna denna lucka åt henne, så att hon kan fortsätta ha bombsnygga lockar i sitt gudomliga röda hår !

  Svara
 29. Susann

  Balsamet börjar på L

  Denna har jag tittat på många gånger, indragning den fungerar på mitt hår?!
  Har väldigt tjockt hår och därför tar det väldigt lång tid att styla det (i-landsproblem jag vet men det är inte alltid så kul heller med tjockt hår, vissa frisyrer finkar bara inte) med denna skulle jag kunna fixa nåt annat än en tofs,när jag vill göra mej respektabel för utevistelse bland folk ? Och snabbt skulle det gå också ??
  Med en liten så finns inte tiden att stå o locka med tång, hoppas på att jag vinner denna gång!

  Svara
 30. MariaM

  Lite glam behövs i en trött småbarnsmamman liv. Med denna tror jag att jag skulle orka ta mig för att fixa till mig inför jul och nyår och känna mig lite pigg och snygg!

  Jag gissar på M.

  Svara
 31. Ev

  Man skall gissa på en bokstav
  i vårt alfabet,
  inte särskilt enkelt
  när man inte vet

  Jag väljer istället några siffror
  som kan vara bra,
  och varför inte lite färger –
  färgglatt skall det ju va!

  Mitt svar är som följer:
  siffrorna 8, 3 och 2
  Samt några färger –
  vi tar väl röd, gul och blå

  Eller blev det nu för många
  skulle det bara var en?
  Ja, då får jag väl fortsätta tänka
  och svara om en stund igen

  Nu har jag allt tänkt färdigt
  frågan var ju inte så svår!
  Snart står jag där och firar
  med vackra lockar i mitt hår!

  Spänningen den stiger
  för svaret kommer nu,
  denna gången är jag helt säker
  det rätta svaret är Brun 7! ???

  ?

  Svara
 32. Josephine

  Skulle såå gärna vilja vinna denna. Har haft det jobbigt senaste året och att fixa sig har kommit i andra hand. Hade varit kul att börja fixa till sig lite igen nu när jag ska börja jobba. ?
  Gissar på T

  Svara
 33. Ida

  Jag gissar att du använder ett balsam som börjar på W.
  Jag älskar lockar men med två små barn så finns liksom inte tiden till att stå och locka håret så denna hade varit en perfekt julklapp till mig själv ?

  Svara
 34. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt julklapp! Min dotter fyllde nyligen 9 år och har börjat önska sig allt mer och mer egna prylar. Det hade därför varit fantastiskt att få överraska henne med denna locktång, och det bästa utav allt är faktiskt att jag tror hon skulle vara snäll och låta mig låna den när det vankas festligheter. Den hade med andra ord varit perfekt till oss bägge, och en riktigt fin julklapp som vi inte hade kunnat unna oss själva.

  Jag gissar på bokstaven R.

  Kram Sanna

  Svara
 35. Matilda

  Åh, vilken drömmig vinst! 🙂 Har tittat på just en sådan här men har inte haft möjlighet att unna mig en då jag bor ensam med mina små och alltid är det andra utgifter som prioriteras. Så hoppas på tur att vinna en istället och få känna mig riktigt glammig till jul och nyår!

  Gissar på M.

  Kram Matilda (tipsat och mailat tidigare)

  Svara
 36. Anna Gunnel

  Jag gissar på C.

  Jag har aldrig lyckats med lockarna, men med den här fiffiga uppfinningen kan till och med jag lyckas!

  Svara
 37. Lamija

  R
  Wohoooo en lucka för mig! ? Jag vill haaaaa denna! Jag är JÄTTEpetig med mitt hår och kan stå lääänge och försöka fixa den perfekta frisyren med plattången (ja jag både plattar och lockar mitt hår med den…) – denna produkt vill gärna mitt hår prova!

  Svara
 38. liselotte

  Jag gissar på B. Skulle vara så roligt att få vinna en locktång, jag har alltid haft kort hår men har nu sparat ut till lite längre och helt plötsligt så måste man börja använda hårsaker som man inte är van vid, så en lockborste skulle vara helt perfekt att vinna.

  Svara
 39. Jennifer

  Som en trött småbarnsmamma så hade detta suttit perfekt för att underlätta och fixa en fin look 🙂 kanske charmar sambon på nytt också, vem vet!
  Gissar på bokstaven S

  Svara
 40. Madeleine

  Som småbarnsförälder vill jag (och min son) att allt fix och pill med hår och make up måste gå snabbt. Ett bra och snabbt hjälpmedel för festfint hår är denna locktång!

  Jag gissar att ditt balsam börjar på bokstaven M.

  Svara
 41. Emelie

  Jag gissa på bokstaven B 🙂
  Mitt hår är varken lockigt dller rakt, tyvärr. Får alltid platta de men älskar lockigt så vore ju en dröm o få testa denna då jag är kass på att locka med plattång åt rtt håll 😉

  Svara
 42. Sofi ellebellebus

  Jag gissar på E och jag ska ha den själva för jag är så sjukt dålig på att unna mig själva saker.

  Svara
 43. Linnea

  Jag önskar att håret kunde bli stylat med vackra lockar,
  lagom tills vi plockar fram pynt och julbockar,
  så jag äntligen kan få känna mig fin i håret,
  lagom tills vi ska fira in det nya året!

  Jag tror ditt balsam börjar på R

  Svara
 44. Sandra - Nybliven mamma

  Jag har en sånhär redan och den är verkligen toppen bra, även om man har tungt hår som jag.
  Men nu börjar jag vara less på att låna ut den så om jag vann skulle min bästa vän få den i julklapp, för hon lånar min heeela tiden.

  Jag tror att det börjar på bokstaven B.

  Svara
 45. Michaela

  Det är inte mycket jag önskar mig till jul, mer än en mysig dag med min älskade och min familj. Men denna locktången önskar jag mig, vill känna mig fin nu när vi äntrar det nya året 🙂

  Jag gissar på Löwengrip Care & Color, så bokstaven L 🙂

  Svara
 46. Bella

  Gissar på M!

  Där ute tippar tomten på tå,
  Alla undrar när han till oss knackar på.
  Är det något i säcken han gömmer?
  Att en locktång stod högst på önskelistan hoppas jag inte han glömmer!
  Mammalivet innebär sällan glamour,
  -fokus ligger ju i att vara en bra mor.
  Lockar passar både till vardag och fest,
  att fixa håret skulle inte längre vara pest.
  Så håller därför tummar och tår,
  Att jag denna fina lucka får!

  Svara
 47. Peter T

  Min vackra fru, alltid lika naturligt fin
  Men att gå från rak till lock görs med grin

  Maken sin med stor möda försöker hjälpa
  Naturligtvis det med stor sannolikhet mer stjälpa

  Tänk om hon kunde fixa frisyr utan buller och bång
  Åh, vad jag önskar henne en superduperlocktång!

  Jag tror ditt balsammärke börjar på bokstaven L.

  Svara
 48. Linda h

  WOWW!!!! Jag vill vinna för att den verkar helt magisk och jag älskar att pyssla med hår på både mig själv och andra =)

  Hoppas att ditt balsam börjar på T!

  Svara
 49. stina juhlin

  Jag gissar på C

  Jag skulle gärna själv vilja vinna detta för att lättare kunna fixa till fina frisyrer som jag är så dålig på

  Svara
 50. Lina Sällberg

  Jag gissar på M

  Jag vill vinna för att jag tycker det är så fint med lockar men får inte riktigt till det med plattång. Mitt hår behöver volym och jag att ibland få känna mig riktigt fin! Med småbarn finns inte alltid tiden till att gör iordning sig, så till denna skulle jag inte säga nej.

  Svara
 51. Rebecka H

  Jag gissar på I.

  Jag skulle vara så fräck och behålla denna själv som en julklapp. Att få lite extra hjälp att kunna få till en snygg frissyr under rimlig tid hade inte varit helt fel.

  Svara
 52. Mia Korch

  Jag såg tjejerna i Top Model använda denna locktång och blev förvånad över hur enkelt det verkade att fixa lockar på egen hand. Jag älskar stora lockar och hår med mycket volym, så denna locktång hade vart helt underbar till min trötta och platta hår.

  Gissar på B

  Har delat tävlingen sedan tidigare på min instagram som @Miasdag

  Svara
 53. Sandra

  Jag tror balsamet börjar på bokstaven H.

  Jag skulle vilja vinna då det som småbarnsmamma vore kul att få piffa till det där trista håret, som jämt är uppsatt i en knut, någon gång. 🙂

  Svara
 54. Malin C

  Jag hade så gärna velat ha en sån här! Hade varit kul att se om lockarna hade hållt lite bättre än med vanlig locktång. I vanliga fall är mitt hår så gott som rakt igen inom ett par timmar efter jag har lockat det.
  Jag gissar på bokstaven H.

  Svara
 55. Anette Eriksson

  Jag tror bokstaven L 🙂

  Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
  måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt
  Jag har blivit klimakteriekäringen nummer ett
  svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir jag knallröd om ansiktet och halsen
  om nån säger nåt, drar jag förkylningsvalsen
  Det verkar som det mesta är ur balans
  för håret har mist sin styrka och glans
  Att få den här lyxiga lockmanicken skulle kännas toppen
  nu när hormonerna lever rövare i kroppen

  Svara
 56. Mari B

  Jag chansar på att det börjar på bokstaven F.
  Styla håret är inte mig grej, har aldrig lärt mig. Detta hjälpmedel verkar göra stylingen väldigt enkelt. Så hoppas på vinst så jag också kan få vara fin i håret någon gång.
  Jag har tipsat.

  Svara
 57. Anna

  Gissar på S.

  Jag skulle verkligen behöva den för jag är helt omöjlig att fixa mitt eget hår. Min mamma fixade alltid mitt hår (faktiskt ända tills jag flyttade hemifrån) så jag kan verkligen inte styla mitt hår… på sin höjd kan jag sätta upp en tofs. Egentligen borde jag väl klippa av mig allt men jag gillar mitt hår och skUllevi hellre vilja lära mig att styla de. Därför vore vinsten perfekt!

  Svara
 58. Joanna

  Jag gissar på M!

  Har tänkt köpa denna flera gånger tidigare men som vanligt känner jag inte riktigt att jag kan unna mig något så dyrt utan lägger hellre pengarna på familljen.

  Svara
 59. anneli

  Gissar på bokstaven E. Vill verkligen vinna denna. Jar velat ha denna locktång sedan du skrev om den första gången men har inte råd att lägga så mycket pengar på en locktång så nu håller jag alla mina tummar å hoppas ditt balsam börjar på E.

  Svara
 60. Jenny

  Å perfekt julklapp till mig själv?!!!
  Älskar att locka och fixa håret men har aldrig provat denna locktång även om jag har gått och sneglat på den ett antal gånger. Skulle vara toppen att vinna nu till jul och nyårs festen.
  Svårt men gissar på bokstaven….L

  Svara
 61. Karin Norrbom

  Skulle verkligen vilja vinna denna så man kan få göra sig fin i håret ibland, endast rakt utsläppt eller tofs som gäller nu. Så lite lockar skulle piffa upp det lite 🙂

  Gissar på att det börjar på bokstaven – S

  Svara
 62. Bele

  ?? äntligen nåt till mig! ☺️ önskar att jag hade en sån! Tycker jag är fin i lockigt hår men får inte till det med plattången..! Och för allt annat räcker inte tiden med två små barn!
  Gissa på L!

  Svara
 63. Jenny

  Gissar på bokstaven B ? Skulle ge denna till min kära vän som jag träffar alldeles för sällan. Tror hon skulle bli glad ? hon har rakt hår och gör sällan eller aldrig ngt med de. Tror hon skulle va jätte fin i lite lockar

  Svara
 64. Anneli Kahlman

  Tanken är inte att se ut som en docka,
  men det hade vart fint att ibland håret kunna locka!
  Jag har försökt att locka med min plattång,
  misslyckas tyvärr gång på gång.
  Tänk om både min dröm blev sann,
  att jag en locktång från babyliss vann!

  Jag tror märket på ditt balsam börjar på L

  Svara
 65. Therese Kunnas Franzen

  Gissar på M!

  Har velat haft denna sen förra julen, höll utkik på mellandagarna förra året om man kunde köpt den då men ingen framgång. Den är ju väldigt dyr att köpa men jag vill ju så gärna ha den så detta är en drömlucka för.min del!

  Svara
 66. Siranee - thaimorsan.se

  Denna skulle vara perfekt nu när jag har tappat så mycket hår efter graviditeten och har inte supertjockt hår. Sedan bränner jag mig så jäklig med min gamla, enda och första locktång som jag fick i julklappnär jag var 12 år! Helt sjukt att den har hängt med i 26 år ? Dags för ny verkligen. // Gissar lätt på bokstav T…som i Thaimorsan och Tresommé som jag själv använder.

  Svara
 67. Lina J

  Gissar på M

  Jag skulle så gärna vilja vinna då jag känner mig så tråkig nu med en konstant tofs ? är mammaledig nu, ‘en efter jul börjar jag jobba och då vill jag känna mig lite fin

  Svara
 68. Linda

  Jag kan varken locka mitt hår med plattång eller med vanlig locktång och jag vet att denna fantastiska produkt gör det på några sekunder!Den är så grym! Jag vill också få fina Hollywoodlockar. Allt jag önskar mig till jul!
  Gissar på bokstaven M

  Svara
 69. Erika G

  Som snart 3 barnsmamma till barn under 4,5 år så skulle det vara roligt att kunna göra sig fin i håret, det tar alldeles för lång tid för mig att göra lockar med en locktång så håret förblir livlöst.
  Jag gissar på bokstaven M. ?

  Svara
 70. Annette Jönsson

  Gissar på M.

  Motivering:

  9 månader gravid och håret lever nu sitt egna liv. Denna skulle hjälpa mig mycket så jag slipper i håret mer riv.
  Hittade dessutom ett grått strå härom dagen.
  Aaahhh sa jag framför spegeln har ju precis blivit av med gravidmagen.
  Lillan ute och är sliten och trött.
  tvåbarnsmor sen en vecka graviditeten har på mig nött.

  Svara
 71. Elina Larsen

  Jag har så sjukt livlöst hår nu efter förlossningen . Det går liksom inget att göra åt det. Jag har spant på denna underbara flera gånger , kanske den kan göra mitt livlösa hår lite mer fint igen . Jag tror och hoppas jag har rätt med bokstaven E ?

  Svara
 72. Sara B

  Trollfrisyr, ja visst! Tjockt, långt och oftast överallt. Det är min status just nu då det kommer till håret (kanske är det en hårklippning jg behöver mest). Men jag älskar att ha lockar och med den här så kanske jag kan fixa dom själv till och med! sist jag var lockig var för övrigt på mitt bröllop, och det är sju år sedan! Så, jag skulle vilja vinna för att få fixa mig lite fin till vardags och till fest, bara för att jag kan 🙂
  Jag gissar på att balsamet börjar på T! 🙂

  Svara
 73. Ana Kokol

  Livlöst hår skulle behöva lite kärlek och omsorg. Har haft många frissor genom åren men gillar bäst när jag kan fixa min egen look.

  Bokstaven K

  Svara
 74. Eleonor

  Denna skulle göra susen i mitt hår. Volym saknar mitt hår, efter ammning. Så denna skulle göra det perfekt.
  Gissar på bokstaven L! ❤

  Svara
 75. Linda L

  Jag gissar på M

  Då jag alltid går med uppsatt hår och för att jag har svårt att locka håret med “vanliga” locktänger, så hade denna produkt varit guld värd för att få känna sig lite fin i håret ☺

  Svara
 76. Kristina K

  Det här med att gissa alltså… jag bara ler.

  Idag säger vi M (för det använder jag själv, Maria Nila).

  Denna norrbottenstös vill ut på partaj och mingla,
  byta stövlar emot klack,
  förvandlas till en riktig partypingla,
  med korkskruvar – ja tack!

  Svara
 77. Julianna Fredriksson

  Om jag denna Curl Secret skulle gå och vinna,
  så skulle jag ett vackert hår finna.
  Mitt hår är som ett ruffs
  med detta så kan jag lätt göra snygga lockar
  Babyliss har de rätta grejorna för bestyren,
  allt som behövs för att fixa frisyren!
  Hoppas Fru P ger mig en chans,
  så jag får ett hår med underbar styling och glans.

  Jag tror på bokstaven M.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här