Julkalender

Lucka 8 är öppen!

Godmorgon, godmorgon!

Idag är det äntligen fredag och dags för dagens lucka!

I dagens lucka hittar vi Litenleker.se som sponsrar med ett presentkort på 1500 kr som vinnaren kan handla julklappar för 🙂 Litenleker.se har över 10 000 produkter, välj och vraka bland populära varumärken och roliga leksaker 🙂

Julkalenderfoto: Fotoliselotte

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem skulle få klappar från Litenleker.se om du vann
 • Svara på utslagsfrågan: Lucas har två favoritfärger – vilka?
 • Följ gärna @litenleker på instagram

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

158 Comments

 • Oskar

  Jag tror favoritfärgerna är grön och lila.
  Jag skulle vilja vinna detta till mig själv. Som ensamstående pappa till två tvillingar gör livet det inte lätt ekonomiskt, jag är pappaledig just nu och det skulle vara guld värt att få lite julklappar i vinst ! Kanske denna pappa har just tur i dag!

 • Theres I

  Jag tror han gillar blå och rosa 😀

  Presenterna skulle min lilla söta prinsessa få 🙂 vilka som blir hennes favoritfärger återstår att se 😀

 • Victoria

  Hans favorit färger är Röd ? och blå ?!
  Jag vill vinna presentkortet för att min systerdotter fyller 1år om 3 dagar och dessutom så har hon fått ett eget rum nu!
  Jag vill gärna hjälpa min syster som har det lite knapert, min familj betyder allt för mig ❤
  Kram

 • Caroline A

  Hade en liten som var och petade innan jag var klar. Julklappar skulle alla våra barn få av presentkortet. Då vi fått alla möjliga oväntade utgifter denna månad och budgeten spruckit totalt, så vi har fortfarande bara köpt dom en varain 🙂

 • EvelinaH

  Röd och grön! Jag skulle handla saker till min lilla pojk. Vi håller på och gör i ordning hans rum så vore kul att ställa in nya fina saker.

 • Karolina

  Jag tror hans favoritfärger är grön och rosa.

  Jag skulle köpa julklappar till mina barn och syskonbarn. Är mammaledig och har inte mkt pengar att köpa julklappar.

 • Jerker

  Grön och blå 🙂

  Hela släkten är full av barn som älskar leksaker, så det hade varit perfekt inför julklappsinköpen 🙂 Hinner man inte få vinsten tills dess så blir det födelsedagar hos alla barnen nästa år också 🙂

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det här vore toppen att vinna nu till jul, när önskelistorna haglar från höger till vänster, samtidigt som jag känner paniken stiga. Just nu känns allt ekononomiskt nämligen kaos, då jag sitter uppe mitt i en process tillsammans med facket och mitt förra jobb som inte har betalat ut löner etc. som de ska. Som ensamstående förälder brukar det kännas tajt i vanliga fall, men nu känns det i och med den här processen värre än någonsin och det värsta är att ingen kan svara på när allt kan tänkas vara utrett och klart. Ett bidrag som detta hade därför underlättat stort inför julklappsinhandlingen.

  Skulle förstås köpt julklappar till dottern, men även till min yngsta lillebror Kalle. Det skulle säkert finnas något kul till dotterns halvsyster Charlie och hennes kusin Theo också.

  Gissar på att hans favoritfärg är gul och grön.

  Följer på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Veronica kader

  Rött och blått som hans favoritlag i Brasilien.

  Jag hade köpt ett kök som på bilden till vår dotter på snart två år eftersom hon alltid vill baka och laga mat med oss oavsett tid på dygnet. Oftast så sätter hon på sig sitt lilla förkläde och börjar dra sin tripp trapp stol till köksbänken medan hon säger så sött hon kan ”baka”. Oftast är det svårt att motstå så vi har nog aldrig haft så mycket bakverk hemma som nu?

 • Anna Årmarker

  Grön och blå tror jag är favoritfärgerna 🙂

  Hemma hos oss bor en liten barnaskara,
  dom är alla väldigt rara.
  I väntan på tomten och allt mys deras ögon lyser,
  i detta hus finns inte mycket pengar men vi myser.
  Detta hade hjälpt till att få gör det lilla extra för dom små liven,
  att få uppleva magi under julen är flr mig given.

 • Sabina

  Tror hans favvo färger är grön och gul som i Brasiliens flagga ;).

  Skulle beställa leksaker till min son 6mån som gynnar hans utveckling. Hans kusin som älskar bokstäver skulle självklart få en julklapp.

 • Titti

  Gissar på grön och lila.
  Jag skulle köpa klappar till våra döttrar sen även födelsedagspresent till den äldsta som fyller år i början på januari. Skulle satsa på sällskapsspel.

 • Emelie Dalgren

  Jag skulle handlat julklappar till min dotter som är 1 år ???
  Om man kollar igenom ditt flöde på Instagram så har Lucas mest på sig blå och gröna kläder så jag tror det är hans favoritfärger! ??
  Dig följer jag ju sen innan på både blogg och Instagram och nu @litenleker för inspiration och tips för alla inköp från över, wow detta skulle vart grymt just nu att vinna detta! ? Hoppas jag gissat rätt på färgerna ??

 • Emily Wallin

  Favoritfärger tror jag är: ??

  Har en dotter och två pojkar, Moa, Lukas och Milton ?så det skulle oavkortat sponsra julklappsinköpen för alla tre och det skulle komma så lägligt om man fick vinna detta fina pris???

 • Malin Svensk Björck

  Min systerson skulle få detta om jag vann.
  Gissar att favorit färgerna är grönt och blått.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen

 • Amal

  Hej Emma! Jag tror att favorit färgerna är Blå och röd. Om jag skulle vinna så skulle jag använda presentkortet för att köpa ett dockhus till mina barn 🙂

 • Samona Alfredsson

  Jag tror på grön & lila ✊?

  Det skulle gå till fina klappar til min och min mans syskonbarn. Vi har förutom våra två egna barn, 14 barn att handla åt så många julklappar blir det..?

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Skulle se till att sonen fick delar, men även köpa julklappar till mina vänners barn :).

  Tror på mörkblå och rött.

 • Kristin

  Blå och grön tror jag din Lucas gillar bäst!

  Jag skulle vilja vinna Pippi Långstrump saker till min Pippi-tokige son. Det finns fina saker som väskor och spel hos Liten Leker. Varje Fredag dansar vi till ”här kommer Pippi Långstrump” i köket medan jag lagar mat. Det är vad som står på kvällens agenda -vårt fredagsmys! 🙂 Den går på repeat och han tröttnar aldrig. Släng dig i väggen Spiderman och Stålmannen, här hemma gäller bara världens starkaste tjej hos min lilla kille! <3

 • Nathalie Gustafsson

  Grön och blå! En vinst skulle gå till mina söner Nils 3 år och Tage 2 år 🙂 De skulle få välja nya leksaker till sina födelsedagar som kommer till början av nästa år!

 • Michaela Öhman

  Med en son som fyller 2 dagar efter julafton så skulle denna vinst vara till honom då han skulle få välja precis helt själv. Jag tror han gillar färgerna röd och svart

 • Emilie b

  Tror att Lucas gillar blått o orange!?
  Sån rolig vinst, dels att själv få välja ut något! Att handla leksaker är ju såå roligt! Min fina dotter och son skulle få något riktigt roligt då!!???

 • EmmLar

  Jag skulle köpa julklappar till dottern och hennes kusiner små, den ena är 6 år och den andra veckor två. Något fint och kul är jag helt säker på att kunna finna, perfekt att handla på nätet när man inte till butiker kan
  hinna ?
  Gissar på att hans favoriter är blå och röd ?

 • Jenny

  Har delat sedan innan! ??
  Jag tror han gillar blå & röd.
  Jag skulle använda presentkortet till att köpa julklappar till en flyktingfamilj med 4 barn som går på min förskoleavdelning. De har precis fått sälja några av sina möbler för att ha råd till en ny tvättmaskin. Skulle vilja sänka dem lite ljus över julen! ?

 • tova

  rosa och blå
  Min bästa vännina har fyra små och verkar inte ha slutat samla på dem än på ett tag, ska ditt på jul och kommer gärna som tomte med en hel säck med fint <3

 • Caroline S

  Åh denna fantastiska present skulle båda mina barn få dela på utan tvekan! De är 4 och 1,5 och att hitta något kul som de kan använda tillsammans vore hur roligt som helst ? Ett härligt paket från tomten!

  Tror Lucas favoritfärger är gul och grön!

 • Annika

  Jag gissar på blå och röd!

  Om jag vann denna supervinst hade jag köpt julklappar till mina barn Ted o Nemi (3 och 1 år) o deras kusin Hugo 2 år. Jag hade velat köpa mat/cafe leksaker i trä då jag tycker de e så fina, men tyvärr med en föräldrapenning som grundar sig på en 80%ig sjuksköterskelön är det svårt att få råd med fina o bra leksakaer, o de blir ofta begagnat, vilket också är toppen, men skulle va så kul o köpa riktigt fina julklappar detta år! Jag själv har haft ett tufft år, så det hade verkligen vart en uppmuntran i vardagen! Hoppas hoppas!!

 • Mari B

  Jag tror hans favoritfärger är Orange och grön.
  Jag skulle köpa en hel del saker åt barnen men främst lillasyster som har ärvt leksaker av brorsan. Men ett leksakskök ägde han inte ens så det kommer lillasyster att få, och trätillbehör till köket. Det tror jag även att storebror skulle uppskatta.
  Har tipsat.

 • Elin

  Gissar på röd och blå!
  Jag skulle gett klappar till alla nya barn i min närhet, till min son och kommande dotter, till min brorsdotter och väninnas kompis! Finns så många fina saker på litenleker men budgeten är stram när man är föräldraledig.

 • Jennifer

  Grön och Lila ??
  Presentkortet skulle jag handla till min dotter, bebis i magen och till min systerdotter. Hoppas hoppas på vinst, de skulle bli såå glada!
  Tack för en jättebra julkalender ❤

 • Amanda

  Jag tror på gul och grön (som Brasiliens flagga).

  Nu när flyttlasset snart ska gå,
  och lillkillen ett eget rum ska få.
  Det räcker kanske både till dockor och tåg?
  Åh, vad det skulle glädja vår påg!

 • Mia Korch

  Rosa & grön gissar jag på

  Min busiga dotter och bebisen i magen skulle få massa roliga presenter om jag hade turen att vinna. Det skulle bli ett färggrant leksakskök till dottern och en bebisen i magen skulle få en mysig mosekorg!

 • Malin R

  Blå och röd!

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med kloka ord,
  som nyfiket studerar omgivningen och vår jord!
  Som älskar att sitta i våra famnar och bara slappa,
  vi är så glad över att vara just Lilys mamma och pappa!
  Hon förtjänar klappar av tomten då de är som bäst,
  ett presentkort från liten leker skulle göra julen till en fest

 • Angelica P

  Jag gissar på blå och grå!

  Om jag vinner skulle mina barn få ett leksakskök, de älskar att kolla vad som står på spisen och hjälpa mig att ”diska” (snarare stänka ner hela köket och sig själva). Med ett eget leksakskök kanske jag får ha diskbänken och spisen ifred och kunna laga mat utan att behöva övervaka dem varje sekund.

 • Johanna

  De som skulle få julklappar är min finaste lilla dotter (förstås) och hennes gudmors son – som är nästan lika gammal (några månader äldre bara). Hur kul är det inte att vara gravid samtidigt som sin bästa vän? Snacka om slumpen med tanke på att vi var/är oförklarligt infertila och så råkade jag bli gravid efter flera års försök samtidigt som min vän. Vilken lycka att dela tillsammans! Nu får de växa upp tillsammans, och givetvis skämmas bort tillsammans 😉
  Jag tror att Lucas favoritfärger är blå och grön!

 • Enida

  Grön och gul.
  Skulle köpa klappar till alla tre barnen men framförallt storebror skulle bli extra bortskämd – han har varit så snäll i år! Världens snällaste storebror som hamnat i skymundan sedan tvillingarna kom. Att vara storebror till tvillingar är inte lätt – speciellt inte om man är tre år och fortfarande väldigt mammig. Ändå klagar han aldrig utan är så himla snäll och gosig mot sina systrar. Jag vet att klappar aldrig kan ersätta min tid – det han helst av allt vill ha från mig, men han skulle bli oerhört lycklig ändå och jag gör allt för den där glimten i de vackraste ögon jag vet.

 • Rebecka H

  Min dotter skulle få lite presenter. Hon fyller 2 år 2 veckor efter jul så det är en väldigt dyr period för oss.

  Jag gissar på blå och röd

 • EF

  Med hjälp av lite googling fick jag fram att hans favoritfärg var gul – det var dock ett år sedan så det kan ju ha ändrats. Men min gissning blir gul och blå, som ju kan kopplas till både Sverige och Brasilien. Något annat jag fick fram med hjälp av googling: Espero ganhar, detém polegares e dedos dos pés! ????????

  De som skulle få julklappar från Litenleker.se är mina älskade barn – E och M! ❤️❤️

 • Sara B

  Hej! Jag gissar på gult och grönt 🙂

  Då jag har tre barn (fyra om man räknar med mannen, haha) så skulle alla få något med denna dundervinst 🙂

 • Hannah Noren

  Gul och svart kanske? Jo, det blir julklappar till alla 4 barn med den har vinst, men jag brukar sällan vinner sånt….roligt att tänka på i alla fall. God jul på er! (Följer på instagram som svengalskan)

 • Elin

  Om jag vann skulle min dotter Emma (21 månader) få ”shoppa” loss 😉 det närmar sig ju födelsedag för henne.

  Favoritfärgerna för din son är rött och grönt 🙂

 • Belinda

  Blå och grön gissar jag på! På mitt jobb så har vi en julgran där man får lägga paket som går till barn som inte har det så lätt i livet. Man märker barnets ålder och så tar en organisation hand om paketen och ser till att de får komma till barn som skulle bli så glada. Ex barn till missbrukare, flyktingar osv. Sedan jag fick min dotter i april så har jag blivit så blödig när det kommer till barn som inte har det så lätt. Jag skulle därför köpa EN liten sak till min dotter, men framförallt handla massa saker som jag kan lägga under denna gran!

 • Emma Oskarsson

  Gissar på att hans favoritfärger är blå och lila ?.
  Mina brorsbarn Olle 5år och Agnes 3år skulle jag använda presentkortet till om jag vann, kan jag köpa massor av julklappar och
  födelsedagspresenter vilket jag just nu inte har råd med som långtidssjukskriven utan inkomst. Faster älskar att skämma bort de små liven ???

 • Johanna

  Tror att favvo färgerna är blå och röd!
  Klappar skulle köpas till mina två små barn och min guddotter som kommer på besök med sin familj i jul ✨
  Kalendern är delad sedan innan på instagram johanna.schiller

 • Mammatillnicole

  Asså ??? så svååårt de är, dels därför man fastnar för din underbara julkalender ????? gissar på att hans favoritfärger är Gul och Blå. Nicole hade blivit sååå lycklig för en leksakskök ??? hon fastnar om o om igen för de så fort man är ute och hon får syn på en. Gör så ont i mamma hjärtat att behöva dra med henne på något sätt därifrån. Men hade vi haft det hemma så vet man att hon har en att komma hem till ?????

 • Tingeling

  Jag tror han gillar blå och svart.

  Jag hade gett det till min granne som inte har så mycket pengar så att hon verkligen kan få ge sin lilla dotter något speciellt till jul

 • Stina Polvi

  Blått och rött, gissar jag:)

  Jag skulle bara frossa i leksaker till de yngsta i familjen ochtill våra yngstingar, det vore superkul att bara välja och vraka ! På Litenleker finns sååååå mycket roligt 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram 🙂

 • Alle

  Blå o grön.
  Skulle köpa en julklapp till min pojke och en julklapp till grannpojken som jag vet troligtvis kommer stå utan några julklappar och det krossar mitt hjärta.

 • Emmy

  Blå och rosa gissar jag på 🙂 jag skulle köpa massor fint till mina flickor på 4 och 2,5 år. Det är inte ofta jag skämmer bort dom men skulle ju vara underbart att få chansen att göra det 😀

 • Evelina

  Gissar på att Lucas favoritfärger är blå och turkos.

  Min systerdotter sover just nu på en madrass på golvet eftersom syrran sålde våningssängen som inte fick plats i nya lägenheten. En säng skulle uppskattas av att jag ger till systerdottern i julklapp.

 • Susann Lindgren

  Jag tror Lucas bästa färger är blå och röd.

  Om jag vinner skulle jag köpa en docka och dockvagn till lillskrutt, eller mammut gungan ? den är bara så söt!

 • Ellinor

  Jag gissar på grön och blå.

  Skulle ju vara perfekt att vinna presentkort. Förutom min Astrid, så har jag 5 kusiner att köpa julklappar till och den äldsta är 6 år! Så några roliga leksaker hade ju varit toppen att beställa!☺

 • Maria Barkhult

  Jag gissar på röd och gul.

  Klapparna skulle jag ge min älskade son på 10 månader som snart ska fira sin första jul ? Skulle även bli något till lillebror som anländer i april!

 • Nejla falay

  Åh vilken välbehövlig vinst skulle räcka till julklappar för alla mina 3 barn då vi har sjukpenning efter förlusten av våran son skulle detta sitta perfekt och vi skulle kunna styra ekonomin samtidigt som barnen skulle bli överlyckliga

  Vi gissar på blå och rosa som är min dotters förslag och favorit färger ?

 • Vendela Baecklund

  Skulle vi vinna så skulle min älskade lilla 8 månaders få lite extra leksaker och även hans 2 åriga kusin!
  Jag tror hans favoritfärger är blå och röd! ?

 • Linnea H

  Jag gissar på blå och grön.

  Jag skulle ge presentkortet till min bror som strax ska få sitt första barn, så de kan köpa vad de behöver inför bebisens ankomst.

 • Roxanne Munoz-Rytting

  Jag tror hans favoritfärger är grönt och blått 🙂

  Min dotter Samaya och lite andra barn i vår närhet skulle få finfina julklappar från litenleker.se om jag vann!

 • Lamija

  En vild gissning på rött och grönt! Jag har många små favoriter att skämma bort så det skulle bli en beställning för hela slanten och lite till! Moster/faster Lamija vill gärna vara tomten i år ✌?

 • Setsuhen

  Jag lägger in en gissning på att hans favoritfärger är ROSA och BLÅ.

  Denna vinst skulle vara så underbar att vinna, skulle köpa julklappar till mina små virvelvindar och även köpa något riktigt fint till våra barns faddrar som alltid skämmer bort våra barn med kramar, bus, lek och stoj. Nu sa har de i dagarna just blivit föräldrar för första gången till en liten C som jag nu ska skämma bort med lika mycket kramar och bus… och ja även en och annan present lär det oxå bli 😉

 • Johanna Lingefors

  Vi har alltid prioriterat julklappar till våra 2 barn. Eftersom vi lever på en lön är de svårt att få ihop det. Så kusinerna brukar oftast få småsaker som såpbubblor, en målarbok eller något annat för en 20a.
  Jag skulle lägga hela presentkortet på julklappar till barnens 2 kusiner. Det skulle vara så otroligt roligt att ge dom det som faktiskt önskar sig.

  Jag gissar att hans favorit färger är samma som mina pojkars, grön och blå ☺️

 • Annika - drömmen om 11 barn

  Grön och rosa!

  Jag skulle faktiskt lägga denna peng på att låta ungarna här hemma få välja ut något riktigt fint till sina två kusiner. Min syster fick barn för tre månader sen och han firar ju sin första jul nu. Sen har vi min brorson som jag kommer träffa några dagar innan julafton (min bror lever inte längre, och jag har inte daglig kontakt med pojken) – så jag hoppas att barnen kan enas om något riktigt bra till dessa två juveler till gossar <3

 • Hans Möller

  Vinsten hade oavkortat gått till syskonbarnen som nu har fått egna rum och ska börja sova i dessa.
  Ett äventyr och det kommer krävas mycket tålamod, vinsten hade säkert underlättat övergången.
  Gissar på gul och grön som Brasiliens flagga

 • Malin T

  Jag tror Lucas favoritfärger är röd och grön.

  Leksakerna skulle komma väl till pass nu till jul.
  Son, dotter och tre syskonbarn skulle få kul.
  Att få leka tillsammans är ett privilegium.
  Men man får inte vara dum.
  Att vara snäll får man ibland träna på.
  Dela med sig av sina saker är det bästa då.
  Leka och ha skoj,
  Är alltid lika med stoj!
  Leksaker att ha tillsammans är väldigt bra.
  Ett presentkort skulle då vara bra att ha!
  Välja och vraka skulle vara fantastiskt.
  Att få ge min familj och alla barn detta skulle förgylla julen faktiskt.

 • Maddie W

  Idag fyller jag år! 😀
  Har önskat mig en ribbstol för att kunna göra mina stärkande sjukgymnastikövningar hemma, Lilly (klätterapan) skulle nog också bli toppenlycklig. Såg att litenleker har sådana så jag skulle absolut använda presentkortet till en ribbstol till nytta för hela familjen:)

  Gissar på GUL och GRÖN! Inspirerad av Brasiliens flagga <3

 • Anna Oskarson

  Gissar på Grön och Blå
  Tänk om jag detta presentkort till dottern kunde vinna
  Då skulle hon verkligen glädje av det finna,
  Framför oss är det jul
  Vad passar inte då bättre än en mammut med hjul?
  Denna kan hon dra efter sig när hon går och samtidigt en fin inredningsdetalj till rummet får,
  Så fluffig och go denna mammut är
  Jag vet att denna skulle min dotter hålla kär,
  Så nu håller vi våra stora men framförallt små tummar och tår
  Att jag denna fantastiska leksak till dottern får

 • Malin Eriksson

  Om jag vann så hade jag slagit in ett helt gäng med klappar och gett till en insamling som jag fick nys om idag. Där går klapparna till nyanlända barn, fattiga familjer och liknande. Mycket bra tycker jag och det hade varit roligt att bidra!

  Jag tror att Lucas favoritfärger är gul och grön.

 • Malin

  Jag tror på lila och grön.

  Med flytt från lägenhet till hus ska Freja äntligen få ett eget rum och då skulle ett presentkort så att vi kan köpa möbler passa perfekt!

 • Erika

  Skulle jag vinna så skulle jag köpa julklappar till mina tre barn, något som de verkligen önskar sig.
  Jag tror att Lucas favoritfärger är blå och gul. ?

 • Johanna stål

  Jag gissar på grön o blå.
  Om jag vann skulle de minsta kusinerna i vår släkt få julklappar med tanke på litenleker jag menar. Älskar deras utbud och har många inköpta presenter därifrån genom tiderna.

 • Anna Berg

  Jag tror att hans favoritfärger är svart och blå 🙂

  Önska, fantisera, kläm och känn,
  Här är presentkortet som fixar allt till barnets hem.
  Personligt o nära och passar envar,
  Julklappar för alla barnen de har.
  Kläder, vagnar eller kanske en matta?
  Grindar eller badbalja, kan du fatta?
  Här finns det allt för att hemmet fylla,
  Drömklappen från litenleker kan julen förgylla!

  Jag skulle handla fina julklappar till sonen och hans två kusiner ❤️

 • Josefine Persson

  Jag gissar på grön och röd!

  Det här var allt en fin lucka i din julkalender! Jag sitter och drömmer om gungmammuten till min son och önskar så att han kunde få den i julklapp. För att spara på pengar då vi letar hus så har vi bestämt att lillen inte ska få någon julklapp, han är ju trots allt bara 4 månader då. Men ändå så svider det lite (även om han inte förstår) att det inte ligger en klapp under granen på hans första julafton. En gungmammut hade han kunnat uppskatta så mycket i framtiden när han är lite större, och hans mamma tycker ju trots allt att den är såååå fin!

  Vi bor för tillfället i en trång tvåa med vår son. Vi letar hus för fullt och hoppas så på att hitta ett snarast. Jag längtar efter att ge sonen ett eget rum som vi kan fylla med inspirerande, lustfyllda och fina leksaker. Detta presentkort skulle vara drömmen att få så vi kunde skämma bort vår lille med mer än bara en gungmammut. För oj så mycket fint det finns att välja bland! Även om han inte får ett rum inom kort så vet jag att vi skulle kunna fylla lägenheten med massa skoj till honom för detta presentkort! Vi har bara ett fåtal leksaker idag som är efter sonens kusin så att få gå banarnas med lite nytt vore en dröm! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.