Julkalender

Så här gör du för att delta i årets julkalender med vinster värda 44.377 kr!

Nu är det snart dags att köra igång årets julkalender och det vill ni definitivt inte missa! Årets julkalender är GRYM och det kommer finnas något för alla! Varje lucka i julkalendern är värd minst 1000 kr och det totala vinstvärdet med både blogg och instagram ligger på 44.377 kr! Det är helt galet bra priser!! Ett litet tips är att hålla utkik på morgonen den 1:a december för den luckan är värd hela 3.294 kr och är något som ni inte vill missa! Alla tävlingar utom julafton avslutas samma dag 23.59!

Jag skulle bli superglad om ni kunde lägga en röst på min julkalender HÄR!

För att vara med och tävla i alla julkalenderns luckor så behöver ni bara göra en sak först! Ni behöver dela min julkalenderbild och länka till mig i valfritt socialt medie. Ni väljer själva om ni vill göra det via facebook, instagram, egen blogg etc. När ni har gjort er delning skickar ni en länk eller en printscreen till julkalender@pasmallen.nu Ni behöver bara dela EN gång för att vara med i alla julkalenderns tävlingar!

Har ni varken facebook, instagram, blogg eller något annat socialt medie som ni kan dela på? Då går det också bra att maila 5 vänner och tipsa om min bloggjulkalender. Glöm inte att lägga till mig som mottagare också så att jag ser att ni har tipsat era vänner!

När ni delar julkalendern ska ni använda er av julkalenderbilden som finns i detta inlägget eller en bild från den senaste luckan!
– På facebook kan ni dela detta inlägget eller den senaste luckan i julkalendern när den är igång (då kommer bilden automatiskt med). Använd gärna delningsknappen under detta inlägget 🙂
– På instagram ska ni använda bild, tagga @pasmallen.nu samt länka till https://pasmallen.nu
Glöm ej skicka era printscreens per mail oavsett var ni delar. Jag behöver ha allt samlat på mailen.

Självklart får man tipsa fler gånger, då blir jag bara glad, men en gång räcker! Det går bra att tipsa redan nu så slipper ni tänka på det sen 🙂

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.