Lucka 5 är öppen!

Godmorgon finingar!

Nu är det dags för lucka 5!

Pasmallen blogg julkalender lucka 5
Foto: FotoLiselotte

I lucka 5 ligger en valfri amningsklänning från LoveMilk, värde upp till 899 kr!

På bilden ser ni mina favoriter, men gå gärna in på Lovemilks hemsida för att se alla klänningarna!

20151121-193906-70746493.jpg

LoveMilk gör snygga, moderna amningskläder med smart dold amningsfunktion. Kläderna är så fiffigt designade att man kan ha dom även om man inte ammar! Många av plaggen får man också plats med en stor fin gravidmage! 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vilket mammaplagg du tycker är svårast att hitta och varför.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många gravidklänningar har jag?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

59 Kommentarer

 1. Cissi

  Den här tävlingen är som gjord för mig då jag inte äger ett enda amningsplagg förutom amnings bh-ar (bebis beräknad strax efter nyår). Alla amningsplagg är svåra! Dels är det svårt att veta vad man kommer känna sig bekväm i efter förlossningen, vilken storlek man ska ha och så är det dessutom rätt dyrt. En snygg amningsklänning skulle definitivt hjälpa mig på traven! Jag gissar på att du har 5 st amningsklänningar.

  Svara
 2. Fröken M

  Det svåraste ( trots att det finns en uppsjö ) är att hitta byxor som sitter perfekt !
  – Dvs att de varken klämmer åt eller kanar ner och “korvar sig” under magen…

  Jag tror att du har 6 gravidklänningar

  Svara
 3. Jeanette Ågren

  Fin kläder som till exempelvis nyår är svårt att hitta. Men över byxor som sitter skönt är svårt.

  Jag tror att du har 7 gravid klänningar.

  Svara
 4. Josephine

  Klänningar är helt klart svårast! Det är ju nyår snart och det är hopplöst att hitta något som går att amma i! Har varit på 2 bröllop i sommar oxå och fått gå in på toa och ammat pga att klänningen måste knäppas upp helt för att kunna amma. Riktigt jobbigt!
  Jag tror du har 5 gravidklänningar.

  Svara
 5. anneli

  Tror du har 5 gravidklänningar.
  Svåraste gravidplagget att hitta tycker jag är ett par sköna byxor som även är snygga samt har ett bra pris.

  Svara
 6. Lovisa

  Jag tycker det är svårt med alla amningsplagg utom linnen. Gravidplagg tycker jag är ganska lätt, men sen när det kommer till tiden efter förlossningen vill jag ha plagg som gärna ska dölja magen lite istället för att visa den (som jag vill vid graviditet) och samtidigt vara enkla att amma i, då blir utbudet mycket begränsat…

  Jag tror att du har fem gravidklänningar.

  Svara
 7. Elin Hansson

  Gissar på 3st?

  Svårast att hitta tycker jag byxor med bra och snygg passform är. Hittills har jag bara hittat på HM. Resterande som jag köpt har kasat ner till knäna efterhand eller flaggat i benen….

  Svara
 8. Emma

  Jag tycker det är svårast med överdelar att amma i. Använde samma tråkiga amningslinnen varje dag förra gången…så en snygg klänning vore inte fel att variera med nu!
  Jag tror du har 4 gravidklänningar

  Svara
 9. Karin G

  Jag tycker det är svårast att hitta bra amningsbhar. Eftersom jag har väldigt stora bröst är det svårt att hitta snygga med bra passform som inte kostar en förmögenhet. Jag tror du har 9 gravidklänningar

  Svara
 10. Sara Bengtsson

  3 st tror jag 🙂
  Jag har haft svårt att hitta en tröja som suttit bra utan att sitta tight. Då man har en mjuk mage så har iaf jag velat ha en lite större tröja som inte sitter åt 🙂

  Svara
 11. Lisen

  Klänningar är helt klart svåraste amningsplagget för mig! Vardagar lever jag i mina amningslinnen och vilken tröja som helst går att ta på över, men en klänning är ju inget man bara rullar upp när det är amningsdags Inte en enda amningsvänlig klänning har jag så den här vinsten skulle sitta som en smäck!

  Jag gissar att du har 4 mammaklänningar

  Svara
 12. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på 8 st.
  Jag tycker det är svårt att hitta byxor som inte trycker, skaver, trillar ner eller gör fula märke på magen.

  Svara
 13. Line

  Kag tycker det är svårast med de plagg jag även i vanliga fall tycker är svårast… Byxor! Fast även toppar som man inte ser ut som ett tält i! 😉

  Jag gissar på att du har 4st gravidklänningar.

  Svara
 14. Carro

  Tycker det är svårast att hitta bra snygga mamma byxor, antingen är dom vida nedtill eller så är modellen egentligen “låg midja” så mudden åker Alltid Ner när jag går!

  Jag tror att du har 2 gravid klänningar!

  Kram

  Svara
 15. Tina Carlström

  Jag tycker det är jättesvårt att hitta vanliga toppar, finns ingenting och det som finns är det fullt med tryck på om att man är gravid….nej Hujedamig så tråkiga.

  Jag tror du har två klänningar 🙂

  Svara
 16. Kristin

  Det är absolut svårast att hitta snygga toppar! Med snygg skurning och att de samtidigt ser “eleganta” ut.

  Du har 6 st gissar jag på! <3

  Svara
 17. Linda

  Alla ammningsplagg är svåra! Där jag bor finns det bara ammningskläder på HM och då är det bara ammningslinnen och vanliga gravidkläder som finns…
  Jag tror du har 6 st klänningar!

  Svara
 18. Jenny Olsson

  Gissar på två!
  Ridbyxor, det hittade jag bara ett par men priset var över 2500 och det hade jag inte direkt lust att betala för några månader!

  Svara
 19. Anna Malin R

  Jeans!!!! jag tycker det är omöjligt att hitta bra jeans!!

  Jag tror inte att du har någon, däremot har du mängder av vanliga klänningar som passar dig även som gravid 🙂

  Svara
 20. Sandra S

  Jag tycker det är svårt att hitta Snygga amningskläder. Allt ser så tråkigt ut! Har inte köpt ett enda nytt amningsplagg denna gång, kör med vanliga kläder,för jag hittar inget snyggt alls.

  Jag har för mig att du har ganska många, kanske 7? 🙂

  Svara
 21. Petra

  Hej!

  Passar perfekt för mig. Jag tycker att det är svårast att hitta en fin kjol. Klänningar och byxor finns ju mer av.

  Jag gissar att du har 4 mammaklänningar

  Tack för en fin blogg!

  Svara
 22. Emma

  Jsg tycker just att klänningar eller snygga blusar är svårt att hitta när man ammar. Något som man först skall känna sig bekväm i samtidigt som man ska kunna använda vid amning på ett smidigt sätt, jag tycker att mycket ser väldigt tantigt ut tyvärr. Precis som om ammande mammor inte skulle bry sig! Men det är ju då man är som känsligast. Så mer snygga amningsplagg åt folket!

  Jag tror att du har två stycken amningsklänningar.

  Svara
 23. Familjen Karlsson

  Min lilla tös föddes i våras och under graviditeten tyckte jag det var svårast att hitta fina vardagströjor. De flesta gravidtröjor kändes som att de ville framhäva inte bara magen, utan även armar och rygg. Just armar och rygg kände jag mig inte lika bekväm med att framhäva och jag saknade lite luftig gravidtröjor som ändå ramade in magen. Svårt att förklara, men tröjor som har en åtstramning under bysten gilla jag! Men gärna lite puffigare i övrigt 😉 Tyckte även det var klurigt att hitta bra jackor och täckbyxor,

  Jag tror du har en (1) gravidklänning. Gravidklänningar brukar ju vara grymma att amma i sedan när bebisen kommer också :-).

  Svara
 24. Erika Gripenstam

  Jag tror du har 3 gravidklänningar, däremot tror jag du kan använda många av dina vanliga klänningar även under graviditeten.

  Jag tycker det är svårast att hitta mammaklänningar just för att jag har så liten storlek i vanliga fall. Svårast under andra trimestern.

  Svara
 25. Frida

  Jag som är lite större hade svårt och hitta snygga mamma – jeans… De byxorna jag hittade var lite stora o satt inte så jätte snyggt. Sen när jag hade fött sonen så hittade jag en sida som hade mammajeans i större storlekar , men saknade det i butik att kunna gå och prova.

  Tror du har 4 st

  Svara
 26. Helen

  Går bara i klänningar då jag bara trivs i det, men skulle önska mig en till nyår så jag kan känna mig extra fin. Gissar på 7st ❤️

  Svara
 27. Robin

  Jag tycker att det är svårast att hitta lite rockigare mammakläder.
  Och i amningsväg är allt svårt att hitta då det ofta kostar alldeles för mycket att köpa amningslinnen, klänningar osv..

  Svara
 28. Viktoriae

  Jag gissar att du har 3 klänningar.
  Jag tycker det är svårast med linnen! De som säljs på hm men en inbyggd bh och liknande kan jag inte ha eftersom brösten är för stora. Jag gillar linnen man drar från sidan men det är svårt att hitta.

  Svara
 29. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna. Nu är jag inte gravid längre utan det var ett par år sedan, men vinsten skulle komma till stor glädje ändå och bli en fin gåva. Men jag minns att jag hade otroligt svårt att hitta byxor när jag var gravid. Det fanns typ bara jeans och alla i samma stil/färg, och jag ville ha något mer än det. Desamma gällde shorts som knappt fanns alls, och som hade varit skönt under sommaren.

  Gissar på att du har 11 st klänningar.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Svara
 30. Emelie

  Jag gissar på 4 st!
  Det vore så perfekt att vinna! Jag hade svårt att finna fina amningskläder och skulle verkligen uppskatta turen på min sida nu ✊✊✊

  Svara
 31. Tingeling

  Jag tycker det är svårast att hitta en bra bh då jag har väldigt stora bröst i normala fall xD

  Jag tror att du har 7 klänningar

  Svara
 32. Johanna Th

  Hej! Jag har tipsat på instagram (heter systerskratt)

  Jag tycker faktiskt att just snygga amningsklänningar är svårast att få tag på. De som finns är ofta så bylsiga att man ser gravid ut i dem (vilket är det sista man vill göra efter 9 månader). Jag är i akut behov av en amningsklänning till dotterns dop i januari (tycker den lila var snyggast). Jag hoppas verligen på tur nu så att det inte blir som på storasysterns dop för 3 år sedan då jag tillslut hittade en vanlig klänning SOM JAG FICK DRA UPP HELA VÄGEN för att kunna amma

  Jag gissar att du har 1 amningsklänning

  Mvh Johanna Th

  Svara
 33. Carina R

  En bra BH, nästan omöjligt att hitta en som sitter bra under sista tiden av graviditeten.. Gissar att du har 4st

  Svara
 34. Malin

  Som gravid hade jag problem att hitta just färgglada klänningar-är en riktig klänningsmänniska- så detta passar ju perfekt. 😉
  Jag tror du har 2 gravidklänningar.

  Svara
 35. Moa

  Jag tycker att klänningar är svårast att hitta, därför är den här tävlingen perfekt:) Jag tror att du har 5 gravidklänningar!

  Svara
 36. Rebecka H

  Jag har lyckats hitta bra byxor och sedan lånat lite större tröjor från min mamma. Det börjar bli dags att hitta snygga klänningar till jul och nyår men det är riktigt svårt. Det känns som att många har en djup urringning och det gör mig lite obekväm.
  Jag tror att du har många gravidklänningar. Jag gissar på 9 stycken 🙂

  Svara
 37. Caroline

  Jag tycker att det är svårt att hitta snygga överdelar till antingen kjolar eller jeans när man är gravid som inte gör att man ser ut som ett stort hus. Man vill ju framhäva sin vackra gravidmage på bästa sätt = )

  Jag tror att du har 2 gravidklänningar du du hade 1 från när du var gravid med Lucas och så köpte du en till nu när ni är gravida med barn nummer 2 =)

  Svara
 38. Anna N

  Svårast är bh:ar eftersom brösten ändras så mycket under graviditet och amning.

  Tror du har 5 klänningar

  Svara
 39. Maja

  Åh, vilket härligt pris! Har faktiskt inte en enda gravid/amningsklänning i garderoben! Väntar också nr 2 i april 🙂
  Det absolut svåraste gravidplagget att hitta är definitivt varma mammaleggings. Hade gjort mkt för ett par tjocka, härliga i ullblandning!
  Jag gissar på att du har 8 stycken gravidklänningar.
  Mailar en skärmdump från fb!

  Svara
 40. Sandra

  Vilken häftig vinst på denna luckan, de hade ju jättefina kläder men för dyra för att jag skulle unna mig det själv! Jag tyckte det var svårt att hitta nederdelar som inte var jeans eller leggings. Kändes som att jag gick runt med samma brallor flera månader 🙂 Jag chansar på att du har 3 st mammaklänningar!

  Svara
 41. Trixi

  Jag tycker det är svårt att hitta lite rockigare mammakläder. Förra graviditeten töjde jag ut mina vanliga kläder ist.

  Jag gissar att du har 7 klänningar

  Svara
 42. Madeleine W

  Jag hoppas att du har 3 gravidklänningar för om det är rätt och jag har turen att vinna så kommer jag ha min första gravidklänning sedan! <3

  Det svåraste att hitta är ett par följsamma byxor som passar hela graviditeten. Jag levde hela förra graviditeten i gravidleggins, och gör det även denna gång!
  Jag unnade mig aldrig en fin amningsklänning förr då jag mest gick i sunkiga t-shirts. Denna graviditeten känner jag mig piggare och kommer att jobba mer vilket innebär att bebis som kommer efter nyår kommer behöva följa med till jobbet. Därför vore denna en fantastisk uppmuntran och perfekt plagg inför mammabubblan som väntar <3
  // @maddieochlilly

  Svara
 43. Ida

  Jag tycker att en snygg blus är svår att hitta… Man vill ha en snygg som inte sitter för hårt samtidigt som man inte vill ha för stor så man inte ser större ut än vad man är 😉
  Och jag tror du har 4 gravidklänningar 🙂

  Svara
 44. Jennifer Nilsson

  Hej!

  Jag tycker det absolut svåraste att hitta är matchningar med kläderna, alltså att få en hel outfit att bli snyggt ihopa, OCH SAMTIDIGT SKÖNT OCH PRAKTISKT! haha! =)

  Jag tror du har 3 stycken 🙂

  Svara
 45. Johanna

  Åh denna vill jag verkligen vinna.
  Det son är svårast att hitta är bekväma snygga byxor och som dessutom inte kostar skjortan. Har köpt tre för denna grav och de två snyggaste kan jag knappt längre ha, och de tredje är inte så snygga:(
  Jag tror att du äger 6st gravid/amnings klänningar

  Svara
 46. Fia

  Åh hoppas jag hinner vara med nu! Jag tycker “funktionskläder” typ i mitt fall ridbyxor är svårt att hitta.
  Jag tror att du bara har en gravidklänning utan att du använder “vanliga” klänningar mest!

  Svara
 47. Johanna

  Åhh detta vill jag verkligen vinna. Jag har redan vuxit ur alla gravid kläder jag köpte i början av grav, och är bars i 24. Så behöver verkligen nya framkläder, men svårt att lägga pengar på när det bara är för några mpnader till och pengarna måste räcka till annat.
  Jag skulle bland annat köpa once on never off byxorna. Ser galet sköna ut.
  Jag tror du äger 13 plagg från boob design.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här