Tipsa för att vara med i På Smällens bloggjulkalender!

Jag är superduperexalterad över årets bloggjulkalender! Det är fjärde året i rad som jag anordnar detta och varje år har jag slagit rekord! I år så uppgår det totala vinstvärdet till 26 502 kr, vilket är nytt rekord! Dessutom är värdet på varje lucka höjt ganska rejält gentemot förra året 🙂 Alla varumärken som är med i år är noga utvalda efter att jag har sett vad ni gillat mest dom andra åren. Jag tror verkligen ni kommer älska årets julkalender!! 1:a december öppnas första luckan med första tävlingen som avslutas redan samma kväll. Det blir en tävling varje dag ända fram till julafton!

För att vara med och tävla i alla julkalenderns luckor så behöver ni bara göra en sak först! Ni behöver dela min bloggjulkalender och länka till mig i valfritt socialt medie. Ni väljer själva om ni vill göra det via facebook, instagram, egen blogg etc. När ni har gjort er delning skickar ni en länk eller en printscreen till pa.smallen@hotmail.se Ni behöver bara dela EN gång för att vara med i alla julkalenderns tävlingar!

Har ni varken facebook, instagram, blogg eller något annat socialt medie som ni kan dela på? Då går det också bra att maila 5 vänner och tipsa om min bloggjulkalender. Glöm inte att lägga till mig som mottagare också så att jag ser att ni har tipsat era vänner!

Jag vill att alla ska kunna vara med i den här julkalendern för det är verkligen kanonpriser som ni har chansen att vinna. Jag önskar att jag också fick vara med och tävla!! 🙂

När ni delar julkalendern så ska ni använda er av bilden nedan!
facebook kan ni dela detta inlägget eller den senaste luckan i julkalendern när den är igång (då kommer bilden automatiskt med).
instagram kan ni länka till http://pasmallen.nu och tagga @pasmallen.nu
Glöm ej skicka era printscreens per mail så att jag har allt samlat där!

Vill ni dela på facebook så är det bara att trycka på delningsknappen som ni hittar under det här inlägget. Maila sedan din print screen. 🙂

Självklart får man tipsa fler gånger, då blir jag bara glad, men en gång räcker! Det går bra att tipsa redan nu så slipper ni tänka på det sen 🙂

julkalender-2016-2

Foto: Fotoliselotte

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

  1. Malin

    Hej har mejlat 5 St nu hoppas att jag har gjort rätt haha trodde att det inte gick fram men fick svar direkt från en.??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här