22:a december

Förlåt att det är lite segt mellan inläggen, det är bara så sjukt frustrerande med denna allergin. Mina ögon är svullna och jag har svårt att se, allt är dimmigt och helst hade jag velat klia tills ögonen blev normala igen men det blir ju bara värre så nu försöker jag låta bli. Jag tycker det känns bättre när vi är på stranden så idag har vi hängt hela dagen på stranden. Vi bor väldigt nära stranden, bara ett par minuter, men ändå så går vi inte dit varje dag. Jag gillar inte att gå dit själv och nu när barnen har varit sjuka och det har regnat så har vi ibland varit hemma 2-3 dagar innan det blivit en ny stranddag. På ett sätt önskar jag att vi var där oftare, men på ett sätt så är det väldigt skönt att inte känna sig tvungen att gå till stranden varje dag bara för att vi är på semester. Nu har vi i alla fall varit på stranden flera dagar i rad och om det inte regnar på julafton så kommer vi gå dit bara för att vi kan 🙂 Känns så jäkla lyxigt att fira jul i havet för en gångs skull!

Idag grävde barnen ett hål tillsammans med en annan pojke.

Stranden idag var helt fantastisk! Tidvattnet var lågt när vi kom och vi åt flera goa saker och bara njöt av värmen och klimatet 🙂

Innan vi gick hem från stranden så stannade vi till för en kokosnöt på favvostället där vi hittade Jairs kompis.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Elin

  Är det samma strand som ni brukar vara på? Tyckte det såg annorlunda ut med palmerna och det gröna berget på sidan av den bilden. Annars brukar man ju se massa hög hus?
  God jul!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det är samma 🙂 Det beror på vilket håll jag fotar åt 🙂 Önskar så mycket att vi hade fått upp drönaren i luften så att ni kunde få en överblick över hur det ser ut här 🙂 God jul!!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här