Julkalender

Lucka 15 är öppen!

Godmorgon, godmorgon!

Idag är det dags för en fantastisk lucka där ni kan vinna årets julklapp till kidsen! Jag ska erkänna att till och med jag är avundsjuk på den som vinner denna vinst! *vill också ha*

I dagens lucka finner vi JaBaDaBaDo som tävlar ut det sötaste av allt, nämligen sin glasskiosk med kassaapparat, glassfat och glasslåda, värde hela 1900 kr! Så himla gulligt! Detta är verkligen perfekta julklappen till kidsen!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: När grundades Jabadabado? Svaret hittar ni HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Vilka är Lucas och Isadoras favoritsmak på glass?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!
 • Följ gärna @jabadabado_official på Instagram!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

126 Comments

 • Emelie Erlandsson

  Det grundades 1993. Jag vill vinna för att ge en fantastisk julklapp till mina barn!

  Jag tror Lucas favorit är choklad och Isadoras är melon

  • EMELIE H

   Grundades 1993.
   Jag gissar att lucas gillar choklad och Isadora vanilj med choklad i.

   Vår äslakde neo älskar att leka affär och en glasskiosk till glassälskande barn vore en dröm att få överraska neo och även hans storebror som leker med lillebror ibland å styr i köket

   • Johanna H

    1993 grundades jabadabado.
    Isadora och lucas favoritglass är choklad.

    Jag vill vinna detta till mina två pojkar som älskar glass och leker gärna rollekar. Min äldsta son brukar leka glassbil med kökspallen, detta hade utvecklat den leken ännu mer!

 • Amal

  Hej! Den grundades 1993! Jag tror Lucas favorit är vanilj och Isadoras choklad! Jag vill vinna detta set till min lilla prinsessa som älskar att leka affär, Så det skulle verkligen passa henne perfekt❤️ det är verkligen så fint ???

 • Rebecka H

  Det grundades 1993. Jag tror att båda älskar choklad bäst.

  Detta hade varit en perfekt födelsedagspresent till min dotter som fyller år i början av januari. Hon älskar att leka att hon lagar mat på dagis så jag tror hon hade gillat att kunna leka affär också. Hon brukar sälja glass hemma men då är det endast fantasi glassar.

 • Sara L

  Jag tror 1993.

  Sen gissar jag på att båda älskar Sandwich-glass!

  Vilka barn (eller vuxna?) skulle inte drömma om ett så fint kit!? Vår som som älskar att fixa, ta betalt och serva skulle bli överlycklig! Lillebror skulle snabbt bli den trognaste kunden. Just för deras glädje och leklust hoppas jag på tur.

 • S

  Det grundades 1993.
  Jag tror att isadoras favoritsmak är jordgubb och Lukas är choklad.

  Båda mina barn önskar sig en affär i julklapp så båda killarna hade blivit överlyckliga och kunnat leka tillsammans med glassarna och den roliga plingan när en ny kund kommer på besök.

 • Veronica Nord Larsson

  1993!
  Jag tror bådas favorit är choklad! 🙂
  Jag har redan köpt en del från jabadabado till twinsen. Men jag tänkte renovera deras lekstuga till hösten och det hade varit kul att ha en liten glasskiosk där!?❤

 • Anastasia

  Jabadabado grundades 1993

  Glass som är så gott! Jag tror Lucas favorit är choklad och Isadoras är jordgubb.

  Vill vinna till mina tvillingar Harry och Lovis som älskar glass. Varför? Jo, eftersom jag ska opereras under nästa vecka och därför inte kan fira varken jul eller nyår med dem så skulle jag vilja att de får denna glassdröm av Tomten. En sån vill jag också ha om jag ska erkänna. Och visst tillfrisknar man fortare i sjuksängen om man blir bjuden på glass av sina älskade ungar när de kommer på besök!? Älskar dessutom att allt är gjort i trä. Känns så bra i hjärtat❣️

 • Anna N

  Det grundades 1993.
  Tror deras favoritsmak är vanilj.
  Skulle så gärna vilja vinna då leka kiosk/affär är något som verkligen förenar mina två barn! Just nu inne i en period med mycket syskonbråk men upptäckt att just affär/kiosklek fungerar så bra!

 • Heidi

  Svar på frågan när Jabadabado grundades , 1993 <3
  Åh vilken underbar julklapp det hade blivit till vår minsting Alfred och även till storasyster Ebba.
  Jag tror att Isadoras favorit är jordgubb och Lucas är choklad, även min favvis.

 • Eva

  Jabadabado grundades 1993.

  Jag gissar på att Lucas favoritsmak är choklad och att Isadoras favorit är melon.

  Jabadabo gör verkligen så fina leksaker med bra kvalitet! Skulle så gärna vinna glasskiosken så att mina barn kan få den. De skulle älska att leka med den!

 • Lina Pettersson

  Svar: 1993 Gissning: båda älskar vanilj

  Min tjej älskar leka affär o fullkomligt älskar glass, så denna dina kiosk skulle vara pricken över iet för henne på rummet.

 • Michaela Ambjörnsson

  1993 !

  Jag tror Lukas gillar choklad bäst medan Isadoras favorit är vanilj !

  Med denna fina glasskiosk skulle jag utan större konkurrens bli årets moster !
  Jag vet ett helt gäng småkusiner som säkerligen skulle vilja leka med mig,
  och när ingen ser skulle jag smyga in en extra ”överraskning” i kiosken.
  Nämligen lite riktig glass, precis innan vi avslutar lekstunden 🙂

 • Sara B

  1993 grundades det.
  Svårt att gissa med en miljon olika glassorter, plus att Isadora precis som jag verkar älska glass oavsett smak…. så jag kör på säkra kort och tar jordgubbsglass för Isadora och chokladglass för Lucas.

  Har en fyra åring som älskar att leka i sitt kök och som fyller fem i februari – det här skulle bli den bästa födelsedagspresenten någonsin som skulle innebära att köket skulle få sällskap med en glasskiosk och hon skulle bli överlycklig 🙂 jag önskar nästan att jag själv vore barn igen då leksakerna är så mycket mer och coolare!

 • Annika G

  Grundades 1993.
  Gissar att Lucas favorit är vanilj och Isadoras jordgubbe.
  Woow vilken lucka, verkligen alla barns (och föräldrars) julklapp! Jag älskar rollekar, tycker barnen lär sig så mycket av det. O jag själv tycker det är så mkt roligare att leka rollekar så man kan leka tillsammans med barnen, än att tex leka pokemon -, då jag alltid får vara team rocket 😉 Så hoppas så på denna lucka till mina barn Ted 5 år och Nemi 3 år, de skulle ha så roligt!!

 • Emma A

  ?Grundades 1993.
  ? Bådas favoritglass är choklad.
  ? Hur roligt hade det inte varit med glassbar i sonens nya lekstuga?! Både han och vi föräldrar skulle älska det!

 • Sofie Altuntas

  Svar: 1993
  Jag tror att bådas favorit är päronglass
  Har tidigare tipsat om din kalender
  Detta skulle bli en fantastisk julklapp till min väninnas lilla dotter. Hon är ensamstående och ekonomin är skral.
  Håller tummarna.

  • Nathalie Hagman

   Hej fina du! Jag önskar vinna detta till mina 3 tjejer i julklapp då pengarna i plånboken tryter efter ett tufft år som ensamstående och dessutom sjukskiven sen juli. Vill ge mina barn nån fin julklapp trots detta men pengarna räcker inte till.

   Jabadabado startades 1993. ?

   Isadoras och Lukas favoritglass tror jag är choklad ?

 • CarroS

  Grundades 1993!

  Jag tror att båda kidsen är galna i choklad och har det som favoritsmak båda två ?

  Jag har en dotter som skulle bli helt tokig om hon skulle få detta då hon älskar att leka fik och att bjuda på saker. Även sonen älskar att leka restaurang så det skulle verkligen vara en toppenklapp till båda ?

 • Mari B

  Det grundades 1993.
  Jag tror deras favorit är choklad.
  Jag vill vinna då denna glasskiosk ser helt underbar ut till dottern. Där kommer hon kunna sälja glass till alla familjemedlemmar.
  Jag har tipsat.

 • Thingeling

  1993 startade dem.

  Gissar på att isadora favorit är choklad och lukas favorit är päron

  Jag hade velat vinna till min lilla systers tvillingar som hon är ensamstående till. Lite lyx till dem hade inte varit fel

 • Jonna

  1. 1993
  2. Jag tror att bådas favorit är choklad!

  Mina barn älskar att leka affär/picknick/resturang så de hade blivit överlyckliga för en hel glasskiosk! Och den är ju bara för fin ( så jag hade älskar den också, haha!)

 • Karolina Ryd Weissner

  1993
  Jag gissar på att isadoras är choklad och Lukas vanilj
  En av de sakerna mina barn leker ihop med är matsaker så en affär vore toppen för dom

 • Amanda Stålberg

  Det startades 1993.
  Jag tror Lukas favoritglass är choklad och Isadoras är jordgubb ?

  Det bästa i livet är glass och frågar du vår son ska det serveras i stora lass. Tänk om vi fick ge honom denna glasskiosk till jul, det hade garanterat varit högsta vinsten på hans lyckohjul. Presenter som inbjuder till lek är det bästa och mamman hoppas också att få denna glasskiosk ibland gästa. Gillar verkligen Jabadababos hållbara leksaker och dessutom att man får ”smaka” på godsaker ❤

 • Anna Mårtensson

  Rätt svar är 1993 =)

  Det här vore ju drömmen att få leka med tillsammans med barnen, så himla fint och roligt. Nästan som att man blir barn på nytt 😉 Jag tror deras favoritsmaker på glass är sandwich och jordgubb =)

 • Laremma

  De grundades 1993

  Jag tror Isadoras favorit är choklad och Lukas favorit är vanilj ?

  Hade varit superkul att vinna till våra döttrar, dom kommer få mycket kul tillsammans med detta längre fram ???

  • Gittan

   Det grundades 1993.
   Jag tror bådas favorit är choklad.
   Jag skulle vilja vinna så jag kan ge detta underbara lekset till min systerson, han är galen i sötsaker och dessa kanske skulle vara lite nyttigare att ”äta”.

 • Malin

  1993. Jag gissar på päron för Lucas och choklad för Isadora.

  Detta hade varit underbart att vinna till lekrummet! Så mycket roligt våra tre ungar skulle ha med glasskiosken – en riktig drömvinst!

 • Mia Korch

  Svar: 1993

  Gissar på vanilj för bägge barnen

  Hoppas på att vinna till mina busungar som är galna i glass, lek och stoj. De hade blivit så lyckliga!

 • Ulrika Armano

  Grundades 1993
  Oj vilken svår fråga!
  Men jag tror Isadora tycker bäst om jordgubb
  Och Lucas Päron 🙂
  Mina barn har inte jättemycket sockersug men ordet glass kan de höra fem kvarter bort 😉
  Detta vore en perfekt julklapp så kan vi laga glass ihop…är nämligen rätt säker jag kommer få en glassmaskin i julklapp av dem:)

 • Jennie

  Grundades 1993 ?
  Jag tror att Isadoras favoritglass är jordgubbe och Lucas choklad ?
  Om jag har turen på min sida skulle jag g. E bort denna underbara ”glass kiosk/bar” till min brors dotter ?

 • Madeleine Mitkiewicz

  År 2000 bildades aktiebolaget JaBaDaBaDo!

  En härlig julklapp där min barn på 5,5 år och 2,5 år kan leka tillsammans! Just leka tillsammans är efterlängtat från allas håll men just nu har vi inget hemma där de kan sammanstråla kring. Så dagligen måste vi vuxna agera medlare.

  Jag gissar vanilj och jordgubb!

  • Tove

   1993! 🙂

   Jag gissar på att bådas favorit är jordgubb!

   Jag vill så gärna göra iordning min dotters sovrum så att det verkligen inbjuder till lek! Jag vill att man ska bli glad av att titta in i rummet, därför får det gärna vara färgglatt och så hoppas jag att det ska bli en plats där man verkligen tycker om att vara. Jag tror verkligen att glasskiosken hade blivit en fin lite större grej att ha mitt i centrum av rummet! Jag hade satt upp hyllor bakom den så att man kan ha rekvisita till den alldeles nära! Jag tror att den hade blivit toppen att utgå ifrån, och så känns det lite extra bra att den är i trä! Det ser finare ut och känns mer rejält och hållbart 🙂 hoppas! God jul!

 • Sarah

  Det grundades 1993.
  Jag gissar på jordgubbssmak för Isadora och mango för Lucas.

  Jag har två fullkomligt glasstokiga killar hemma. Hör de glassbilen skiner de upp något enormt och denna vinst hade varit som en dröm i deras lekrum?

 • PennyWille

  1.grundades 1993
  2.isadora tycker bäst om jordgubbsglass och Lucas gillar choklad bäst.
  3. Renoverar nytt rum så alla ska få eget. Yngst i familjen får helt nytt rum så detta vore perfekt till sonen som ska byta rum till större 🙂 orättvist att lillasyster får allt nytt tycker han (och jag förstår det)

 • Lulefamiljen

  Svar: 1993.
  Isadoras favorit är jordgubbssmak.
  Lucas älskar bäst choklad!

  Här leker vi ofta glasskalas (skulle jag räkna alla gånger har nog dottern fyllt hundra år vid det här laget, haha!). Glass, kalas och café är favoritleken för min Julia som är tre år. Lycka vore den här fina vinsten. ”JaBaDaBaDo”, så glada vi skulle bli!

 • E

  ? 1993!

  ? Päron och choklad!

  ? Jag vill vinna för att mina barn älskar att leka café och restaurang, och dessutom älskar de glass så det här vore ju helt perfekt! ??

 • Susann Björkvall

  1993
  Jag tror att favoriten är choklad för båda ?
  Wow vilken vinst du delar ut!
  Den vill jag såklart att mina tvillingflickor Isabelle och Evylinn får utlopp för fantasier med. Kan ju hoppas dom bjuder sin storebror och mig på glass ?

 • Maria

  Jabadabado grundades år 1993.
  Isadoras favoritglass är jordgubb och Lucas favoritglass är choklad.

  Vill gärna vinna då glasståndet hade passat perfekt till min dotters blivande egna rum.

 • Malin

  De grundades 1993. Jag tippar på något ovanligare och tror de båda älskar polkaglass (för det är ju såååå gott!)

  Vår Olle skulle älska denna klapp,
  Den står högt på hans önskelapp!
  Kvalitetsleksaker då de är som bäst,
  Som skulle göra hans jul till en lekfull fest

  • Emmy

   Det grundades 1993 ?

   Jag tror att både Lucas & Isadora gillar Jordgubbs glass bäst.

   Detta vore en dröm vinst till min 3åriga grabb som älskar att leka med mat!
   Önskar så att jag fick vinna så jag fick överraska honom ?

 • Malin Storm

  Vilken underbar vinst. Det grundades 1993. Jag tror att lukas favorit är vanilj och Isadoras är choklad. Barnen skulle bli överlyckliga av glasskiosken. Båda är glass tokiga precis som deras farfar. Där skulle barnen kunna bjuda sin farfar på goda glassar.

 • Emma Johansson

  1993 grundades jabadabado.
  Jag tror att favoritsmakerna är vanilj och jordgubbe.
  Detta skulle passa min 5-åring hemma perfekt, han ÄLSKAR glass så mycket att han till och med skapade en egen glassutmaning i somras för attfå äta så mycket glass som möjligt.

 • Suzi Yakob

  Det grundades 1993 ❤️
  Barnens favorit glas marabou mjölkchoklad ??
  Jag hoppas verkligen på vinst! Min dotter Mila på 3 år skulle bli helt galen om hon fick denna glasskiosk! Hon har nästan alla glass modellerna hemma och leker med dom varje dag! Jag har under 2 veckor viljat köpa den men av ekonomiska skäll blir det inte av… Tack för att vi får chansen nu att få den ❤️??

 • Jessica Andersson

  Grundades 1993
  Lucas gillar choklad och Isadora jordgubbe ?

  Åh vilken underbar vinst. Jag skulle ge denna till min son som älskar att stå i sitt lilla kök han fick av mormor och morfar när han fyllde år i våras. Att dessutom ha en glassbar bredvid skulle slå allt.
  Jag som ensamstående mamma skulle aldrig ha råd med denna glassbar så att ha möjlighet att skämma bort honom extra mycket på julafton som vi tyvärr kommer fira ensamma för första gången detta år, skulle inte bara han bli sprudlande glad utan jag skulle också bli så otroligt glad bara att få se min sons lycka.???

  Jag följer redan jabadabado på Instagram och har mejlat bilden på mejlen ?

  • Evelina Sundqvist

   Jabadabado grundades 1993 🙂
   När Isadora och Lucas provar olika glassmaker så är deras favorit marabouchoklad strutglassen 🙂

   Jag skulle vilja vinna detta otroligt fina paket till mina barn som verkligen tycker om att leka med varandra och det genom att laga mat, bygga tågbana och mycket mer! Ingen kassa äger de ännu men det är någonting som de gärna leker med när de är hos kompisar som har detta! Så detta skulle vara leksaker som mina barn kunde leka med för att fortsätta stärka deras syskonkärlek!

 • Johanna

  1993, jag tror isadora gillar jordgubb och Lucas choklad. Jag vill vinna till dotterns, som är 9år, men ibland är hon inte så stor utan gillar att leka affär och sälja glass. En kiosk har länge stått på önskelistan!

 • Emelie Eriksson

  Jabadabado grundades år 1993.

  Kuggig fråga! Barnen (och du) älskar glass!??

  Isadoras favoritglass är vanilj & choklad, framförallt Marabous strut mjölkchoklad?
  Lucas favorit glass är Även den Marabous, men också päronsplitt & kak smak???

  En dröm som denna gör att det glöder om min rimpenna!?
  Alla dagar i veckan väljer jag glass, innan ett arbetspass eller efter ett träningspass? vad vore väl då pricken över i:et, om inte en fet,
  glassbar, det är på fullaste allvar!
  Elise i sitt första egna rum
  behöver en glassbar, den skulle vara helt underbar?
  Hoppas hon har mitt anlag, älska glass & inredning lika mycket som jag?

  Följer dig & jabadabado!
  Mailar print från min instagram om din magiska julkalender??

 • Paulina Brodd

  Jabadabado grundades 1993.
  Läste i bloggen att Lucas väljer choklad och att Isadora gillar jordgubbsglass med jordgubbar på stranden.

  Jag vill vinna tävlingen idag eftersom att min dotter tycker om att leka affär och den här glasskiosken skulle göra henne glad. Jag vet att hon verkligen vill ha en glasskiosk. Det vore så mysigt att se henne och hennes nyfödda lillebror leka tillsammans med den framåt, då kan dom servera mamma och pappa glass???

 • Vicktoria Murawska

  1993 grundades Jababdabadoo. Tror Lucas favvo är choklad och Isas är jordgubb 🙂

  Elle har tröttnat på sitt leksakskök, men hon älskar sitt lilla glassset är hemma, så tror hon hade varit överlycklig om hon fick en glass bar <3

 • Linnea H

  JaBaDaBaDo grundades 1993.

  Jag tror Lucas favorit är Choklad och Isadoras favorit är jordgubb.

  Min brorson har önskat sig ett leksakskök med massa matleksaker i julklapp, så det här skulle passa perfekt. Att komma med den här presenten vore helt fantastisk för jag tror inte han ens vet om att det finns så här fina leksaker och jag skulle definitivt bli hans favoritfaster 🙂

 • Jessica Löfgren

  Hej,
  Jabadabado grundades 1993.

  Jag tror Lucas favoritsmak är choklad och Isadoras är jordgubb.
  Bästa smakerna på glass så klart det måste vara dom ??‍♀️

  • Jessica Löfgren

   Skickade innan jag blev klar: Jag vill vinna för att min dotter ÄLSKAR jabadabado leksakerna, hon har en hel del men det här köket. Wow, hon skulle bli så lycklig över detta. Hon älskar att laga mat och baka här hemma, hon bjuder ofta på ”egenlagad” mat men hon vill gärna ha ett kök och laga maten i. Just nu låtsas hon att hon har ett kök, hon ska få ett kök i julklapp men har inte hittat något bra som passar i ekonomin.

 • Jessica

  1993 grundandes jabadabado, jag tror Lucas gillar päronglass & isadora choklad ?
  Min dotter ÄLSKAR glass och hade verkligen uppskattat denna julklappen , en extra fördel är ju att den är så fin så den kan få stå framme även när de andra leksakerna är bortplockade för kvällen ❄️

 • Emelie Sandström

  De grundades 1993!
  Jag tror att Isadoras favorit är vanilj och Lucas gillar päron!

  Denna vagnen har jag suktat efter. Tycker den är så fruktansvärt fin! Men med en föräldrapenning som inte är så stor så blir det inte av. Mina döttrar fyllde år bägge nu i december så hade så gärna velat vinna till dom ?

  • Isabelle

   År 1993
   Jag tror att din dotter älskar vaniljglass, en favorit är nog daimstrut. Din son älskar nog chokladglass i alla dess former!
   Jag vill gärna vinna då vi ska flytta till större och behöver fylla ut lillans lekrum som hon äntligen kommer få. Än är hon inte tillräckligt stor för denna, men så länge är den ek väldigt fin inredningsdetalj? vår lilla familj håller våra tummar? tack för en underbar kalender!

 • Nina

  1993.

  Gissar: Lucas choklad och Isadora hallon (Emma chokladmint och Victor pistage).

  Vår 4 åring älskar glass och rollekar. Han har börjat intressera sig mer och mer för matte/räkna så detta skulle vara perfekt för att ta tillvara på hans intressen.

 • Stina Richardsson

  Hej!

  Vill börja med att säga att jag aldrig någonsin brukar tävla på sociala medier men nu fastnade jag för din blogg och livet som tvåbarnsmamma. Läser inga bloggar heller men den här var ju intressant så ska absolut återvända=) Såg att du tävlar ut en glasskiosk och det är min dotters stora önskan (sonen fortfarande bara 5 månader och skulle ju ha flera års använding av den). Vi har aldrig haft plats för en sådan men nu snaaart har vi kämpat klart våra sovrum så då kommer barnen äntligen få ett lekrum. Lekrummet ekar tomt och jag har inte köpt en enda pryl dit ännu. Skulle vara helt fantastiskt att få börja med en glasskiosk. Ska tillägga att Tuva 4 år har som största dröm att bli glassbagare eller polis när hon blir stor.. skulle bli så fenomenalt lycklig av denna lekkiosk…. ?

  Fastnade som sagt i bloggen lite och kom ända tillbaks till ett inlägg om just glass, som jag tittade igenom och såg att barnens favvoglass var mjölkchokladstruten! ? Här är favoriterna piggelin och….mjölkchockladstrut ?

  Och svaret på jabadabado-starten verkar vara 1993 ? Och vilka grejer dom har!

  Skulle faktiskt inte tro det var sant om man fick vinna en tävling såhär… som att vinna på triss =) Så jag hoppas innerligt jag fått med alla svar och gjort rätt trots att jag inte alls är duktig på sociala medier eller tävlingar.

  Julkramar från ett hus…med ett tomt lekrum, i norra Sverige ?

 • Jessica

  JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker??

  Lucas och isadoras favorit glassar är sandwish och päronsplitt ??,

  Lägger upp på min instastore på tävlingen, printat den till er ?

  Hade jag vunnit detta hade jag haft två lyckliga tjejer som iaf fick något som dom önskar sig av tomten, en kiosk som jag vet att dom kommer ge så mycket kärlek och timmar att leka med , i mååånga år framöver! Håller alla tummar och tår jag kan ???

  Följer redan Instakontot , sååå fina och bra saker! Dom vet exKt vad barn vill ha ?

 • Jennifer N

  1993 🙂
  Jag gissar päron på båda! Det älskar mina barn här hemma! ?

  Mina barn är helt förälskade i att leka affär, restaurang och servitriser, detta hade varit helt perfekt! Vill ge dom något extra efter att jag pluggat på heltid. Jag håller dubbla tummar ?

 • Linus

  1. 1993
  2. Lucas – choklad
  Isadora – jordgubb

  Hade varit kul att överraska barnen med en glasskiosk till sommaren! Perfekt i lekstugan som inte blivit byggd ännu. Kanske detta som krävs för att få upp den

 • liselotte

  Grundades 1993
  Gissar på chokladsmak
  Detta skulle vara så roligt att få vinna, skulle vara perfekta leksaker till mina barnbarn, de älskar att leka med sådana här leksaker.

  • Linda F

   Grundades 1993
   Vad det har sett ut som på era bilder så gillar båda barnen choklad ?
   Jag skulle vilja överraska mina barn. Som student så finns det inte ofta möjligheten att överraska med så fina presenter. Skulle ge hela familjen stor glädje.

 • Jennifer

  Det grundades 1993.
  Lucas favorit är choklad och Isadoras Jordgubb.
  Jag skulle verkligen vilja vinna detta till mina små bonusar, min bästa väns barn.
  De betyder så mycket för mig och jag kan verkligen se deras min framför min g om jag skulle komma med det här.
  Förstå vilken dröm! Att det dessutom är i trä och inte plast, gör att det känns ännu bättre.

 • Roxanne

  Wow vilken vinst!

  Svaret är 1993

  Jag gissar på att deras favoritsmak är choklad – alternativt att deras favoritglass är Sandwich (visste inte riktigt vilket av det du ville ha svar på ?)

 • Karin G

  1993

  Jag tror Isadora gillar päron och Lucas choklad

  Min 2 åring älskar att leka i sitt leksakskök och bjuda på mat och hon skulle bli överlyckliga över en egen glaskiosk

  • Sofia

   Det grundades 1993! Jag tror Lucas favorit är choklad och Isadoras jordgubbe efter att ha lusläst bloggen haha. Här kommer ett litet rim som motivering till att min dotter ska få vinna ?

   ”Lekrummet är en plats för fantasi och skratt
   Där barnen bestämmer om det är dag eller natt
   Där drömmar bildas och små människor lär
   Hur de ska bete sig i livet och vilket ansvar de bär
   Bland böcker och pussel, en liten människa sitter
   Och fantasin gör ofta att glädjen spritter
   I en glasskiosk för lek spenderas massor av tid
   Ända tills den verkliga sömnen tar vid
   Och i drömmarnas land kan leken fortsätta
   Ty barnens växande sinne är omöjligt att mätta”

   Stooor kram och hoppas att vem som än vinner får glädje av glasskiosken ?

 • Åsa Nilsson

  1993 och gissar att de båda gillar choklad bäst.
  Önskar vinna glasskiosken för jag vet att det är något som båda mina döttrar kunde ha glädje av trots att 11 år skiljer dem åt. Så svårt annars att hitta saker som båda kan gilla.

 • Cassandra

  Grundades 1993! Isadoras är jordgubbe och Lucas choklad.

  Skulle så gärna vilja vinna detta till mina två barn. August min 3,5-åring älskar att leka café och i sitt kök så han skulle älska att få servera oss glass från egen glasskiosk!

 • Ylva

  1993 grundades jabadabado som jag också följer på Instagram.
  Dina barn Lucas och Isadoras favoritsmak är mjölkchokladstruten så svaret är mjölkchoklad 🙂
  Jag har delat din bild förut på Facebook i början av denna kalender ?

  Som ensamstående mamma så skulle jag aldrig ha råd att köpa en sån här lyxig julklapp till min son hur mycket jag än skulle planera och spara så jag hoppas jag har chansen att vinna istället så jag kan skämma bort min son riktigt ordentligt då han bara kommer få julklappar av mig detta år.

  Hoppas ??

 • Therese H

  År 1993 grundades jabadabado
  Och jag tror Lucas och isadoras favoritsmak är choklad.
  Vilken dröm det vore att vinna detta till min lilla kille.. ?❤️ Hoppas hoppas

 • Patricia Hasselfors

  JaBaDaBaDo grundades 1993.

  Det verkar som att Isadora gillar glass i stora lass, men framförallt jordgubb. Lucas tycker glass är för kallt ibland 😉 men föredrar choklad.

  Vi är precis nyinflyttade i området och jag är övertygad om att glasskiosken hade gjort succé när vi börjar bjuda över grannbarnen på rolig lek 🙂

 • Sarah

  De grundades 1993
  Jag hade gärna vunnit det så jag hade kunnat ge de till mina barn i julklapp, perfekt för dem att kunna leka tillsammans med!

  Jag tror dina barns favoritglass är daim och vanilj 🙂

 • Enida

  1993
  Lucas älskar chokladglass och Isadora jordgubbsglass 🙂
  Glasskiosken skulle bli en perfekt 3-års present till mina flickor som är i en neverending leka-butiks-fas! Och att få äga en egen glasskiosk med allt som hör till, DET skulle vara drömmen.

 • Stina olsson

  Jabadabado grundades av familjen eliasson 1993 ?

  Har för mig att Luca inte gillar glass men föredrar ”kaka glass” sandwich glass.
  Isadora gillar jordgubbsglass.

  Jag har ingen snyfthistoria att dra,
  Men det jag kan lova är att dottern blir glá.
  Doris älskar glass,
  Och då gärna i stora lass.
  Att kunna hänga i en glassbar dottern har,
  Är ju drömmen för både mor och far.

  God jul ♥️

 • Sofia Salinas

  Jabadabado grundades 1993 ?

  favorit smak på glass är jordgubb för isadora och choklad för Lucas. ?

  Jag tror vi alla som kommenterar o tävar gärna vill vinna detta för barnens skull då vi Som föräldrar vill ge barnen hela världen ❤️ Jag kan ärligt inte säga något mer än va kul om vi vann. Oavsett vem som vinner så kommer iallafall en till själ bli extra glad till jul ?

 • Madeleine Wedlund

  De grundades 1993 🙂

  O jag tror de båda gillar CHOKLAD mest!

  Drömvinst till mina glasstokiga barn här hemma! O av dessa kan man ju äta hur många som helst! 😀 perfekt julklapp till alla tre <3

 • Josefin Zachrisson

  1993.
  Bådas favorit är vanilj.
  Jag hade blivit jätteglad om vi kunde vinna denna då vi inte har kommit på några bra julklappar till william ännu, stackars lillebror. denna hade varit klockren. Philip kommer få hur mkt som helst ??

 • J

  1993. Jag gissar på att Lucas älskar Chokladglass och Isadora jordgubbsglass.

  Jag skulle vilja vinna detta till julklapp till våra barn. Min fru har precis fått veta att hennes mamma har obotlig cancer och ingen orkar knappt någonting just nu. Det skulle underlätta så mycket att vinna en rolig julkapp till barnen så att vi slipper den stressen just nu. Nu vill vi bara fokusera på att ta hand om varandra.

 • William Åkerström

  1993
  Lucas tror jag gillar chokladglass
  Isadora jordgubbsglass

  Om jag denna glasskiosk till dottern vann
  Vore det en dröm för henne som blev sann,
  Hon har länge efter denna suktat
  Tyvärr har vår plånbok den fruktat,
  Tänk om jag turen hade att till henne denna vinna
  Jag lovar att hon skulle bli så lycklig att hon skulle svimma,
  Hon älskar att leka med sina glassar här hemma
  Men att få leka i en glasskiosk med tillbehör
  Det är en annan femma

 • Elina Dahlgren

  Företaget grundades 1993 och jag tror de älskar chokladglass.
  Jag har inte deltagit i de tidigare tävlingarna men nu kan jag inte hålla mig. Jag vill såå gärna vinna denna till min dotter då hon flera gånger lagt denna i varukorgen när hon surfat runt och tittat var hon önskar sig. Men som föräldraledig har jag ingen möjlighet att köpa en sån dyr leksak. Önskar vinna för att göra min dotter obeskrivligt lycklig.

 • Becky

  1993.
  Lucas favvo är choklad och Isadoras är jordgubbsglass.
  Hemma har vi en ”wanna be glass skapare” som drömmer om egen glasskiosken!
  Make her dream come true!!! U can do that!

 • Sandra

  Jabadabado grundades 1993. Jag tror Lucas och Isadoras favoritglassmak är jordgubb och hasselnöt.
  Mina två små hade lekt glasskiosken sönder och samman, vi har tom ett glasskiosktält som åker fram då och då med försäljning av ”glass” (vad som helst exv kartongbitar…) tänk om vi fick fylla glasstältet med en riktig glassvagn!

 • Carola

  Åh, vilken drömvinst som julklapp till min treåring som annars mest får ta över de tre stora syskonens leksaker. Hon älskar glass och att stå i kök och café och få bjuda andra på gott, så hon skulle garanterat älska denna. Hon ska dessutom opereras i januari och då vore det extra kul om hon hade denna hemma att få leka i efter operationen.

  Företaget grundades 1993. Isadoras favorit är jordgubbe och Lukas choklad.

 • Monika

  Jag skulle gissa att Isadora gillar hallon glassen och Lucas gillar vanilj-chokolad?
  Jabadabado företaget grundades 1993.
  En sånt fin glassvagn önskar jag vinna, så min lilla skatt ska vara glad. Han föddes på Julafton så det skulle vara fint både julklapp och födelsedagspresent? Håller tummarna och tå att överaska min son med en sånt fint gåva ??

  • Sofia

   Grundades 1993
   Lucas favorit är nog choklad som sandwich
   Isadora gillar nog all typ av glass.

   Hade varit suveränt att vinna denna till mina 2 glass älskare som gillar att bjuda på mat i sitt kök.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.