Okategoriserade

Gräsänka ikväll

Idag är det jag som är själv för ovanlighetens skull. Victor är ute med några kollegor som är på besök i Göteborg och jag sitter och jobbar in i det sista. Jag var ledig halva förra veckan så jag jobbar ikapp lite och sen kör jag bloggjobb resten av kvällen. Jag är såååå taggad på bloggjulkalendern detta året, hoppas ni är det också för den här är den grymmaste hittills 🙂

På söndag ska jag och Victor fira för att vi varit så jäkla grymma och jobbat så hårt! Vi ska tillbaka till Upper House och gå på spa, käka middag och sova över medans kidsen ska till J. Det ska bli såååååå skönt!

Förresten, är det nån som har fyndat eller tänker passa på att köpa något speciellt unde black friday? Jag tänkte kolla efter biljetter till Disney on ice och så lite julklappar till både barn och vuxna men just nu står det helt still. Nu får gärna tipsa mig om ni gör nåt kap på julklappar!

4 Comments

  • Nina

    Här anordnar de prylbytardag för att uppmärksamma hetsen det blivit runt black Friday, så kommer lämna in 15 saker som barnen inte använder längre och se om jag hittar något ”nytt” till julklappar där. Har hittat lite begagnade saker till julklapp under hösten ex Böcker, pussel, spel, maskeradkläder som de kommer få. Sen kommer de få lite olika upplevelser istället för massa leksaker. En tid innan och under jul utan stress.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.