Julkalender

Lucka 17 är öppen!

Godmorgon underbaringar!

Hoppas ni har en fin lördagmorgon och att ni är morgonpigga för idag öppnar vi lucka 17!

julkalender-lucka-17

Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka hittar vi GlamMom som sponsrar med ett presentkort på 500 pix! I deras webshop hittar ni dom fräsigaste amningsbharna på marknaden!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vad som saknas i din garderob därhemma.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många amningsbhar som går att hitta på GlamMom har jag?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

66 Comments

 • Ellinor

  Så himla lägligt. Vi stod igår och pratade om hur fula mina amningsbhar är. Jag hade verkligen varit i behov av att kunna köpa några fina och nya bhar. Jag gissar att du har 4 bhar från glammom. Så nu får jag hålla tummarna att det var rätt ?

 • Sara B

  Jag gissar på tre stycken. Nu ammar jag inte men alla mina trosor är gamla och trista så jag skulle verkligen behöva förnya garderoben då det gäller underkläder 🙂

 • Johanna Th

  Jag behöver en ny amningsbh då jag nu ammat i ett år och brösten har blivit mindre. Jag planerar att amma ett år till så jag kommer verkligen ha användning för den. Jag gissar på att du har 4 amningsbhar som går att hitta hos glammom. Systerskratt på instagram. Mvh Johanna Th

 • Lina Sällberg

  Jag är en långtidsammare som skulle behöva en snygg amningsbh som lyfter lite, så jag gissar att du har 1 st från Glammom och håller tummarna!

 • Anna Gunnel

  Jag är i stort behov av en amningsbh då den enda riktigt sköna amningsbh som jag hade med dottern (fast food från Boob) ser ut som fan! Den var vit från början men vad mjölken gjort med den är att göra den helt fläckig – så den har fläckar som inte går bort. Såg att de hade fast food i andra färger så då kan jag passa på att köpa en om jag vinner presentkortet.

  Jag tror inte att du har någon amningsbh som går att köpa på glammom – alltså 0.

 • Fröken M

  Gissar på 5 !

  I min garderob finns massor med vardagskläder,
  men jag saknar något att ta på mig när jag vill vara riktigt fin !
  Du vet hur det blir när man tycker att man ”har så det räcker”
  och inte unnar sig just av den anledningen.
  Men faktum är att jag vill ändra på det och skaffa plagg som jag kan känna mig fin i
  – såväl ”över som under” 😉

 • Hannah

  Det saknas inte så mycket om man jamför med resten av världen, jag är valdigt tacksam för det jag har. Men lite snygg mamma underkläder skulle jag också va tacksam för! Jag gissa du har 5 glam mom amningsbh, för jag har sätt dina recensioner! God jul!

 • Emelie Su

  Gissar på 8..
  Vore en super vinst då jag är i behov av nya och snygga amningsbhar. Har bara vardags kläder och svårt att själv unna mig något extra fint gillar mer att unna saker till sonen å sambon och orkar ej tänka till mig själv och sambon blir galen på mig och säger att jag är som en del killar som bara går in och inte ens tittar ordentligt i affärerna ?

 • Cissi_holm

  Jag gissar på 5! Ammar min blivande 1åring fortfarande och amningsbh:arna sjunger på sista versen ? De är inte vad de en gång var om man säger så…

 • Natalie

  I min garderob saknas de flesta vardagskläderna. Efter att jag fick dottern för 6 mån sedan är det inte lika roligt att köpa kläder till mig själv. Hon prioriteras ju liksom ? Jag gissar på att du har 8st bhar från GlamMom.

 • Emma L

  Jag gissar på att det har 5st från Glammom. Jag saknar en snygg amningsbh och nu när jag vet att jag inte får mjölkstockning så hade jag önskat en med bygel. Man känner sig så mycket snyggare om man har en snygg bh!

 • Amanda

  Jag tror på 3.

  Efter smärtor som gjort att vi i samlivet haft torka.
  Jag kan inte förstå att vi orka’.
  Utan ett nyp på över ett halv år.
  Håller tummen för att vinsten blir vår.
  Skulle spicea upp lite nu när vi kan.
  Då blir jag snygg när jag får min man.

 • SaraHV

  Jag tror på 3 st.

  Jag skulle behöva både några nya amningsbh:ar och vanlig bh:ar i min garderob! Av någon anledning blir det aldrig av att handla…

 • Alexandra Dahlberg

  jag kan säga att det jag alltid saknar i min garderob är bh:ar.. och amningsbehåar är helt klart de skönaste..

  jag tror att du har 5 st amningsbehåar.

 • Sara Lindqvist

  Jag gissar att du har 2 st från GlamMom ☺ Sen är det faktiskt just amningsbehåar min garderob saknar… de jag köpt har blivit alldeles för små (!) Inte klokt vad brösten växer…

 • Christine

  Jag gissar på tre stycken.

  Jag saknar bekväma trosor nu när jag är gravid. Alla skär in i höften, åker in i rumpan eller blir för korta framtill. Känns som jag går runt i trosor för en treåring 🙂
  Så just nu önskar jag mig inget hellre än rediga ”farmorstrosor” som min man kallar dem.

 • Joanna

  Hej!
  Jag gissar på 4 =)

  Till mig själv skulle jag köpa ett par snygga bh-ar, har inte unnat mig något snyggt utan bara enkelt och praktiskt (och ganska tråkigt) från H&M.

 • Amal

  Jag gissar på 5 amningsbh:ar. Det mesta saknas i min garderob då jag aldrig orkar åka och köpa nya kläder, mest akut är dock underkläder, de jag har sjunger verkligen på sin sista vers hahaha

 • Susann

  Jag gissar på 5 bh:ar
  En bh från glam mom är kanske det jag behöver för att känna mej fin o fräsch fast bebis spyr ner mej minst en gång om dan. Känner jag mej fin under så blir hela jag lite gladare ☺️

 • Malin

  Jag gissar på 1 bh.

  Jag ammar min lille son som är 1 månad gammal och idag har jag totalt två amnings-bh. Min son är ett riktigt kräkbarn och spyr hela tiden ner mig efter amningen och han spyr mycket så man blir helt blöt… tvättmaskinen går varm här hemma kan jag säga. Det vore underbart att ha ytterligare amningsbh och speciellt av den lite finare sorten! Hoppas på jättetur!

 • JESSICA

  Jag gissar på 3 st.
  Jag har många gånger varit inne på glammom och sucktat efter deras fina underkläder. Det är just det som. Annas i min garderob just nu. Snygga underkläder.

 • Ida Johansson

  Jag gissar på 4 st!

  Jag skulle vilja fylla på med lite sexiga underkläder. Just nu kan min underklädeslåda beskrivas som ”bekväm”, men som tvåbarnsmorsa är det viktigt att kunna känna sig fräsch och snygg, både för sig själv och sin partner!

 • Rebecka H

  Jag gissar på 4

  Jag skulle behöva lite nya BH. Jag behöver en annan storlek än innan jag fick barn och det är så himla dyrt när man behöver köpa ett par stycken, för det behöver man ju. Så ett bidrag som detta hade underlättat väldigt nu i dessa dyra tider med jul och födelsedagar. Hoppas hoppas.

 • Sara

  Jag gissar på 5 stycken!

  det som fattas hemma är helt klart en amningsbh som håller tuttarna på plats. Eller ja, gör dem lite snygga. Har så svårt att hitta i min storlek annars, finns ju bara i 75 i omkrets och jag behöver mindre 🙁

 • Emelie Persson

  I min garderob saknas de verkligen BHar, jag blir alldeles för snål för de när jag ska köpa de som mammaledig.
  Jag gissar på att du har 3 bhar från glammom.

 • Johannes

  Jag gissar på 2 st.

  Det som saknas i min garderob är en snygg kostym med smala ben. Jag förstår inte varför kostymbyxor görs så stora hela tiden? Något som alltid saknas i barnens garderob är den andra strumpan till alla strumpor – vart tar dom vägen?

  PS. Frugan skulle få presentkortet om jag vann.

 • Erika G

  Det skulle vara helt underbart att få vinna denna vinst. Med tredje barnet på väg skulle det vara roligt att få uppdatera min garderob med en ny amningsbh, köpte aldrig någon ny med andra barnet, blev för snål.
  Jag gissar på att du har 5 st bhar från glammom. ?

 • Moa

  Jag gissar på 5 st! I min garderob hemma saknas vanliga bh:ar, har nästan bara amnings-bh:ar efter två graviditeter och långa amningar med bägge barnen. Om jag vann skulle jag ge bort presentkortet till en av mina bästa vänner som ska få sitt första barn i januari:)

 • Christina Frisberg

  Jag gissar på 4 stycken 🙂
  Själv behöver jag fylla på lite i underklädesgarderoben och hitta en Bh som är både snygg och bekväm och som håller mina väl tilltagna tudor på plats 😉

 • Tingeling stegervall

  Gissar på fyra,

  Bhar är inte det lättaste att hitta tycker jag, specillet inte snygga som kostar en halv förmögenhet när man studerar och har stora boobs! Så bhar kan man väll ändå aldrig få för många av ^^

 • Elina Larsen

  Efter en graviditet såhär, så saknas ungefär hela garderoben . Jag har inte orkat ut och shoppa till mig själv ännu , men det behövs ? Jag tror du har 3 bh-ar ☺️

 • Jennifer T-K

  Just nu saknar jag typ allt i min garderob :/ Bor i mjukisbyxor och sambons t-shirts, haha… Skulle definitivt behöva lite fler amningskläder!

  Jag gissar på fyra!

 • Emelie

  Jag gissar att du har 3 st från Glammom!

  Der saknas just nu fina underkläder (läs bh-ar) då kroppen efter 2 barn inte ser ut som den gjorde innan! ??

 • Michaela

  Jag gissar på 1 därifrån 🙂

  Snygga och sköna trosor är det STOR brist på! Antingen åker de in i rumpan, visar hela rumpan eller åker under kärlekshandtagen, vilken grym och välbehövlig vinst 😀

  Har delat på instagram: michaelajomalindh 🙂

 • Eni

  6 st
  Jag saknar det mesta i min garderob känns det som. Haha. Har varit så upptagen med att shoppa barnkläder de senaste 2,5 åren att jag i princip glömt bort mig själv. En uppdatering av amningskläder är välkommen!

 • Cecilia Bratt

  Jag gissar på 2 st.
  Jag skulle ge presentkortet till min svägerska som är en relativt nybliven tvåbarnsmamma och som unnar sig själv alldeles för lite, speciellt när det kommer till de kläder som inte syns men som kanske är de allra viktigaste just nu. Skulle bli så glad om jag fick ge henne detta.

 • Jonna

  Jag gissar på fyra stycken!
  Här saknas det amningsbh till tusen. Jag trodde jag skulle få sluta amma för ett tag sedan pga svampinfektion, sår och skit och sonen tyckte att mat var toppen, men så när jag äntligen blev fri från det så matvägrar han och bara vill amma.
  Vore toppen att ha nåt fint att byta med ( eller bara nåt som inte är helt söndertvättat ?)

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Detta är precis vad jag skulle behöva och vilja vinna, för i ärlighetens namn har jag inte en enda BH just nu, och det känns en aning pinsamt. Råkade få med min sista fungerade och hela BH in i tvätten och vips så var den inte så hel längre. Utan bågen har numera gått av och sticker ut ifrån ett litet hål. Den är med andra ord ingen vidare att bära längre och ett gäng nya står på inköpslistan/önskelistan.

  Tror du har 3 stycken.

  Kram Sanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.