Lucka 19 är öppen!

Gomorron, gomorron!

Nu är det inte många dagar kvar till jul! Det är dags att öppna en riktigt fin lucka i min julkalender. Nu öppnar vi lucka 19!


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av fantastiska Elodie Details som tävlar ut sin snygga skötväska Brilliant Black tillsammans med deras nya organizer, värde 1098 kr! Organizern är väldigt smidig att ha vid blöjbyten när man inte vill ha med sig hela skötväskan till toaletten. Den har lock och en ögla som man kan använda för att hänga på en väggkrok på toaletten eller runt handleden när man vill ha händerna fria för att bära barnet.

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många skötväskor har jag haft?
 • Följ gärna Elodie Details på instagram @elodiedetails !

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

74 Kommentarer

 1. Nathalie wilstorp

  Jag har sedan dottern föddes fått låna min syster skötväska och nu när hon fick en till var jag tvungen att panik köpa en på wish (student) så jag har aldrig haft en egen eller en skötväska jag är nöjd med. Att få vinna denna vinst hade varit min ultimata julklapp eftersom jag tittat på en ED Länge men inte känt att jag haft dem pengarna. Pengarna jag har sparat har fått gå till annat då dottern varit extremt mycket sjuk detta Året. Jag hade blivit superglad för denna julklapp under granen och jag vet att dottern också hade de 🙂

  Svara
 2. Amal

  Hej! Jag tror du haft 2 st Skötväskor! Vill gärna vinna skötväskan till min bästa vän som alltid ställer upp för mig!

  Svara
 3. Michaela Öhman

  Varför envisas man alltid att bära allting i händerna fast man vet att man egentligen skulle haft något att bära i. Med denna vinst skulle jag kunna ha händerna fria och även vagnen skulle kunna ha mindre saker i varukorgen. Vi håller tummarna för vinst.
  Jag tror du haft två skötväskor

  Svara
 4. Anna H

  Jag tror på 3 stycken. Barnen har fyra underbara farbröder med respektive som de tycker så mycket om. Det skulle vara så roligt att få ge denna fina present till den farbror som får barn nästa gång!

  Svara
 5. Karin Grandin

  Då vi har två blöjbarn och är iväg på olika håll då och då med barnen skulle det vara perfekt med en till skötväska!

  Jag tror du haft 4 stycken

  Svara
 6. Emily Wallin

  Elodie details har så mycket fint??
  Och med denna fina vinst jag slipper med plastpåsar gå, så jag hoppas denna få.
  Blir kanske lite mer ordning och reda om man har allt i samma. Jag är en otroligt förvirrad mamma?

  Gissar att du har haft: 4 st

  Svara
 7. Marlene

  Skulle vara så fint att vinna denna och inte behöva inhandla alla saker på en gång. Kvalitet och funktion är viktigt för mig , vilket Elodie Details har! Jag gissar på att du har haft 3 skötväskor.

  Svara
 8. -Jenny-

  Hjälp, jag gissar 12 men vet att det är för mycket ??

  Vi är inte i behov av skötväska för blöjor längre men Jag ser ju att den är PERFEKT som träningsväskan för den hör mamman ?

  Svara
 9. Nanny

  Skulle ge bort skötväskan till en av mina närmsta vänner som väntar barn i början av 2018 då hon har det knapert men verkligen förtjänar det bästa! Organizerna hade jag själv använt då jag verkligen behöver lite orndning på smidigt och snyggt sätt!?
  Tror du haft 3 skötväskor??

  Svara
 10. Heidi vainionpää

  Hej. Vi ska ha en liten bebis till i maj och det hade varit perfekt att vinna denna fina skötväska till vår nya fina vagn. Tror att du har haft 3 skötväskor:)

  Svara
 11. Anna M

  Jag tror du haft 3 skötväskor =) Jag hade verkligen behövt vinna dessa praktiska väskor, är 6 år sedan jag fick mitt första barn och har ingen väska kvar

  Svara
 12. Em SU

  Gissar på 3

  Skulle verkligen behöva byta ut våran då jag inte tycker den är så bra att packa i.. plus att denna såg super snygg ut

  Svara
 13. Malin

  Då dragkedjan på våran skötväska är trasig skulle vi behöva en ny fin och funktionell.

  Tror du haft 5 skötväskor.

  Svara
 14. liselotte

  Jag gissar på 3 stycken. Vill vinna detta till min dotter som har två blöjbarn så detta skulle passa henne jättebra

  Svara
 15. Stina Polvi

  En ljuvligt omtänksam dopgåva till mamma att njuta av länge , det vore härligt <3 Ofta överröser man ju de små med allt, dessaa skulle ju underlättaså mycket för dem båda . Lilltrollet får något annat 🙂

  2 st tror jag 🙂

  Svara
 16. Kristina

  Jag skulle vilja vinna den fina skötväskan. Just nu springer jag runt med en sliten gammal kånken-ryggsäck. Med tredje barnet har det inte varit så noga, vi har tagit det som funnits hemma. Men när man har chansen att tävla och kanske vinna så gäller det att passa på och hålla tummarna för att jag får ha denna fina skötvöska med mig istället.

  Jag tor du haft 5 skötväskor

  Svara
 17. Amanda

  Vår skötväska är ärvd, gammal och sliten,
  det vore perfekt nu när vi väntar en liten!
  Fantastiskt att ha ordning och reda när vi är ute på rull,
  även när väskan är alldeles full!

  Jag tror att du bara helt en väska eftersom du hittade rätt från början 🙂

  Svara
 18. Lisa

  Jag gissar på 2 skötväskor.

  Jag har länge varit missnöjd med våran skötväska, men har inte ännu haft möjlighet att prioritera en ny. Vi är ofta ute och är egentligen i behov av en ny och tålig där mer får plats, att den är snygg är ju bara ett stort plus.

  Svara
 19. Louise Boss

  Denna hade varit drömmen till mina tvilling tjejers blöjor. Den vi har nu gick sönder igår (?!) Tror du haft 4st.

  Svara
 20. Veronica

  Åhh, en smidigt skötväska är precis vad jag behöver! Fick en på köpet när vi köpte vår begagnade vagn av en kompis för ”den är så kass att jag inte kan ta betalt för den”. Börjar förstå vad hon menade…

  Jag tror du har haft 6 skötväskor.

  Svara
 21. Siv

  Jag gissar på 8 st skötväskor.

  Om jag vinner vill jag ge väskorna till min dotter i julklapp med detta rim på paketet:

  När du och bebis är ute och flänger,
  bär du den på axeln eller på vagnen den hänger.
  Passar både till vardags och fest,
  men blöjor kommer den innehålla som mest.

  Svara
 22. Enida

  Jag har fortfarande kvar skötväskan från första barnet. Och den är minimal. Vet inte riktigt hur jag resonerade då, kanske att det vore praktiskt med en skötväska som tar lite plats ? lyckades få det att funka någorlunda då, men nu med tvillingar går inget ner! Resulterar i att varukorgen svämmar över med grejer jag bara stoppar ner istället så jag har lösa blöjor, klämmisar osv lite varstans i vagnen.. så jag hade verkligen behövt en ny skötväska för att organisera upp det lite ? Gissar på 8 st.

  Svara
 23. Christine

  Åh dessa är såååå snygga och organisern verkar vara så praktisk. Har kikat på den flera gånger och det har kliat i fingrarna att köpa den. Helt perfekt när man har två blöjbarn.

  Jag gissar på 3 skötväskor 🙂

  Svara
  • Christine

   Nä jag ändrar mig så här i sista minut. Gissar på 7 skötväskor ? Vem vill inte ha en för varje veckodag ☺️?

   Svara
 24. Monica Nilsson

  Gissar på 7 stycken skötväskor

  Min dotter är gravid och en skötväska hade gjort henne så gla,
  för det är ju något hon kommer få användning för varendaste da.
  Denna väska hade verkligen rymt allt hon behöver,
  blöjor, nappar, leksaker och hennes plånbok med lite klöver.

  Svara
 25. Jenny Sjöberg

  9 st.

  För att min “skötväska” just nu är en billig ryggsäck… Med bebis på gång i januari skulle det ju kännas mycket roligare med en riktig skötväska så lämnar vi ryggsäcken hemma.

  Svara
 26. Ida

  Jag sålde hela min vagn komplett och har sen dess inte haft någon ny så hade väldigt gärna velat vinna denna fina skötväska ?
  Jag tror du har haft 7 skötväskor ?

  Svara
 27. Jenny Bergman

  Jag tror att du har haft 5 väskor.
  Denna vore perfekt då min andra perfekta väska blev full av mögel… ?

  Svara
 28. Linnea H

  Jag tror 3st väskor.

  Jag skulle vilja ge den här väskan till min bror och hans sambo som väntar sitt första barn. Vet att min svägerska önskar sig precis en sån här väska så det vore roligt att kunna ge dem något fint som de kommer få mycket användning av.

  Svara
 29. Roxanne Munoz-Rytting

  Gissar på 8 stycken!
  Den här vinsten hade verkligen underlättar vårt liv och satt lite guldkant på vardagen <3

  Svara
 30. Hannah

  Jag tror att du har haft 5st.

  Jag skulle vela vinna av den anledning att min älskade skötväska som följt med mig i snart 1.5 år har gjort sitt. Den är smutsig, sliten och ful. Men att köpa en ny ligger tyvärr långt ned på priolistan. Så en ny hade varit en glad och välkommen julklapp <3

  Svara
 31. Olivens mamma

  Tror ni har haft 6 st skötväskor ?
  Skulle bli jätte glad om jag vann, har en lite tjej som är 11 dagar gammal å en kille som är 17 månader. Så det skulle passa perfekt ???

  Svara
 32. Angelica Linder

  Jag tror du har haft 2st skötväskor!

  Med en liten lillebror i magen som
  nästan bara får ärvda grejer efter storasyster, skulle det kännas kul att få pimpa vagnen (och mamman) med en läcker, ny skötväska!

  Svara
 33. Ann-Charlotte

  Tror på 4 skötcäskor. Jag köpte en begagnad skötväska när vår dotter föddes en ny skulle vara rena lyxen.

  Svara
 34. Elin

  Tror du har haft 5 stycken!
  Åh har spanat in den svarta skötväskan från Elodie Details hur länge som helst men med en mager plånbok och nästa bebis som kommer om några dagar har jag inte känt att vi har haft råd. Hade varit drömmen att få vinna!

  Svara
 35. Lamija

  Gissar 9 st. Det vankas babyshower för en av mina närmsta vänner som väntar sin första. Jag är mitt uppe i planeringen. Hon tycker allt är en djungel det här med barnprylar och jag håller med. Vore kul att ge henne något lite större, användbart och av ett kändare märke men jag har ju ingen koll själv. Det här skulle bli en så bra present, det är jag dock helt övertygad om.

  Svara
 36. Emmy

  Tror att du har haft 4 stycken! Min skötväska är på riktigt 11 år gammla och så jäkla ful rent ut sagt så skulle bli så himla glad för en ny! 😀

  Svara
 37. Elin H

  Gissar på 3st!

  Hoppas få ge detta set till min bror och hans fru som i februari väntar deras första barn. Spännande och roligt även för mig som moster!

  Svara
 38. Kristina L

  Denna fina skötväska skulle jag så gärna vinna och ge till min syster, som om ett par månader kommer ha två blöjbarn (och verkligen skulle behöva en ordentlig skötväska!)

  Jag gissar på 3.

  Svara
 39. Mari B

  jag tror du haft 3 stycken skötväskor
  Denna snygga skulle matcha åkpåsen jag har från Elodie details. Jag har tänkt den tanken att det måste finnas något mycket smidigare än hela skötväskan då man går in främst på en offentlig toalett, eller om man är gäst hos någon. Det är både tung och man får leta efter sakerna i skötväskan (i alla fall den jag har). Denna lilla svarta, verkar smidig och uppfylla just de kraven för ett snabbt blöjbyte.
  Följer de på instagram, mixen86
  har tipsat

  Svara
 40. Tingeling

  Gissar på tre.

  En ny väska som inte ser ut som skit, skulle vara bra ja faktiskt en riktig hit 🙂 Min gamla är ful och sliten som fasen, Men ny till nya pyret skulle verkligen smaka baken

  Svara
 41. Ellinor

  Jag tror du har haft 5 skötväskor.

  För många väskor kan man väl inte ha? Just nu har vi ingen badväska (använder en påse). En skötväska hade ju varit perfekt att stå packad och redo för veckans bad. Vi försöker att bada varje fredag, och lillan verkar verkligen tycka om att bada.

  Svara
 42. Ev

  Jag slår på stort och säger 10! ?

  Jag vill vinna för det här hade troligtvis skulle bli min sista skötväska. Och då får man ju ändå slå på stort och ha en grymt snygg en! ??

  Svara
 43. Emelie Erlandsson

  Jag tror du haft 5 skötväskor.

  Vill vinna för att byta ut den slitna som jag haft i tre år. Med en liten bebis på 6 månader är skötväska fortfarande aktuellt!

  Svara
 44. Hannah Noren

  Skötväska och min egen väska ofta bländas, men resultatet är inte så snyggt! Känner du igen detta?

  Ja, kanske du har haft 4 skötväskor över tiden? Om man har en riktigt bra, så behöver man inte fler….

  God jul! (följer på insta som svengalskan).

  Svara
 45. Annika - drömmen om 11 barn

  Vilken kalasvinst!! <3

  Jag tror du haft sju stycken skötväskor.
  Själv vill jag vinna denna för att jag ärligt talat inte har någon skötväska. Jag är sån där som haft flera stycken, favoriten var en Willvin. Men idag har jag ingen kvar då de tre jag hade kvar gick i branden – och det har helt enkelt varit för mkt annat att köpa in. Så nu hoppas jag att jag kanske har tur att vinna en skötväska, så kan jag matcha mitt barnvagnsinköp till den skötväska jag isåfall har. Sånt där är ju viktigt 😉

  Svara
 46. Belinda

  Gissar på 3! Min skötväska blev nyligen förstörd och fick slängas. Många tårar som sprutade, och då var det mina tårar och inte bebis. Har inte haft väskan länge och har inte råd att köpa ny. Så fick letat fram min gamla team sportia bag från högstadiet, allt annat än trevlig att titta på. Det enda den bagen har erbjudit är doften av svett från 1999. Är alltså i stoooort behov av en ny!

  Svara
 47. Lisa Norrman

  Tror du haft 3 skötväskor.

  Vår skötväska är provisoriskt lagad i botten med ett ditlagt örngott då jag tyckt de känts onödigt att köpa ny då gubben sagt att de inte blir några fler småknoddar men till min stora lycka så har han ändrat sig så nu behöver jag en skötväska som kan överleva några år till med blöjpackning ?

  Svara
 48. Becky

  Skulle vilja vinna denna vinsten för min syster som ska få bebisen i februari och skötväskan är perfekt present för henne för att det är hennes första efterlängtade barn!
  Tror att du hade 4st

  Svara
 49. Kristina K

  Gissar på 8 stycken.

  Jag ÄLSKAR (älskar, älskar, älskar) skötväskor. Så rymliga, praktiska och med massor av fiffiga funktioner. Dessutom så är de numera så snygga att ingen anar att det är en skötväska. Jag har haft min i några år nu och det vore så kul med en ny fin. Min dotter är blöjbarn och det ska alltid med massor av grejer så fort vi ska iväg en sväng. Hoppas!!

  Svara
 50. Malin Nätynki

  Åh detta hade jag verkligen velat vinna! Håller just nu på att leta efter just en skötväska☺️ Jag tror du haft 3 stycken skötväskor!

  Svara
 51. Emilia Öhgren

  Jag gissar på 6 stycken. Det här hade varit perfekt då våran nuvarande skötväska börjat släppa i sömmarna.

  Svara
 52. Maddie W

  Gissar på 4 st och hoppas vinna denna till min nyfödda kusin! (Ja, MIN kusin! Hennes mamma (min moster) är lika gammal som mig.

  Svara
 53. Elin

  Jag tror att du har haft tre skötväskor!

  Gillar Elodie details skötväskor, har en just nu, tycker om den så! Men jag tror att jag skulle ge bort denna till min vän som suktar efter min snygga väska. ?

  Svara
 54. Alle

  Jag säger 8 skötväskor om du räknar med väskorna från Stadium, annars 6 st.. 😉
  Min favorit, Elodie Details <3 Klart vi vill matcha regnskydden, alla napphållare, haklappar, filtar, åkpåse och nytillskottet ryggsäcken (jag är inte sponsrad haha) med denna ursnygga skötväska och superpraktiska organizer!

  Svara
 55. Evelina

  Jag skulle vilja överraska min kompis med en ny skötväska när vi anordnar en babyshower för henne. Det blir min första babyshower.

  Jag gissar på 9 st.

  Svara
 56. Fay

  Gissar på 5 skötväskor! Det skulle vara så skönt och kunna få något nytt. Är mycket second hand som gäller och det är bra i och för sig. Men ibland längtar man efter nytt och oanvänt!

  Svara
 57. Johannes

  Jag gissar på 11 stycken. Det kanske låter mycket, men jag tänker att du kan ha haft samarbete med många som säljer skötväskor.

  Min syster är gravid och jag skulle vilja ge henne en superpresent!

  Svara
 58. Linda F

  Jag gissar på 5 st. Jag skulle vilja vinna till min kusin som just fått reda på att de är gravida vore en perfekt julklapp till den blivande familjen

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här