Okategoriserade

Stormen Sven i Göteborg

Vinden viner i alla luftintag i lägenheten och adventljusstakarna blinkar till lite då och då eftersom strömmen går här på centrala Hisingen. Vårat internet funkar inte, men det gör inget. Jag tycker det är mysigt att sitta uppe i soffan och lyssna på ovädret. Första snön har fallit och täckt alla bilarna här, så imorgon får alla arbetande människor skotta fram sina bilar. Just nu mår jag otroligt bra. Jag har inte haft någon egen tid sen förra helgen så nu njuter jag i fulla drag. Tuppluren jag tog när jag kom hem har gjort susen, men jag är fortfarande trött och måste sova. Lucas sover sen två timmar tillbaka. Men snart så ska jag lägga mig 🙂

20131205-230851.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.