Tjuvkik på sponsorerna i årets julkalender

Imorgon är det äntligen 1:a december och det är dags att öppna första luckan i årets bloggjulkalender! Klockan 07.00 imorgon så hittar ni luckan här på bloggen 🙂 Jag ser framemot detta så otroligt mycket ska ni veta! Det har verkligen varit ett hårt jobb att få till den i år när Jair har jobbat över så mycket och Isadora som inte velat sova, men med mycket svett och vilja så blev den tillslut klar 🙂 Hela vinstsumman landade tillslut på 27 018 kr! Ja, lyxigt ska det vara 🙂 Jag har jobbat med julkalendern sen i början på september och förhandlat till mig dom bästa vinsterna hos dom bästa företagen så jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta detta 🙂 Själv får jag ingenting för det här enorma jobbet jag har gjort, men jag hoppas såklart att några nya läsare ska hitta in och välja att stanna kvar och fortsätta läsa bloggen så jag skulle vara jättetacksam om ni ville hjälpa mig med en sak  ❤ Det skulle vara så snällt om ni ville gå in HÄR och lägga en röst på min julkalender. Rösta gör ni genom att klicka på stjärnorna, det skulle vara supersnällt om ni ville göra det 🙂

Jag kommer svara på alla era mail med printscreens av era tips ikväll. Om ni mot förmodan inte har fått nåt svar på ert mail så får ni gärna lägga en kommentar på det här inlägget. Jag upptäckte att en del hamnade i skräpposten så jag vill vara säker på att jag inte missar någon av er. 🙂

Här kommer en bild med alla sponsorer som är med i årets julkalender 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Sara

    Jag kan inte sticka under stolen med att jag väntat hela året på din julkalender (till och från) då fjolårets var så bra upplagd! Du gör ett kanonjobb verkligen. ❤️

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här