Brasilien

Brassarna vill bli blonda

När vi var på stranden så såg jag en kille med en massa vit kräm i ansiktet. Jag blev nyfiken och frågade varför han hade en massa kräm i ansiktet och då fick jag förklarat att killen höll på att färga sin mustasch och skäggstubb. Det är nämligen så att många brassar önskar att få blont hår, inte bara håret utan även skägg och mustasch! Jag har aldrig sett någon färga mustaschen förut men när jag har varit hos frisören så har jag sett tjejer som färgat ögonbrynen blonda samtidigt som dom färgar håret. Jag har alltid tyckt att det har varit skitkonstigt men om jag tänker efter riktigt noga så gillar ju jag också att färga ögonbrynen och fransarna, fast jag färgar svart eller mörkbrunt.

Här skämtades det om att brassarna vill bli gringos (utlänningar). 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.