Vinnaren av lucka 12!

Tävlingstiden är ute och jag måste säga att jag är helt amazed över hur grymma, engagerade och smarta ni är! Jag trodde ALDRIG att ni skulle leta tillbaka i arkivet för svaret på mina frågor och jag trodde ju inte att ni skulle räkna prickar eller leta i 6 år gamla väderleksrapporter heller! Det här var ju jättekul 🙂

Svaret på dagens fråga är 6800 kr!

Det var många av er som hade kollat upp detta, men eftersom jag bara kan välja en vinnare så går dagens vinst till en läsare som har varit superengagerad med att leta svar på flera av luckorna och gissat rätt flera gånger nu.

Vinnaren är…

… Ev! 

Grattis! Skicka ett mail till pa.smallen@hotmail.se så får du din vinst!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  • Ev

   Jag tänkte faktiskt som du först, men sen kände jag att det som fanns utskrivet borde gälla som lag och satsade på det. Men lite nervös var jag allt – tur för mig att inte något gammalt kvitto dök upp som slutade med 90, 95 eller 99! ? Hoppas att du tar någon av de andra luckorna! ?

   Svara
 1. Therése Ullström

  10 000 ifrån.. Haha ?

  Gulligt inlägg om lök. Om ens barn är sjukt så griper man minsta halmstrå. Fungerar det? Vitlök bör det nog vara..

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här