Mamma-bebis-träff

Idag har jag varit på mamma-bebis-träff i stan med dom andra aprilmammorna här i Göteborg. Det var längesen som jag kom iväg “själv” en stund och det var verkligen skönt att tanka lite ny energi 🙂 Isadora sa knappt ett pip på hela träffen. Hon är så himla lugn! Det är bara på kvällarna som hon för liv haha!

Bebisarna i aprilgruppen har nu börjat åla och krypa iväg så det var inte alls lika lätt att ta bilder på dom. En av bebbarna hade också lärt sig att ställa sig upp och gjorde det hela tiden. Det såg så gulligt ut för hon var så liten, men kunde redan stå upp när hon höll sig i något!

Vi satt på det mjuka golvet på stadsbiblioteket med bebisarna som kröp runt och undersökte olika leksaker och varandra. En bebis kröp fram till Isadora som satt stilla vid mig hela tiden och snodde hennes strumpa. Hon såg vad som höll på att hända, men det var först när strumpan redan var av som hon böjde sig fram och försökte ta tillbaka den, men den andra bebisen vann dragkampen och kröp i väg med strumpan. Isadora satt kvar och stirrade på sin nakna fot 🙂 Det såg så rolig ut för allt skedde liksom i slow motion.

  
Vi försökte oss även på en bebisstjärna med alla bebbar och nu var det typ ingen bebis som uppskattade att ligga på rygg, men det blev i alla fall en bild ändå 🙂

  

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Finurliga fröken

    Va mysigt med en sån träff. Önskar att de fanns nått sånt i min stad när sonen var liten. Bor i en ganska liten stad. Kanske fanns de men de var inger som jag hittade. Synd för jag hade tyckt de var mysigt att hänga med andra mammor och se barnens utveckling. Däremot skaffade jag en brevvän. Vi var gravida samtidigt och de skiljer 12 dagar mellan våra barn. Så här 10 1/2 år senare skriver vi fortfarande. Jätte kul! Kram

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här