Julkalender

Lucka 19 är öppen!

Godmorgon underbara läsare!

Nu är vi äntligen inne på julveckan och slutspurten i min julkalender 🙂 Flera av dom bästa vinsterna är fortfarande kvar så se till att ni inte missar något 🙂 Nu öppnar vi dagens lucka!

julkalender-lucka-19

Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Bonti och vinsten är ett presentkort på 500 kr! Hos Bonti hittar ni allt från barnvagnar och barnvagnstillbehör till inredning och leksaker!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Kommentera inlägget och motivera vad du skulle köpa om du vann
  • Svara på utslagsfrågan: Vad var den totala kostnaden på min senaste order från Bonti?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Pssst! Följ gärna Bonti of Sweden på facebook eller på instagram @bonti_of_sweden ! Det är inget krav för att vara med och tävla, men ni kommer hitta massor av julklappsinspiration därinne – så in och följ!

94 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.