Vi har något att berätta!

Vi har något att berätta som vi haft väldigt svårt att hålla för oss själva ? Nu är det äntligen dags att avslöja vår fantastiska hemlighet! Vår familj växer och blir ännu större, om allt går väl kommer vår efterlängtade bebis i augusti 2020!

Relaterade Inlägg

34 Kommentarer

 1. Marie Alvas mamma

  Vilken underbar nyhet! Stort GRATTIS till hela familjen ❤? ska bli så spännande att följa. Jätte fint kort på er också ❤

  Svara
 2. Angelica

  Vad roligt Grattis! Har följt dig sen du var gravid med Lukas och jag med min yngsta dotter.. jag väntar också barn nr 3 nu och har BF i slutet av juli ? blir kul att följa dig under ännu en graviditet 🙂

  Svara
 3. Sanna

  Jag visste det, jag har bara väntat på det här inlägget. Du har ju skrivit X antal inlägg om graviditet det senaste månaden och jag anade att det inte var slumpen. 😉

  Stort grattis!

  Kram Sanna

  Svara
  • Emma

   Jag är i vecka 7 tror jag, men lite svårt att veta säkert för jag hann aldrig få tillbaka min mens efter p-pillerstoppet. Vi får se vid dateringsultraljudet i januari 🙂

   Svara
 4. Malin

  Åh grattis! Även fast jag har fyra barn så blir jag grymt avundsjuk, så härlig känsla att se plusset och när man träffar bebis första gången!

  Svara
 5. Lisa

  Stort grattis! Vad roligt! Har för mig att jag läst att du önskade vara gravid på sommaren. Nu blir det ju så! ? Jag fick själv mitt tredje barn i mars. De andra två är födda 2013 (augusti) och 2016 (mars), samma år som dina. Tre barn är toppen!

  Svara
 6. Petra Mary-Anne

  Stort Grattis! Så mysigt det kommer bli med en liten i familjen 🙂 Lycka till och massor av kramar från mig.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här