After dagis playdate

Så skönt! Nu sover Isadora äntligen – i sin säng – men frågan är hur länge till hon kommer sova? Hoppas hon sover länge, men jag skulle inte hoppas på för mycket. Innan jag lägger mig så vill jag berätta vad vi gjorde mer idag, förutom att mamma-bebisträffen jag var på 🙂 När jag skulle hämta Lucas på dagis så kände jag att jag inte ville att dagen skulle vara slut än. Jag ville hitta på något mer. Träffa nån mer, ha en playdate, göra vad som helst, men inte åka hem och börja det vanliga trotskalaset 😛 Det blev en playdate med en läsare som har barn på samma dagis som Lucas går på. Dom hade planerat en liten utflykt till Barnens Lekstad i Kungälv så vi hakade på och åkte också dit. Det var jättefint där! Mycket mycket finare än Lek och Buslandet på Backaplan! Ja, det var helt klart än av dom bästa leklanden som jag har besökt 🙂

Lucas var inte ett dugg blyg och sprang runt och lekte självständigt därinne. Jag vågade inte klättra runt med Isadora i famnen, men dom andra två mammorna som var där, åkte rutschkana med Lucas. Så skönt att man kan hjälpas åt lite 🙂 Den här utflykten var grymt bra avlastning för mig  och det kändes bra att göra något roligt för Lucas istället för att bara gnälla på honom hela tiden… Under tiden vi var borta så städade Jair hemma. Det var såå skönt att komma hem till lite ordning igen 🙂

   
    
    
 Imorgon kommer min syster så då blir det nog ett besök på Liseberg och kanske en skräckfilm på kvällen 🙂 Det ser jag verkligen framemot 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Mia

    Vi bor i Kungälv och är på Barnens lekstad ibland, det är verkligen jättefint, jag tycker det är det bästa leklandet ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här