Julkalender

Lucka 20 är öppen!

Godmorgon godmorgon!

Idag är det dags för en grym lucka! Särskilt för alla gravida och nyblivna mammor, men även er andra. Jag använder fortfarande denna produkt varje natt 🙂 Kan ni gissa vad det är?

julkalender-lucka-20

Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka så gömmer sig den grymmaste gravidkudden bbhugme, värde 1499 kr! bbhugme är fantastisk när man är preggo, men den är också en utmärkt amningskudde och babynest 🙂 Läs gärna mina recensioner HÄR och HÄR!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför du vill vinna denna fantastiska kudde.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många nätter har jag sovit borta sen Isadora föddes?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

60 Comments

 • Cissi_holm

  Åh en sån här kudde skulle vara helt perfekt till nästa graviditet. Förra gången hade jag så mycket foglossning och sov så dåligt, det vore underbart att ha en sån här kudde att sova med ?
  Jag gissar på att du sovit borta 4 gånger, men du har ju alltid haft henne med dig ?

 • liselotte

  Jag vill vinna denna till min dotter som är gravid, och nätterna är väldigt jobbiga för henne, så tror denna skulle vara perfekt för henne och även senare för den lilla bäbisen. Gissar på 4 nätter.

 • Anna Niemann

  Gissar på 5 nätter.

  Även om jag inte är gravid nu så ligger jag fortfarande men massa kuddar instoppade runt kroppen. Tror därför kudden hade passat mig perfekt. Skulle även vara idealisk för kantstopp så inte barnen rullar ner för kanten på vår säng när de kommit till oss på natten.

 • Sara Lindqvist

  Detta skulle vara så bra att dela säng med på natten särskilt nu i slutet av graviditeten. Det gör verkligen ont överallt och kudden ser makalöst skön ut, visste inte att den fanns förrän idag. Jag tror du sovit borta 2 nätter.

 • Ellinor Södergren

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna åt min kompis som ligger inlagd för hotande förtidsbörd. Hade varit roligt att få glädja henne med en fin present nu när hon får tillbringa julen på sjukhus, istället för att få va hemma och mysa med sin familj. Jag gissar på 4 nätter.

 • SaraHV

  Jag gissar på att du inte varit borta en enda natt utan Isadora.

  Amningskudde är en av de få saker vi inte köpt en inför vår lilla tjejs ankomst. Jag är höggravid för tillfället och skulle verkligen behöva en amningskudde för att få lite nattsömn nu den sista tiden!! Dessutom ska det ju vara underbart med amningskudde när man ammar också…:)

 • Sara Å

  Jag gissar på 6 nätter. Och den här hade varit jättebra att ha i Isaacs spjälsäng för att få det lite mysigare där så att han kanske vill sova där ibland. Annars funkar den ju toppen som rullvägg i min säng också! 🙂

 • Susann

  Jag gissar på 6 nätter borta med isadora och ingen utan henne.

  Denna kudde skulle jag ge till min vän som är gravid nu, och sen hoppas på att jag kan låna den när det är dags för nästa bebis att göra entré. Eller så skulle jag använda den som sittstöd till min lilla tjej ☺️

 • Jonna

  Åh vad jag önskar mig en sådan som amningskudde, min son vill amma jäääämt på nätterna och det funkar inte att liggarna = måste sitta upp hela tiden och det börjar verkligen tära på ryggen! Har testat diverse olika amningskuddar men han gillar dom inte ( testade en kompis bbhugme som var så sjukt bekväm och han åt utan skrik) så jag tror att dethär kanske kan vara räddningen. Eller man kan hu hoppas iallafall ?

  Du har inte sovit borta någon natt från isadora men ni har tillsammans varit borta 3 nätter?

 • Emelie Su

  Gissar på 3..
  Denna lucka vore en kanon vinst då vi väntar vårar mirakel om månad.. jag sover halv dåligt nu och denna tror jag skulle både hjälp mig i sömnen och sedan underlätta amningen.. hoppas verkligen på denna ?

 • Anna Gunnel

  Jag gissar på 6 nätter.

  Jag är nybliven mamma och ammar själv, men OM jag vinner så ska jag ge den här fantastiska kudden till min syster som är i v 22 och redan har mycket foglossning och får ont i ryggen på nätterna när hon sover. Om den kan lindra hennes besvär under resten av graviditeten så vore det ju guld!

 • Jessica Beckler

  Jag tror inte du har sovit borta från Isadora någon natt, du har sovit på hotell men haft henne med dig.
  Jag hade gärna velat vinna kudden, går in i vecka 19 imorgon. :o)

 • Caroline N

  5 nätter men du har inte sovit borta utan Isadora någon natt!

  Denna hade varit en perfekt julklapp till Mig själv då jag länge kollat på sådana kuddar! ?

 • Emma L

  Jag tror att du sovit borta 8 nätter sen Isadora föddes och alla dessa nätter har hon varit vid din sida. Tror alltså inte att du sovit från henne någon natt.
  Hade jag haft råd att köpa denna hade jag gjort det när jag var gravid för jag har hört så mycket bra om den. Därför skulle jag vilja vinna den så min syster kan använda den nu och sen vid min nästa graviditet är det min tur att ha den 😀

 • Malin C

  Jag hade en annan variant av en gravidkudde som jag älskade när jag var gravid, men efter dina grymma recensioner av denna är jag väldigt sugen på att prova denna! 🙂
  Jag gissar på 3 nätter, med Isadora med dig såklart.

 • Carolina Åhsberg

  Jag tror inte du sovit borta UTAN Isadora en endaste gång.

  Jag är höggravid och har svårt att sova – har nu en vanlig kudde mellan benen vilket funkar sisådär – jag skulle gärna vilja ha denna finfina produkt som förmodligen kan hjälpa mig att få några skönare timmar sömn.

 • Tingeling stegervall

  Jag gissar på att du sovitborta 6 nätter

  Denna skulle vara super att ha så slipper sambon att jag stjäl hans täcke och använder som kudde xD

 • Eni

  Tror du har sovit borta (med Isadora förstås) 5 gånger. Möjligtvis två gånger till men med hela familjen om det räknas 😉

  Den här kudden hade varit perfekt för mig både nu och längre fram – just nu bullar jag upp med hela täcket kring mig, mellan benen, under magen och eftersom vi delar täcke blir min andra halva inte så glad över att alltid behöva frysa! När det är sen är dags hade jag gärna använt den som redskap för att få igång en förhoppningsvis lyckad amning istället för att behöva kämpa med soffkuddarna som stöd som jag gjorde sist.

 • Martin

  Jag tror inte du sovit utan din dotter någon natt men att du haft henne med till hotell- samt stugövernattning 9 nätter.
  Skulle vilja vinna den här kudden till min sambo. Hon har pratat om att hon skulle vilja ha en så jag vet att det skulle göra henne glad.

 • anneli

  Har en dotter som är 3,5 och är nu gravid igen. Att få vara mamma ät meningen med mitt liv. Kvaliten på min nattsömn kan många gånger höra ihop med min dagsform Vill vinna denna kudde för ju bättre natt sömn jag får desto bättre mamma blir jag och att vara den bästa mamman är mitt mål i livet.
  Gissar på 7 gånger.

 • Malin

  7 nätter tror jag på.

  Min bästa vän är gravid och väntar tvillingar. Hon är just nu sjukskriven och får inte ens tömma disken för att det är så stor risk att bebisarna ska födas för tidigt och hon ska ligga i sängen så mycket hon bara kan. Hon är en riktig kämpe som aldrig brukar klaga över något, men hon har sagt att han har väldigt ont i kroppen just nu och tro mig – när hon säger så då har hon vääääldigt ont. Den här kudden hade kanske inte tagit bort smärtan nu, men lindrat den och gjort den ”oändliga” tiden som sängliggandes mer hanterbar.

 • Jennifer

  Jag gissar på 7 nätter.

  Denna hade varit perfekt då vi ska försöka skaffa ett barn till, den hade kunnat användas av mig, min sambo ibland 😉 och min nuvarande dotter på 10 månader.

 • Rebecka H

  Gissar på 4.
  Jag skulle behålla denna själv. Nu hade den fungerat som ammningskudde och den hade fungerat super att ha när man är gravid. Jag unnade inte mig denna kudden under graviditeten men det hade varit lyx att vinna en som kan användas i framtiden.

 • Frida

  Åååh som ja velat ha en sån här sen du la upp den. Ja hade velat ha den när ja sover så ja fortfarande har ont i höfterna om ja inte sover me en kudde..å hade oxå vsrt perfekt för Milia att ha 🙂

  Gissar på att du aldrig sovit utan Isadora men att ni tillsammans sovit borta 3 nätter 🙂

 • Michaela

  Eftersom jag själv har lite större barn så skulle denna vinst gå till kusinen som nyligen fötts. En liten julklapp till både mamman och kusinen.
  jag tror du inte sovit bort någon gång 🙂

 • Linnea H

  Med en bbhugme skulle jag gott kunna drömma,
  när jag smärtan i höfterna kan glömma,
  den ger mig stöd precis där jag behöver,
  sen kan den användas av bebben framöver,
  det här är kudden jag länge velat ha,
  om jag vann skulle jag bli jättegla’!

  Jag tror att du har sovit borta 8 nätter (varav 2 på BB), men att Isadora alltid har varit med dig.
  (Det är iaf vad jag kom fram till efter att ha gått tillbaka och kollat i bloggen:))

 • Emmy

  Skulle vilja ge denna till min lillebrors sambo, dom väntar sitt första barn tillsammans och hon är beräknad till den 16e mars <3
  Tror inte du sovit borta någon natt

 • Fröken M

  Jag gissar på 8 nätter ( och då har Isadora varit med dig ! )

  Kudden skulle jag ge till Viggos nya lilla kusin Matilde !
  Hon är söt som socker och sover mest hela tiden.
  En riktig liten goding som redan stulit ”fasters” hjärta,
  och bara förtjänar det bästa !
  Hoppas på tur så hon får ett mysigt ”nest” att ligga i !

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få överraska min kusin E med denna härliga vinst. Hon var en av de få som verkligen ställde upp för mig när jag väntade min dotter som 16 åring. Det var en tidpunkt i livet då många av mina vänner försvann, men hon stannade kvar och fanns bakom mig för varje litet steg jag tog. Hade därför varit fint att få ge något tillbaka nu när hon har fått sitt första barn.

  Jag gissar att du sovit borta 2 nätter, men att Isadora varit med dig på hotellet.

  Kram Sanna

 • Petra E

  Jag tror det är 5 nätter men Isadora har varit med dig varje gång.

  Kudden vore toppen i sängen för avlastning och vid matningstillfällena för att avlasta axlar och nacke. Och mysig för bebis att sitta i när hon blir större som stöd.

 • Mari B

  Jag tror du sovit borta 6 nätter med Isadora men 0 nätter alldeles själv.
  Jag vill vinna denna underbara kudde till mig eller både till mig och lillasyster. Perfekt i amningstider och när lillasyster mest bara sover och sover.
  Jag har tipsat.

 • Mia Korch

  3 nätter gissar jag på

  Hoppas på att vinna eftersom jag har fått så ont i ryggen sedan jag började amma min dotter för 8 veckor sedan. Hittar ingen bra position och en amningskudde hade vart till stor hjälp!

 • Yohanna af Skovde

  Jag gissar på 2 nätter!

  Jag skulle ge denna kudde till min gravid kompis i julklapp som redan nu inte ens halvvägs har problem att sova och fått foglossning. Jag kan inte göra något åt det, men kan ge henne något som skulle underlätta hennes vardag tills dess att kudden kan användas när den nya kotten kommer 🙂

 • Roxanne Munoz-Rytting

  Jag gissar på 4 nätter men inte utan Isadora <3

  Har kronisk värk i hela kroppen pga. fibromyalgi samt en ovanlig neurologisk sjukdom. Min graviditet var hemsk då jag inte kunde ta mina mediciner och smärtan blev värre ju tyngre jag blev samt att jag fick nya smärtor (foglossning mm.). Jag ville så gärna ha en gravidkudde men hade inte råd så jag fick palla upp med massa vanliga kuddar som bara åkte omkring i sängen.

  Vi hoppas på ett syskon men jag är orolig för hur jag ska må under graviditeten och oavsett så har jag alltid ont. Jag skulle bli otroligt glad för en vinst eftersom jag tror att den hade underlättat min sömn väldigt mycket <3 Har fått liknande hjälpmedel utskrivna på "recept" av smärtrehab men även då är de för dyra för mig 🙁

  Håller tummarna!

 • Ana Kokol

  Bara en natt!
  Jag skulle vilja ge denna vinst till en nära vän som födde sin första bebis, lilla Jack, och som föddes 7 veckor för tidigt.
  Han kom till världen 1 december och har fortfarande inte fått lämna Östra sjukhuset men hoppas komma hem till julafton.

 • MammaMaddie

  Ååh, önskade så att jag hade en sådan kudde under graviditeten på grund av foglossningen. Foglossningen har tråkigt nog blivit sämre EFTER graviditeten så jag sover med kuddar mellan benen ännu. Så denna kuddkompis skulle gärna få flytta hem till mig!

  Jag tror du sovit borta ca 11 nätter sedan hon föddes, varav 2 nätter utan Isadora. Hoppas!

 • Joanna

  Jag vill vinna denna fantastiska kudde eftersom jag är så vansinnigt trött på den jag har nu. Den blir bara platt hela tiden…trots att jag fyller på den med mer ”kulor”…värdelöst…

  Jag gissar att du sovit borta 4 nätter, men aldrig utan Isadora. =)

 • Ev

  8!

  Jag har lite svårt att motivera varför jag skall få den när jag varken är gravid eller ammar. Den verkar grym och har egentligen ännu fler användningsområden, men det finns helt klart bättre behövande. ?

 • Michaela

  Jag gissar att du har sovit borta totalt 8 nätter, inkl de 2 på BB, men Isadora har alltid varit med dig. Att lämna bort har inte varit ett alternativ för dig tror jag 🙂

  Jag vill vinna denna kudde till mig själv då jag och min pojkvän försöker bli gravida och kanske är det så att jag är det nu, och då kommer kudden väl till pass 🙂

 • Madeleine

  Åh! En sådan behöver min gravida kropp! Fastän jag inte ska föda förrän i april är nätterna resan besvärliga. Sonen har en speciell förmåga att sparka väck kudden mellan mina ben och kuden under magen är egentligen snudd på för hård!

  Jag gissar på att du sovit borta 8 nätter.

 • Linda L

  Jag gissar på 8 nätter ?

  Jag varken är gravid eller ammar för tillfället, men jag hade gärna haft en sån här kudde att sova med ändå ? Ser väldigt skööön ut ?

 • Sandra norman

  Jag är inte gravid längre, men har kvar min foglossning och denna skulle göra underverk för mina nätter.
  Jag planerar mer barn i framtiden så den skulle ju då göra sig perfekt som amningskudde, för nästa gång ska jag tametusan ha en amningskudde för att skona ryggen.

  Jag tror ni sovit borta 7 nätter, men att isadora såklart vart med dig varje gång 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.