Julkalender

Lucka 14 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni har det fantastiskt och att det inte är alltför stressigt inför jul 🙂 Idag har det blivit dags att öppna lucka 14!


Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka hittar vi Lipfish och deras lekfulla kläder! Vinsten i dagens lucka är apan Doris gosedjur, en tavla med apan Doris och ett presentkort på 600 kr, totalt värde 1078 kr!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du gillar Lipfish kläder
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många shorts har Lucas med sig till Brasilien?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

63 Comments

 • Marlene

  Jag har inte tidigare varit i kontakt med Lipfish och deras produkter men blir jättesugen att prova när jag scrollat igenom deras sortiment!

  Jag tror Lucas har med sig 4 par shorts.

 • MammatillOfelia

  Åh, inte hört talas om Lipfish och deras produkter , men verkar ha mycket fint! Kul att ha något som inte många andra har ! Jag tror han har med sig 7 par shorts ?☃️

 • Theres I

  Jag tror han har med sig 8 par shorts 🙂

  Gillar verkligen att de bryr sig om hur kläderna produceras. Sen blir man ju riktigt glad av de busiga figurerna och de roliga färgerna 😀

 • Victoria

  Denna skulle jag vilja vinna
  För att lyckan på min systerdotters läppar finna
  Hon älskar apor och hon älskar kläder
  Kläder man behöver till alla väder!

  Jag tror att Lucas har med sig 9 par shorts!
  Kram❄️❄️

 • Belinda

  5 par gissar jag på 🙂

  Älskar lekfullheten och färgerna som jag saknar hos de stors klädföretagen.
  Det blir inte en kamp varje morgon att ta på kläderna när det ät roliga figurer 🙂

 • Lisa

  Har aldrig hört talas om Lipfish förut, besökte sidan nu och vilka fina kläder dom har! När jag fick en pojke för ett halvår sedan tyckte jag att det överlag var tråkigt utbud på färgglada och roliga kläder. Ett extra plus att dom inte delat in kläderna i ”flick- och pojkkläder”. Verkligen ett märke som låter barn vara barn.

  Jag gissar att han har med 7 par.

 • Anna H

  De har färgglada och lekfulla kläder precis som barn är. De har bra kvalité som gör att syskonen eller kusinerna efter kan ärva. Jag gillar också att de har en del som är ekologiska.
  Jag tror nu har med sju shorts till Lucas i Brasilien.

 • Emma Rosdala

  Älskar Lipfish kläder eftersom de är så klara färger och har applikationer som sticker ut ? när sonen var bebis hade han en bodysuit med en papegoja på där fötterna på papegojan ”var lösa” så han pillade mycket på dem ?

  Jag tror han har 8 par shorts!

 • Sara B

  Jag gissar på 4.
  Jag har aldrig ägt ngt från lipfish så kan inte säga ngt om märket men jag har sett dig blogga om det och andra och det verkar vara riktigt bra kläder, perfekt för lekande barn och med fina färger 🙂 lekande barn har jag, tre stycken, så därför skulle det vara guld värt att vinna detta 🙂

 • Julia

  Har inte hört talas om Lipfish tidigare men blir så sugen att prova när jag ser alla fina färgglada kläder ? ett stort plus är ju att dom tänker på hur dom produceras!

  Jag gissar på 9 shorts!

 • Mari B

  Även om ni har tvättmaskin tror jag att ni har 7stycken shorts med till honom.
  Jag tycker om Lipfish då jag älskar då motivet har någon detalj som ”hänger ut” tex på katten där svansen sitter löst sådant att barnet kan känna på den. Det jag gillar mer med trycket, är att det är gjort i ett annat tyg (typ sammet/hårigt, jag som inte är kunnig) sådant att barnet kan känna på trycket. Lipfish har även färgglada kläder som jag gillar. Tyget är även lite tjockare. Företaget har även en bra kundkontakt, enligt mig.
  Tipsat har jag gjort.

 • Malin

  Har aldrig hört talas om Lipfish tidigare, men dom ser ut att ha massa fina kläder. Älskar färgglada kläder på min tjej.

  Tror han har med sig 7 par shorts.

 • Petra Mary-Anne

  Hej!
  Delar sedan tidigare alias:P Mary-Anne Christensen
  Ytterligare en färgstark tävling. 🙂
  Jag gissar på 5 par shorts.
  Lipfish är det där märket som bokstavligt talat sticker ut,
  riktiga figurer ger kläderna ett roligt slut,
  klara färger och härliga leende figurer,
  ingen som ser de här kan bli surer,
  önskar att de fanns även för vuxna barn som mig,
  för att lätta upp stämningen på jobbet tänka sig,
  det ska vara tokigt, knasigt, kul och med bra kvalitet,
  Lipfish har receptet och är de som vet!

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Jag älskar Lipfish för deras färgglada, fantasifulla och roliga kläder. Kläderna håller hög kvalitet och håller sig dessutom fina och färgglada tvätt efter tvätt. Kundservicen är fantastiskt, de jobbar aktivt med att se till att produktionen sker under bra förhållanden och har dessutom otroligt fina detaljer. Kort sagt Lipfish är en stor favorit hemma hos oss.

  Svar: 8 shorts.

  Kram Sanna

 • Lina Sällberg

  Jag gillar Lipfish för att det är kläder som tilltalar barnen med mycket färg och tydliga roliga motiv som dessutom går att ”leka” med!

  Jag gissar på 3 st

 • MariaM

  De har så fina färger och är så mysiga med sina djur! Barnen har aldrig haft några kläder därifrån, Jag har sneglat på dem men aldrig gjort slag i saken att köpa, men jag är helt säker på att de skulle älska dem! Jaggissar på 5 par.

 • Maja Lind

  Jag älskar lipfish! Kläderna är så lekfulla och roliga. I viss ålder är det dessutom väldigt kul för barnen att pilla på figurerna. Och färgerna är så pigga och glada! Och det finns alltid någon figur som faller barnet i smaken ♥ mycket positivt alltså!
  Gissar på fem par shorts.

 • Anita

  Delar på FB alias: https://www.facebook.com/anita.christensen.167

  För en blivande mormor med fullt engagemang,
  scannar man marknaden för barnkläder minsann,
  Lipfish är ju som en färgsprakande saga i sig,
  & att benen hänger i vädret öppnar världens leende hos mig,
  Det ska vara glatt, det ska vara roligt, det ska vara färgstarkt & kul,
  tänk om jag fick överraska min dotter till jul,
  visst vill man hjälpa och visst vill man vara där,
  & jag vet att dottern skulle älska de här,
  Som mormor är det lätt att man köper för mycket och lägger sig i,
  det måste jag verkligen försöka att låta bli,
  men Lipfish är ju verkligen en värld av glädje och en sötchock i sig,
  det skulle bli en underbar julklapp ifrån mig!

  Gissar på 6 par shorts

 • Daisy

  Lucas har 9 par shorts med sig.

  Deras kläder är färgglada, söta och de har verkligen satt sin egen touch på kläderna som gör att barnet gärna tar det på sig för de tycker djuren är så fina och roliga då man kan klappa och leka med dem

 • Elin H

  Jag gissar på 11 par om man räknar med badshorts!

  Älskar det lekfulla och de glada färgerna i Lipfish produkter. Hoppas att sönerna kan få den mysiga apan, den fina tavlan och lite nya favoritkläder!

 • Catrin Jakobsson

  Lipfish klädernutstrålar glädje och lek. Grymma färger som passar alla och de tillför en dimension till med djurmotiven.

  Lucas har 5st shorts med sig.

 • Maddie W

  Gissar på 4 shorts!

  Alvin har 2 favorittröjor hemma. Båda kommer från lipfish! Han gillar att dra figurerna som sticker ut ur kläderna i svansen osv. Jättefin kvalité och härliga färger!

 • Veronica

  Gillar Lipfish för den fina kvaliteten, färgerna och att dom har en annorlunda design där tex. svansen kan sticka ut från tröjan ? Gissar på sju par!

 • Therése G

  Jag gillar att klä mina barn i fina klädet, men även kläder som inte alla andra barn har som typ från hm, Kappahl eller Lindex. Har fastnat för Lipfish. De har ett bra utbud med fina kläder som inte alla barn går i.
  Gissar på 11 par shorts!

 • Evelina

  Älskar deras lekfulla design och att mina barn gärna har deras plagg som favoriter! De älskar alla detaljer på dom och vill gärna att jag tvättar dom så fort som möjligt
  5 tror jag

 • Lisa Norrman

  Snubblade över en tröja från lipfish för några år sen och blev störtförälskad!! Äldsta dottern blev lika förtjust som jag i den söta apan på tröjan men tyvärr har jag inte haft råd att köpa fler plagg så de här skulle va så perfekt som julklapp till mina 2 småtroll.

 • Becky

  Även att jag har inte tidigare varit i kontakt med Lipfish och deras produkter men måste säga att jag älskar deras blandning av färger! Kvalitet och bekvämlighet vill jag gärna testa på mina fyra gullungar!
  Gissar att han har 6st ????

 • Kristina K

  Älskar dagens lucka!!
  Jag tror Lucas har med sig 12 par shorts.

  Lipfish har den där rätta känslan för att göra färgglada, kreativa barnkläder som lockar till leenden. Att de dessutom är miljömedvetna ger dem ett extra stort plus i kanten. De har fingertoppkänslan för när det är glatt och snyggt, utan att det blir ”too much”. Helt klart ett av mina favoritmärken.

 • Johanna H

  Jag har faktiskt ingenting från Lipfish, bara hört talas om det i förbifarten men nu blev jag jätteintresserad när jag såg kläderna på deras hemsida. Verkligen unika, kommer köpa draktröjan efter jul till min dotter.
  För övrigt tror jag Lucas har med sig 11 shorts!

 • Siv

  Jag gillar att vissa delar på figurerna hänger och dinglar, tex svansen.
  Tycker att det är roligt att man kan syskonmatcha deras kläder.

  Jag gissar på 7 shorts.

 • Johanna L

  Hej gissar på 8 shorts 🙂

  På lipfish kläder är det starka färger som gäller,
  Det bästa av allt är att barnen inte gnäller.
  Att få på de små kläderna går lekande lätt,
  De skrattar åt apan och helt plötsligt de själva sej klätt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.