Julkalender

Lucka 21 är öppen!

Snart är det fjärde advent, och medans det är dags för de sista förberedelserna innan julen verkligen tar vid så öppnar vi luckan för dan före dan före dan före dopparedan!

Bakom dagens lucka gömmer sig en varm och gosig åkpåse från Najell, värde 1299 kr! Najells produkter är anpassade för den moderna stadsfamiljen och åkpåsen finns i tre stilrena färger. Åkpåsen passar alla ligg- och sittvagnar och i Babynest SleepCarrier 🙂 Ett perfekt komplement till barnfamiljen i stan!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Svara på frågan: Vad kallar Najell sin blogg med artiklar som rör det moderna familjelivet i stan? Svaret hittar du HÄR!
  • Svara på utslagsfrågan: Jag gjorde mig nyligen av med Lucas första åkpåse, hur mycket fick jag för den?
  • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

42 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.