Lucka 20 är öppen!

Godmorgon!

Idag öppnar vi en lucka som kommer underlätta för alla er firar jul i hemmet, men också när fattiga månaden januari tågar in 🙂


Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka gömmer sig Mathem med ett presentkort på hela 1000 kr! Hur grymt?! Perfekt att beställa julmaten eller mat i januari när man är lite extra fattig 🙂 Mathem levererar i ett stort antal städer – se alla städer HÄR!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta varför du vill vinna det här presentkortet
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många gånger har jag firat jul utomlands?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

86 Kommentarer

 1. Amal

  Hej Emma! Jag tror du firat jul utomlands 1 gång innan denna gång. Jag vill gärna vinna presentkortet för vill gärna unna mig att slippa gå till affären och kånka på kassar och Dramaten samt nä man är föräldrarledig så är ekonomin inte den bästa så då skulle presentkortet passa perfekt! Kram

  Svara
 2. Emelie Wandel

  Jag tror det är 5 gånger!

  Jag hade gärna slagit på stort och bjudit på ett grymt veganskt julbord i år till min skeptiska familj. Det här hade verkligen hjälpt på traven!

  Svara
 3. Sandra

  Som du själv skriver, fattigt i slutet av månaden så lite extra gör alltid gott och då hade jag mer än gärna bjudit in på en brakmiddag för nära och kära.

  Tror du firat utomlands 6 gånger och att detta blir den 7e

  Svara
 4. Marlene

  Jag har länge funderat på att prov att beställa från mathem då de har ett brett sortiment till bra priser. Tyvärr levererar de inte till den stad jag bor. Jag skulle därför ge det som en gåva till min bror som har möjlighet att få prova detta. Att ge är en härlig känsla. Förhoppningsvis kommer de att börja leverera till min stad med 🙂

  Jag tror att du varit utomlands 3 gånger vid jul.

  Svara
 5. Hannah Noren

  Du vet väl hur härligt och avslappnat det är att storhandla med små barn? Inte alls! Jag brukar dra med 4 småttingar, en av de en spadbarn till att handla, och för en gångs skull vill slippa detta! Fantastiskt pris, speciellt till den nya året. Kram och god jul!

  Svara
 6. Louise Boss

  Tror att detta blir din tredje gång.
  Perfekt julklapp till sig själv
  Sådär efter jul när man är fattig ?

  Svara
 7. Marie-louise

  Tror du firat utomlands 2 ggr. Xtra svårt att få det att gå runt i jul o nyår då jag är en ensamstående 2 barns mor som lever på sjukersättning? skulle inte sitta helt fel.

  Svara
 8. Kristin

  Jag tippar på att detta blir din 3:e jul utomlands, alltså 2 gånger hittills.

  Mat levererad till dörren är en lyx som jag gärna vill unna mig. Det skulle underlätta oerhört med oss, framförallt då jag tycker det är kaos att handla med barn. Tänk att sitta i soffan hemma när barnen somnat och bara klicka på datorn. Bort från ekorrhjulet -för en stund! Och hurra för nöjda barn och ny inspiration i köket! 🙂

  Svara
 9. Sara Lindqvist

  Jag gissar på fem gånger tidigare. I år blir sjätte gången.
  En färdigpackad matkasse, mycket sparad tid och ett för mig nytt sätt att handla mat. Ja det tackar jag gärna ja till.

  Svara
 10. Annika Andersson

  Julafton har jag aldrig firat utomlands. Älskar att fira traditionell jul med alla maten och familjen och granen och godiset. 🙂

  Svara
 11. Mammatillofelia

  Jag tror 5 gånger ! Perfekt att få unna sig lite lyx utan att åka iväg till affären! Sen under fattigmånad ändå kunna unna sig, lyx ?

  Svara
 12. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Tror du firat julen utomlands vid 4 tillfällen.

  Gällande varför jag ska vinna skulle det vara roligt med en matkasse så jag kan ägna lite trevliga saker åt familjen istället för att handla. Som lärare har man nämligen ganska lite fritid ändå.

  Svara
 13. Kristina

  Jag tror att du firat jul utomlands 3ggr tidigare.

  Jag skulle vilja vinna det här presentkortet. Jag bor på landet och har två mil till närmsta affär, har man glömt att handla något så är det inte bara att slänga i tre barn i bilen och dra iväg. Desto lättare att klicka hen maten ? Eftersom jag aldrig testat men hört mycket bra om mathem så skulle det vara toppenbra om man kunde vinna för att testa

  Svara
 14. Michaela Ö

  Att kunna hjälpa andra som har de svårt i juletider skulle vara fantastiskt och med detta presentkort så skulle en familj få ta del av denna fantastiska vinst. Jag skulle som sagt ge detta presentkort till en familj i närheten som har de väldigt jobbigt ekonomiskt. Jag tror du har firat jul borta 4gånger

  Svara
 15. Ida

  Denna vinst hade jag velat vinna så jag hade kunnat ge bort det till min underbara och bästa mamma som alltid ställer upp för min familj trots att hon har väldigt ont i både rygg och höft så finns hon alltid där när det behövs. Så hon förtjänar det bästa tillbaka ?
  Jag tror du har firat utomlands 7 gånger ?

  Svara
 16. Jerker

  Jag tror du firat utomlands två gånger.

  Det vore fantastiskt kul att få testa Mathem och både slippa få köra och köpa maten och istället får göra något roligare och få lite bonus i en familj med låg inkomst under den fattigaste månaden 🙂

  Svara
 17. Cecilia Bratt

  Jag är väl inte i större behov en så många andra mer än att julen är en dyr högtid och att januari är en tuff månad. Så ett presentkort skulle inte sitta fel. Skulle dessutom vara spännande att testa mathem. ?
  Jag tror att du har firat jul utomlands 5 gånger förut.

  Svara
 18. Christine

  Åh en sån fantastiskt present. Den hade vi i familjen uppskattt. Jag älskar att laga mat men med en man sol jobbar nätter så är det svårt att få tid och ro att handla hem maten, då är det så smart att kunna få den hemlevererad.

  Jag gissar på 5 utomlands julaftnar!

  Svara
 19. Emma J

  Jag tror du firat jul utomlands 4 gånger.

  Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag är föräldraledig med tvillingar och alla vet att det inte ger mest pengar att vara hemma ? dubbla kostnader av allt plus att vi försöker spara till att bygga hus. Det hade vart ett välkommet tillskott?

  Svara
 20. Ulrika

  Hejsan,

  Jag gissar du firat jul 7 ggr utomlands, detta blir nr 8!

  Jul är underbart men det har en baksida: stress, stress, och mera stress.
  Då jag själv lider av torgskräck klarar jag inte av julhandlandet. Jag brukar börjar mina inköp i april månad, och slipper därför de fullspäckade butikerna:) värre är det med matshoppingen. Och just i år kommer vi ha folk på besök i två veckor, så då gäller det att ha ett välfyllt kylskåp!
  Jag älskar att ha lite framförhållning, och det är vad Mathem tillför. I lugn och ro, utan stress kan man sitta och välja ut vad som behövs och sen bara trycka på en knapp så får man riktig kvalitetsmat levererad- med ett leende!
  Jag har handlat där två ggr och tycker det är suveränt! För mig är detta en drömvinst, som hade hjälp enormt mycket- stor kram

  Svara
 21. Em SU

  Jag gissar på 2

  Önskar vinna för att mat är något vi gärna lägger pengar på och det skulle sitta fint att få denna vinst i jultider med då det finns extra utgifter på annat ❤

  Svara
 22. Nettan

  Jag tror 2 gånger 🙂

  Skulle vara klockrent att få beställa hem maten då jag jobbar ända fram till eftermiddagen på lördag den 23:e

  Svara
 23. Anna

  Det här vore fantastiskt för vår fyrabarnsfamilj, som ständigt får vända på slantarna, räkna pengarna och välja BORT det som inte skall serveras på julbordet. I år skulle vi vilja välja TILL! 🙂

  Svara
 24. Caroline

  Jag tror det hör blir åttonde gången du firar jul utomlands.

  Ett presentkort på mat vore guld värt. Jag är förändraledig med barn nr 3 och hur mysigt man än kan tycka att det är att handla så blir det alltid samma visa med tre barn. Man går ut från affären irriterad och säger ”aldrig mer”. Gossarna äter numera väldigt stora portioner så det känns som hur mycket man än handlar är allt ändå slut på två dagar. Tänk o få allt hemkört till dörren och slippa bära och kånka. Vad mycket kvalitetstid jag skulle få med barnen istället.

  Svara
 25. Lisa

  Jag gissar att du firat jul 4 ggr utomlands.

  När jag kollar vart våra pengar går varje månad så går den största andelen (bortsett från räkningar) till mat. Vore sååå skönt att få dra ner matkontot för en månad iaf! Dessutom vore det superkul att få testa mathem, bor i ett litet samhälle med 2 rätt små matvarubutiker så vore roligt att få testa något annat utbud.

  Svara
 26. Anna Årmarker

  Detta blir din 2:a gång du firar jul utomlands 🙂
  Juletid och tentaplugg är nu livet,
  att allt hinna med är absolut inte givet.
  Tre små busungar som magi i julen se,
  det är något denna mamma också vill ge.
  Att få avlastning och slippa till affären löpa,
  att på mathem.se allt få köpa.
  Att få allt levererat till vår farstukvist,
  hade gett denna barnfamilj en riktigt bra tvist!
  Att istället få lägga tid på mina barn så rara,
  pyssla baka och bara vara.
  Nu ska denna mamma sluta rimma,
  hoppas på att denna grymma vinst vinna 😀

  Svara
 27. Malin Nätynki

  Jag tror det är din 6 gång utomlands över jul just nu ☺️ Denna vinst hade vart perfekt till en fattig student och snart mammaledig ?

  Svara
 28. Viktor

  Jag gissar på fyra jular! Min sambo är en stjärna och brukar styra upp alla handlingar här hemma, med två barn dessutom. hon gör det så jäkla bra – hon är en riktig superwoman. Det hade varit så roligt att ge henne det här presentkortet så hon kunde handla i lugn och ro hemifrån. Håller tummarna för min lilla snäcka som sköter hemmet med bravur medan jag är på jobbet!

  Svara
 29. André dahlgren

  Efter ett bakslag med försäkringskassan så står jag helt utan pengar till mat denna månad?? Så för att slippa be familj om hjälp så skulle det sitta perfekt med ett presentkort hos mathem☺️
  Jag tror det är tredje gången du firar utomlands ???

  Svara
 30. Jonna

  Jag tror att du har vart utomlands 6 ggr över jul ?

  Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda min brorsa och familj på finmiddag! De är vår enda släkt här i Göteborg och har hjälpt oss en del på sistone när vi har haft det lite kämpigt. Vore så härligt att kunna göra dom en gentjänst!

  Svara
 31. tova

  Med min trasiga rygg är shoppingen besvärlig, blir ofta sängliggande när jag burit hem för mycket från affären. En vanlig matkasse räcker för att det ska göra ordentligt ont så det blir många dyra småinköp eller att ta taxi hem från affären när jag gjort större inköp. Det finns nog inget som skulle betyda mer i min vardag än hemkörd mat och dessutom till ett så stort belopp, kassan är rätt skral efter flera års sjukskrivning.

  Svara
 32. Emily Wallin

  Gissat fel varje gång hittills så får hoppas denna gissning blir rätt: 1 gång ?

  Alla som har barn och firat julafton vet att man brukar vara rätt barskrapad på pengar jan-februari man får leva på rester från julafton tills det tar stopp??? Så denna vinst skulle vara oerhört tacksamt att vinna???

  Svara
 33. Caroline S

  Åh vilket fantastiskt pris att vinna. Med två små så är inte alltid orken på topp och att ta med både för shopping är inte alltid det lättaste. Har aldrig provat själv men verkar ju så sjukt smidigt! Håller tummarna!!!

  Tror att du har firat 3 jular utomlands!

  Svara
 34. Catrin Jakobsson

  Med fattiga månaden januari för dörren och ett antal kalas att ordna vore detta presentkort perfekt.

  Tror du firat jul utomlands 3ggr inkluderat detta år.

  Svara
 35. Mari B

  Jag tror du firat jul utomlands 3 gånger
  Jag vill vinna detta så jag får möjligheten att stor handla och bevisa för sambon att det är så mycket enklara med storhandling istället för att små handla varje dag.

  Svara
 36. Nanny

  Jag gissar på att i år blir tredje året!?

  Denna vinst skulle vara så uppskattad såhär i jultider, slutet av månaden och mitt i föräldraledigheten när ekonomin över lag är rätt dålig.. håller tummarna för denna fina julklapp!??

  Svara
 37. Roxanne Munoz-Rytting

  Jag gissar på 4 gånger 🙂

  Älskar MatHem! Och efter ett helt års sjukskrivning så vore ett bidrag till mat, mer än välkommet <3

  Svara
 38. Elin H

  Gissar på 1 gång!

  Har så länge viljat testa att beställa hem matkasse. Att det är så smidigt med barn att slippa planera, leta recept, inhandla och laga. Med en matkasse kan hela familjen häjlpas åt. Maten kommer till dörren med utvalda goda recept som man tillsammans sedan kan tillaga! Låter så härligt och hade förenklat vår vardag mycket. Håller tummarna!

  Svara
 39. Victoria ❄️

  Jag tror att du hittills har firat jul 2 gånger sammanlagt ?
  Det här skulle vara en underbar julklapp till min mormor som alltid bjuder hela släkten på julmat och allt runt omkring!
  Skulle vara så tacksam över att ge detta till Mormor ❄️

  Svara
 40. Amanda

  Jag tror på 5 jular utomlands.

  Lillen äter som en häst,
  finns liksom inget han gillar bäst.
  Äter allt, även grönsaker,
  sånt som jag trodde var ”vuxensmaker”.
  Hans goda aptit gör i plånboken hål,
  nu kan jag spara, utan att känna mig snål

  Svara
 41. Lisa

  Jag gissar på 4 gånger. Efter december och framförallt eftersom det är ganska lång till janurilönen hade det varit så skönt med lite extra hjälp i form av ett presentkort på mathem.

  Svara
 42. Enida

  3 ggr och detta blir fjärde
  Skulle vara skönt att handla själv för en gångs skull – det är alltid min man senaste året som fått sköta storhandlingen och han missar alltid något från mina listor pga fattar inte vad det är. Med presentkort på mathem kan jag handla själv, visserligen framför datorn men ändå!

  Svara
 43. Sanna

  WOW, vilken drömvinst! Som ensamstående mamma är ekonomin ofta tajt, men nu är det värre än någonsin. Sitter nämligen mitt i en process tillsammans med facket och mitt gamla jobb. Min förra chef betalade inte ut lön, sjuklön etc. som hon skulle och var dessutom väldigt nedvärderande emot mig. Det innebär att jag nu ligger back med flera räkningar då jag inte har kunnat betala in dessa, då hon inte betalat ut någon lön sedan oktober månad. Facket arbetar för fullt och står på min sida, men de kan inte säga varken när eller hur processen kommer avslutas ännu, utan det är lite upp till förhandlingarna och om vi tillsammans kan komma överens om något bra eller inte.

  Drömmen är att allt ska hinna bli klart nu till julafton, men tiden tickar i väg och det är ju bara några dagar kvar nu. Det vore därför helt otroligt att vinna detta bidrag som skulle hjälpa enormt att komma i fatt med allt som jag ligger efter med och som skulle ge lite trygghet i att vi faktiskt skulle kunna ha något på bordet efter jul.

  Tror du har firat jul utomlands 4 gånger (med denna jul inräknad).

  Kram Sanna

  Svara
 44. Sofie Tegvall

  Jag gissar på fyra gånger!
  Mathem levererar inte till min stad ännu, men vad jag väntar! Däremot levererar de till Sandviken dit vi åker en vecka för att hjälpa svärfar röja i hans hus. Vilken lyx om jag kan beställa och vet att maten finns i kylskåpet för den veckan så vi kan koncentrera oss på att hjälpa svärfar!

  Svara
 45. Malin

  Hade suttit fint nu när vi inte har så stor inkomst. Och kul att testa handla från mathem.

  Tror du firat jul 7 gånger utomlands.

  Svara
 46. Linnea H

  Jag tror du har firat utomlands 3 ggr.

  Tänk att handla både kött, bröd och lök,
  och få det hemkört direkt till mitt kök,
  då skulle jag slippa massa onödig stress,
  men ändå kunna fixa middagen med finess.
  Mathem.se gör allt detta möjligt,
  att inte alla handlar hos MatHem är ju löjligt!

  Svara
 47. Mia Klerebrant

  Å, det hade jag velat vinna! Dels för att januari kommer bli fattig då jag haft 1,5 vecka vab… Och dels för att få maten levererad till dörren när man har 2 små barn, varav en vägrar att gå och man har grejer att bära som ska upp för trapporna…Skulle vara skönt att slippa kånka på det med.

  Jag tror du har firat jul 2 ggr innan utomlands

  Svara
 48. Milla

  En riktig kanonvinst som denna vill jag vinna,
  då allt mat här hemma snabbt försvinna,
  att alla borde få äta var dag,
  borde vara lag,
  därför vill jag för denna tävling slå ett glatt slag! 🙂

  Svara
 49. Karolina

  6 gånger gissar jag på

  Vi ska strax börja jobba båda två och min man har inte körkort så blir alltid jag som handlar. Vore så skönt att slippa åka iväg

  Svara
 50. EmmLar

  Hade varit fantastiskt att vinna detta. Skulle då bjuda min familj på en riktig brakmiddag på nyår. Jag och min dotter åker upp en vecka och då brukar det bli att de står för maten, hade känts bra att bjuda igen med massa gott ?
  Gissar på tre gånger ?

  Svara
 51. Alle

  Kanske 4 (blir alltså femte i år). Jag har varit för gammalmodig för att testa det här med att shoppa mat på nätet men med det här presentkortet skulle jag inte ha något emot att prova på ?

  Svara
 52. Anna H

  Jag tror du har firat jul utomlands 2 gåner och att denna blir din tredje.
  Det skulle vara underbart att vinna detta presentkort och få prova mathem. Då skulle jag efter många års försök äntligen få min sambo att förstå hur en matlista kan underlätta vår småbarnsfamiljs vardag! Det skulle betyda myrket ☺!

  Svara
 53. Johan

  Jag tror att det är 6 gånger. Som småbarnsförälder så hade detta sparat tid och för att inte tala om att det kan göras bekvämt hemifrån

  Svara
 54. Angelika

  Bästa lucka ever!!! Så skönt att få mat hem till dörren! Så lyxigt! Speciellt om man har dålig dag, orkar inte och kylen är tom..
  Jag gissar att det är 8:de gång dvs 7 gånger innan ☃? God Jul till alla i Svergie Brasilien och andra sidan jorden ?

  Svara
 55. MariaM

  Jag tror på två gånger. Bor tyvärr inte där matkassen kan levereras, men jag skulle gärna vinna till mina underbara föräldrar som båda blir pensionärer efter jul. Skulle vara fint att kunna få ge dem en fin julklapp som jag vet verkligen kommer bli uppskattad!

  Svara
 56. Madelad83 (Madeleine)

  Motivering: efter 12 år som sjukskriven så är ekonomin i botten, katastrofalt i botten. Det hade varit roligt att kunna handla mat utan att be min mamma om pengar till mat speciellt nu när det är jul och nyår. Svar: Jag tror det är 3 julen du firar utomlands

  Svara
 57. Emelie Andersson

  Jag tror att du firat jul utomlands 2 gånger!
  Mathem skulle passa perfekt efter jul. Efter en intensiv december med höstblåsor på barnen följt av afte på mig och feber på sambon, så skulle det vara lyxigt att efter julstöket krypa ner i soffan med pyjamas och få maten levererad hela vägen till dörren!

  Svara
 58. Emmy

  Med tre barn i familjen blir matkontot högt, jag är noga med att alltid laga mat från grunden och använda bra mat så skulle vara superhärligt att vinna detta! Tror du har varit iväg 5 gånger 🙂

  Svara
 59. Stina Polvi

  7 ggr ??

  Det vore lyxigt, januari och arbetslös. Tja…roligare kan man ha ☺❤ Ha en fortsatt fin kväll,
  Kram !

  Svara
 60. Linnéa Olsson

  Jag tror detta är den andra gången du firar jul utomlands! Eftersom jag har haft en kämpig höst då min sambo hastigt gick bort hade jag velat använda presentkortet för att bjuda min fina familj på middag som fanns där när jag behövde det som mest <3

  Svara
 61. Lamija

  5 jular tidigare. Skulle vilja vinna för att med gott samvete kunna fylla skafferiet med en massa onyttigheter ??

  Svara
 62. Josefine Persson

  10 gånger tror jag!

  Vi har en bebis här hemma som äter ersättning. Amningen fungerade inte så nu lever vår bebis på annat än mitt bröst. Och oj vilken chock det var för plånboken! Ersättning är fruktansvärt dyrt, speciellt om bebis äter lite över rekommendationerna. Jag tror bebis äter för mer pengar än vi vuxna per månad ? Så ja, några kronor på mathem hade varit ett trevligt tillskott i kassan! Speciellt när man kan sitta bekvämt i soffan och vänta på att matvarorna ringer på dörren! Sån lyx ?

  Svara
 63. Ev

  Två, tre med denna!

  Varför jag vill vinna? JAG ÄLSKAR MAT. Men vem gör inte det liksom. Så du får helt enkelt ge det till vem du vill. ??‍♀️ (??‍♀️??‍♀️??‍♀️!!!)

  ??????‍♀️

  Svara
 64. Nejla falay

  Gissar på 4 gånger
  Detta skulle vara guldvärt barnen ska vara hemma hela jullovet precis när vi hade styrt upp ekonomin så
  Att det ska räcka till nästa månad så
  Gick bilens kylare sönder så en hel del ska betalas dit på fredag så detta skulle betyda så mycket för oss om
  Vi vann ??

  Svara
 65. Johannahallondoft

  Sen lilleman kom till oss har han haft jätteproblem med magen! Nu är äntligenp efter åtta månaders skrik dygnet runt har vi fått hjälp. Jag såg verkligen fram emot att fira jul men nu är både jag och lilleman super förkylda så julen blir troligtvis inställd. Gästerna kommer ej om vi ej är friska! Så i januari vill jag kunna bjuda över dem istället på en god middag och då hade detta fantastiska pris hjälp till ❤️❤️ jag gissar på 6 gånger!

  Svara
 66. Nathalie

  Jag tror tre gånger! Jag hill så gärna vinna, börjar jobba nu efter jul efter min föräldraledighet och skulle göra allt för att få mer tid med mitt barn ❤️

  Svara
 67. Becky

  Åh vad det skulle bli härligt att få vinna presentkortet hos MatHem och beställa maten för festen som jag vill ordna för föräldrarnas 30års dagen!Mina föräldrar skulle bli överlyckliga att samla omkring sig kära och nära och fira deras lyckliga dagen!
  Gissar på 4 ggr

  Svara
 68. Maddie W

  Gissar på 7 jular utomlands!

  Studerar sista terminen innan maskiningenjörsexamen och vore kanon att dryga ut matkassan efter jul o allt när man är student med begränsad ekonomi

  Svara
 69. Linda F

  Jag gissar på 5 gånger.
  Om jag detta vann skulle drömmen bli sann
  Att få fira vilket år vi haft med glada vänners skratt
  Det skulle för mig vara en stor skatt

  Svara
 70. Lisa Norrman

  Jag gissar på 3 gånger.

  Många vab dagar plus egen sjukfrånvaro pga ett missfall nu i december kommer resultera i myyycket mindre lön i januari så den här vinsten skulle verkligen vara ett välkommet bidrag ?

  Svara
 71. Christina Kaakinen

  Jag vill gärna vara med och tävla !
  Jag arbetar inom vården och kommer att arbeta de flesta dagarna kring storhelgerna.Jag har aldrig provat på att köpa från någon mataffär på nätet tidigare .Så jag tycker det verkar spännande och se om det fungerar och man blir nöjd med produkterna.Precis som de flesta andra så är det mycket pengar som går åt till jul och nyår .Om jag ska vara riktigt ärlig så är det många nyår som inte varit så roliga .Då julen tagit mer pengar än planerat .Så om jag har turen att vinna då blir det extra lyxigt i år med en tre rätters meny .
  God jul !
  Tipsat om din tävling på facebook (Christina Kaakinen) och taggat dej.
  Hur många gånger har jag firat jul utomlands? Jag gissar på att det är två gånger totalt .

  Svara
 72. Camilla

  Jag är sjukskriven så ekonomin är tajt men jag vill ändå bjuda på nyårssupe för mina närmsta vänner. Presentkortet skulle vara räddningen.
  Gissar på tre gånger

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här