Julkalender

Lucka 23 är öppen!

Dan före dopparedagen!

Nu är det dags att öppna lucka 23 som är en riktig panglucka!


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka innehåller en riktigt grym julklapp som är både för barnet och för föräldrarna! Det är nämligen en GPS- och mobilklocka från Monstermorris – läs gärna mer om den HÄR! Den lyckliga vinnaren i dagens lucka kommer att få en mobilklocka, värde 899 kr + 6 månaders abonnemang (149 kr/mån) så det totala vinstvärdet är alltså 1793 kr!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du behöver en GPS- och mobilklocka
 • Svara på utslagsfrågan: Vilket år och månad tillverkades Lucas klocka?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

47 Comments

 • J.M.O.D

  Mobilklockan lät väldigt spännande redan första gången du skrev om den. Det verkar vara en väldigr användbar klocks som kan lugna nerverna lite i framtiden om vi är på utflykt eller liknande.

  Jag tror Lucas klocka är tillverkad februari 2017

 • Malin

  Om jag vinner så ger jag den till systers mellanbarn som ska va överallt och helst samtidigt 😉 då får hon koll på honom.

  Tror hans klocka tillverkades 201611.

 • Tatyana

  Mars 2017

  Jag är så otroligt orolig av mig, får typ ont i magen bara Lin ska gå till brevlådan och hämta posten. Nu fyller hon snart 7 år och vill börja gå till kompisar som bor nära. Det har rapporterats om en man i grannkommunerna som försökt få med sig barn i bilen bara för någon vecka sedan, så är ännu mer orolig just nu. Med den här klockan skulle jag ha koll på vart hon är hela tiden, och lite oro skulle försvinna.

 • Marlene

  Jag skulle ge den till min syster då hon och barnen ofta är ute i skogen på äventyr, (min syster har nämligen inte heller så bra lokalsinne).

  Jag tror den är tillverkad i januari 2017.

 • Veronica

  Hade varit bra med en sådan klocka till vår son då vi är ute mycket i skogen. Vi hade inte behövt vara nervösa att han skulle gå för långt bort! Gissar att klockan är tillverkad oktober 2016.

 • Amal

  Hej! Jag vill gärna vinna en mobilklocka då sonens bästis har en och den kom till användning när vi föräldrar tappade bort dem på Liseberg i somras! Hans mamma ringde upp klockan och sonen svarade och med hjälp av Lisebergs vakterna var dom tillbaka på nolltid! Lisebergsvakterna var väldigt imponerade av klockan. Jag tror klockan tillverkades 2016/11! Kram

 • Lisa

  Jag gissar på oktober 2017.

  Min dotter är ett litet yrväder som ”går sin egen väg” och inte är så brydd om vi ser vart hon går. Dessutom är hon sockersöt och social som bara den, stannar gärna och surrar med alla möjliga. Att åka på familjesemester gör mig såå nervös, för jag är livrädd att tappa bort henne. Med en sån här hade jag känt mig mycket tryggare!:)

 • Caroline

  Jag gissar på att klockan är tillverkad augusti 2016.

  Vi har precis flyttat till ett område där det bor otroligt många barn. Mina killar på snart 7 o 4 vill självklart kunna gå till en kompis o sen bara kunna gå till lekplatsen i närheten. Det är säkert ingen fara men jag är en riktig hönsmamma så jag vågar ju knappt lämna dem i huset själva när jag går till garaget. Världen är inte längre lika trygg som man upplevde den som barn och jag vill verkligen inte att något ska hända mina barn. Har funderat på en sån där gps-klocka/telefon tidigare så man kan känna sig trygg när man låter barnen få utvecklas på egen hand.

 • Jerker

  Den tillverkades i november 2016 🙂

  Det är flera av syskonbarnen som önskat sig en sån här klocka i julklapp. Nu blir det lite sent för det, men de fyller ju år nästa år också, så det vore kul att ge dom något som jag inte tror föräldrarna gett dom 😉

 • Johannes

  December 2016.
  Jag har ett par vänner vars son är en riktig busis – som har fått dem att nästan få hjärtattacker flera gånger. Han gömmer sig i lekparker osv och de tänker alltid det värsta. Med denna coola klockan kan de spåra honom när han gör hyss.

 • Caroline A

  Gissar Juli 2016

  Jag skulle behöva en till sonen som nu vill börja vara ute och leka med kompisar själv. Men jag är så rädd att han ska sticka iväg och försvinna efter en insident när han försvann så pass att vi ringde polis och påbörjade sökning. Med en sån här klocka kan man hålla bättre koll.

 • Maddie W

  Åh! Vilken drömvinst! Har en fyraåring hemma som börjar springa mer fritt bland barnen i grannhusen. Både till min stora glädje, kul att hon har vänner, men också stora skräck att behöva släppa taget.

  Hoppas på oktober 2016.

 • Mia Korch

  Min systerson är alltid på vift och glömmer telefonen, och min stackars syster är alltid så orolig. En Gps klocka hade vart perfekt, för den sitter där den sitter runt armen.

  Gissar på December 2016

 • Em SU

  Vore den perfekta julklappen att vinna och ge till min son som är 6 år och gärna vill leka ute själv. På detta sätt kan man ha koll fast man inte är med hela tiden.

  Tror Lucas klocka tillverkades 2017 augusti

 • Annelie Nilsson

  Skulle ge den till min äldsta dotter som snart fyller 5, tänker hon ska få ha den på sig när vi är i nöjesparker och andra platser med mycket folk.

  Gissar Januari 2017

 • Sanna

  Vilken fantastiskt vinst! Den här vore perfekt att överraska dotterns lilla kusin Theo med, som vi ännu inte har köpt någon julklapp till. Han är en liten kille som alltid har spring i benen och tycks försvinna med jämna mellanrum den där lilla busingen. Denna otroligt klocka hade därför passat honom perfekt.

  Svar: Gissar på att klockan tillverkades i april 2016.

  Kram Sanna

 • Elin H

  Vi har länge funderat på att skaffa en gps/mobil-klocka då vi har två aktiva söner. Bara ett ögonblick utan uppsyn och de hinner långt! Då skulle denna klocka vara en enorm trygghet både för oss föräldrar och för sönerna!

  Jag gissar på januari 2016

 • Amanda

  2015 i mars

  Vilken fin present att ge till min kära,
  han skulle med stor glädje den bära!
  Vacker och smart vilken bra grej.
  Hoppas att presenten hittar hem till mig! 🙂

 • Kristin

  Januari -17

  Med en riktig vilding till son vore det skönt att kunna koppla av men samtidigt ha koll. Jag tror min son hade blivit så mallig över en egen klocka ”lyxigt mamma” hade han sagt och mamman kan samtidigt tagga ner. <3

 • Mari B

  Jag tror den tillverkades 2017 i Mars.
  Jag har en son som har typ1 diabetes och han är 8år. Han kan inte leka ute med kompisarna utan att någon vuxen är med och ser honom. Kanske inte är det roligaste för en 8åring grabb. Denna klocka skulle hjälpa oss genom att han får möjligheten att leka utomhus med sina kompisar för att vi via den kan ha koll vart han befinner sig och även koll på hur han mår. Skoltid skulle den också fungera på liknande sätt då skolan ibland kan vara rätt dålig koll då barnen får leka själva ute. Den skulle då kunna underlätta där också, att han då i nödfall kan kalla på mig och jag hjälpa han vad han ska göra. Likaså vid luncherna på skolan där de ibland har lite svårt att beräkna, då kan sonen själv be mig. Men det jag gillar allra mest med den är GPS-funktionen att sonen får leka själv utomhus med kompisarna, det tror jag är guld värt för oss alla.
  Jag har tipsat.

 • Evelina Norberg

  Jag tror på 2017 månad 02

  Vilken dröm när stora börjar skolan och vill gå hem till kompisar att veta att hon e säker och man kan känna sig trygg

 • Linn

  Då företaget registrerades i år 2016 så tror jag på mars 17. Letat som en tok efter rätt svar för att kunna vinna. Då jag och sambon ska separera och med ett litet avstånd så barnen kan gå själva imellan men ens mamma hjärta hade varit mycket lugnare ifall man hade en gps på dom.
  Mina älskade barn 🙁 hoppas på detta så det kan bli ”roligt ” att gå SJÄLVA till pappa.

 • Belinda

  2017, månad 04 gissar jag på. Om min dotter brås på sin far så kommer jag om några månader att få springa efter henne en heeel del, vore underbart att ha en gps på ungen så jag slipper få smärre hjärtinfarkter dagligen 🙂

 • Sara Källström

  Min 7 årige son skulle jag gärna vilja ge denna klocka till! Vi tycker han är för liten för att ha en mobiltelefon och då är detta ett supersmart och bra alternativ! Vi kan hålla lite koll på honom då han ränner bland kompisar på ön där vi bor men även är en hejare på att hitta” gömda” platser..berg..kojor mm
  Denna skulle lugna våra föräldrahjärtan om han hade på sig! Dessutom är den ju superläcker så han hade gillat den skarpt!
  Tycker också det är toppen att det finns en larmknapp på ifall olyckan är framme eller ngt händer!

  Gissar på December 2016

 • Victoria ❄️

  Februari 2017 tror jag att den är tillverkad!
  Jag skulle gärna vilja vinna denna till mitt kusinbarn som vill ha en klocka och då skulle denna vara perfekt!
  Kram ☃️❄️

 • Henrik

  2017-01 tror jag den är tillverkad.
  Min lilla fisunge är en ytterst nyfiken sak. Det tar två sekunder från att jag tittar bort innan hon är utom synhåll. Letar som en galning och blir superstressad. Matvarubutiker är värst. Stora Willys och sånt. Jag blir galen av oro och springer korridor upp och ner och hittar henne till sist när de ropar ut att de har en vilsekommen unge. Då har ungj****n gått in till lagret och äter godis ur kartonger som inte ens har packats upp av någon annan än henne. Man är så lättad över att hon inte har blivit tagen av nån sjuk pedofil eller dylikt men samtidigt lite arg för att hon inte fattar hur jäkla stressande det är för oss. Den här klockan skulle försena en hjärtinfarkt med många år för mig. Vilken lättnad det skulle vara att kunna ringa och hon svarar.

 • Daniella

  Efter 4 inbrott hos grannen vill inte sju åringen gå ut själv i området☹️ Men med en gps klocka kan hon prata med mig hela tiden medan hon är på väg till en grannkompis?
  Tror Lucas klocka är tillverkad 2017 i april?

 • Daniella

  Efter 4 inbrott hos grannen vill inte sju åringen gå ut själv i området☹️ Men med en gps klocka kan hon prata med mig hela tiden medan hon är på väg till en grannkompis?
  Tror Lucas klocka är tillverkad 2017 i april?

 • Anna Johansson

  En sexåring to be som börjat tycka det här med att fara iväg med kompisar och leka + Två föräldrar som tycker det här med att inte ha barnet så pass nära att man kan se det = En riktig dålig kombo är det enkla svaret på det. ? men med denna klocka så kanske vi kunde släppa lite på ångesten och låta han vara mer självständig.

  Gissar på februari 2016.

 • Nathalie

  Jag tror den tillverkades september 2017! Jag ör en riktig hönsmamma. Älskar att veta var mina barn är, det får mig att känna mig trygg och den gör skulle kunna stärka banden mellan oss då jag skulle veta om jag kunde lita på stor-pojken eller inte i vissa lägen 🙂

 • Liselotte

  Jag gissar på januari 2017 . Skulle vara jättebra med denna till mitt barnbarn som börjat skolan och börjar vilja vara med kompisar men ändå vill känna sig trygg och lätt få tag på sin mamma och hon vill ha koll på sonen sin.

 • Anna H

  Vilken underbart smart och praktisk klocka!
  Den skulle jag blir superglad över, tänk att få slippa all oro för de viktigaste i hela världen!
  Jag gissar på november 2016.

 • Anna m

  Vi skulle verkligen behöva en sån här klocka! vår son är överallt och ingenstans och kan försvinna på en sekund. Med denna klocka skulle det kännas mycket tryggare att ge sig iväg ❤️ Tror klockan tillverkades i juni 2017:)

 • Jessica

  Augusti 2016.

  Vår son med adhd/autism skulle behöva en sån här klocka. Han faller för frestelsen och glömmer bort att han ”bara” får vara på gården.
  Så med en GPS klocka kan jag hålla koll på vart han är utan att behöva springa ganska runt och leta!

 • Evelina

  Jag gissar på juni 2016.

  Klockan vore bra till min systerdotter som har 5 km till skolan och det innebär att hon har kompisar på det avståndet också och då är det bra att ha koll på henne.

 • Becky

  April 2016 tror jag
  Den är aldrig dum att ha koll på var barnen är och att man kan nå barnen när som helst och släppa vara orolig om hon är lite sen från skolan eller nån aktivitet.

 • Camilla

  Jag vill ge den till min brorsdotter, som blir storasyster i januari, och då brhöver vara lite extra ansvarsfull. Dessutom skulle hon bli överlycklig! Gissar på januari 2017

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.