Okategoriserade

Mammas vovve vs Isadoras mammut

Min mamma kommenterade så roligt på mitt förra inlägg om Isadoras mammut. Den är nämligen slående lik mammas vovve 🙂 Det ser ut som Bruce har varit hos frissan och blonderat sig eller vad tycker ni?

  

4 Comments

 • negin

  Hehehe ja och färgat håret med de nya gråa tonen som är så inne :’D tänkter så mycket på det du skrev om eventet du va på..de med att det var lite små prat hit o öite armbågar o viskande…så jäkla tråkigt.. 🙁 fattar inte vrf vi kvinnor, vilket vi är i denna åldern..ska hålla på så ist för att stötta o pusha varandra 🙁 så himla trist. Hoppas att du hade det bra och trevlig på kvällen sen ändå <3

  • Emma - På Smällen!

   Haha jaaa precis! 😀

   Nä, jag vet! Jag kan inte heller förstå varför det blir så bland kvinnor jämt! Växer vi aldrig upp? Jag försöker i alla fall mitt bästa för att förbättra relationerna bland oss kvinnor och ger väldigt mycket av mig själv och hjälper andra. Jag hoppas att jag kommer mötas av samma generositet tillbaka, men det kan man tyvärr aldrig räkna med 😛 Dom tjejerna som var med på detta eventet har alltid varit jättegulliga mot mig så jag hade jättetrevligt 🙂 Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.