Okategoriserade

Mobilklocka med GPS för barn!

Mobilklocka med GPS för barn!

– I samarbete med MonsterMorris –

Lucas har växt upp och blivit en av dom mest sociala mini-människor som jag känner. Han pratar jämt och med alla han möter. Jag tycker det är en fin egenskap, men på grund av detta så har vi börjat prata om ”fula människor” som lockar med glass, godis och annat. Vi har berättat att det finns vanliga människor som vill ta små barn ifrån mamma och pappa så man får aldrig gå med någon annan även om dom har glass. Lucas förstod detta, men oron finns där ändå. Jag har stenkoll på var han är hela tiden, men ändå hoppar mitt hjärta till om jag tror att jag har tappat bort honom, även om det bara är i en sekund. Men nu är det slut med den oron. Självklart kommer jag aldrig sluta hålla koll, men jag slipper känna det där hugget i hjärtat för nu kan jag ringa honom eller kolla var han är på GPSn. Lucas har nämligen fått en mobilklocka från MonsterMorris!

mobilklocka monstermorrismobilklocka
Mobilklockan har ett telefonabonnemang med 100 fria minuter i månaden. Lucas kan trycka på 4 olika knappar. En knapp för att se tiden, en för att ringa mamma, en för pappa och en sos-knapp där klockan ringer både mig och Jair tills någon svarar. Dessutom kan jag ringa till honom och då låter klockan ljudligt så det går inte att missa! Klockans GPS talar om var Lucas håller hus och jag kan även ställa in så jag får notifikationer när han går utanför en viss area. En annan väldigt bra service är att MonsterMorris ersätter klockan helt gratis om den skulle gå sönder. Barn är ju barn och olyckor händer så det känns tryggt tycker jag.

Jag kan även berätta att om ni beställer klockan via min länk så får ni klockan helt gratis och dessutom 20% rabatt på abonnemanget! Det är en riktigt bra deal eftersom klockan i vanliga fall kostar 899 kr! Ni hittar kampanjen HÄR!

gpsklocka
Kolla in videon när Jair ringer till Lucas 🙂

Lucas är fortfarande helt lyrisk över sin klocka! Han har på sig den jämt, även på dagis och det går jättebra, han har inte busringt en enda gång 🙂 Vi låter honom ringa ett kort samtal varje kväll för det är klart att en sån här spännande grej måste få användas!

4 Comments

 • Veronica

  Hej! Efter ditt inlägg om denna häftiga gps-klocka så beställde vi en till vår lillekille. Nu har vi äntligen får den men hur sjutton fick ni igång den? Vi fick inte med någon instruktionsbok och hittar inget på nätet 🙁
  /Veronica

  • Emma - På Smällen!

   Åh så spännande! Nej, vi fick inte heller nån instruktionsbok. Har du laddat den? Den behöver laddas i 2-3 timmar och sen håller man in en av knapparna en liten stund tills ett digitalt monster/spöke dyker upp på klockan 🙂 Den knappen man håller in ser ut som en på/avstängarknapp. ?

 • Nathalie wilstorp

  Min systerdotter kom bort med skolskjutsrn hem och därför köpte sedan mon syster en sån klocka hon kan ringa ifrån (kanske är en sån här) och jag skulle verkligen vilja ha en till min egna dotter ❤
  2016 och maj 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.