Julkalender

Lucka 14 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Måndagmorgon idag och vi öppnar lucka 14!

Pasmallen blogg julkalender lucka 14
Foto: FotoLiselotte

Det här är en riktigt WOW-vinst som jag är säkra på att många av er kommer vilja ha! Ja, för bakom dagens lucka gömmer sig nämligen Babyliss som sponsrar med sin grymma Curl Secret! Ni vet den där som jag så gärna ville ha!

20151213-234133-85293954.jpg

Curl Secret är den första locktången jag har hört talas om som gör hela jobbet själv! Den drar in håret i en spole och lockar till håret helt på egen hand. Signaler indikerar när det är klart! Ut kommer en perfekt lock!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta varför du skulle behöva en Curl Secret!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många elektriska hårapparater har jag ägt totalt?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

87 Comments

 • liselotte

  Gissar på 5. Vill vinna för jag har alltid haft kort hår, och har nu lyckats spara det en hel del, så skulle vara roligt med en vinst när jag kan börja använda sådana här redskap.

 • malin nätynki

  Åh med min tjocka och bångstyriga man vore det perfekt med en locktång som gör jobbet själv jag tror du har 4’st maskiner till huvudet hemma

 • Erika Gatenheim

  Jag gissar på 7 st hårapparater totalt.

  Jag har två småbarn och de gånger jag vill göra mig fin i håret med lockar räcker inte tiden till så det slutar med att jag har lockat halva hårskallen som jag måste platta istället. Med en Curl secret skulle jag också få bli fin med lockar i håret.

 • Fröken M

  6 st tror jag.

  Alltså, jag är helt VÄRDELÖS på att locka håret, jag får det lixom aldrig bra !
  Men jag skulle vilja ha snygga svallande lockar då och då,
  därför hoppas jag på tur !

 • jessicatrorjag

  9st 🙂

  jag har så platt och tråkigt hår, lyclas aldrig få till några snygga lockar med plattången, vore skoj och se om dennna nya produkt hadr vart något

 • Jenny Olsson

  Jag kör till med 10, hoppas att fön räknas!

  Papiljotter kör min mormor med annars, men det ska gå fort att fixa frissan och inte ta hela dagen!
  Jag har aldrig fått till en ordentlig lock med plattången så hoppas verkligen på en spännande julklapp till mig själv!

 • Marie Alvas mamma

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna super vinst. Har tittat på den men inte tyckt jag haft råd. Jag har tränat länge på att få till lockar med platttång men lyckas aldrig. Blir oftast missnöjd och plattar till det. Har tjockt tungt hår så denna hade verkligen fått liv i mitt hår tror jag.
  Jag gissar på 8 st.

 • Alexandra Andersson

  Jag gissar på 9 hårapparater. Jag vet inte hur ofta jag står inne på toaletten, tittar mig i spegeln och känner att mitt hår är ett hopplöst fall. Jag har väldigt tunt och rakt hår – inte bara rakt utan överdrivet rakt, går inte att göra speciellt mycket med det. Håret ser alltid livlöst och tråkigt ut, så denna locktång hade varit perfekt för mig. Dottern har fått fina korkskruvar som man gärna skulle vilja ha!

 • Sara Bengtsson

  Du hade rätt, detta är en drömvinst, absolut för mig som aldrig tar mig tiden att fixa håret då det tar för lång tid! Jag har alltid drömt om att ha fina stora lockar (testade att permanenta mig i tonåren och det gör jag aldrig om igen då jag fick tantlockar). Med denna skulle kanske även jag kunna fixa den där fina frisyren, på nolltid dessutom 🙂

  Jag tror att du har ägt 3 stycken! 🙂

 • Josefine Nilsson

  Jag gissar på tolv stycken. Är du det minsta lik mig har du gått igenom många och fortfarande inte lyckats! Därav behöver jag en curl-secret! Jag KAN inte styla håret snyggt. Som blivande mamma hade det här varit en lyx i vardagen.

 • Lina Sällberg

  Jag gissar på 12 st och jag skulle vilja vinna för att jag är såå dålig på att ta hand om mitt hår och klipper mig alldeles för sällan. Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om hur jag ser ut till vardags, men till kalas, firande och fest vill jag gärna vara fin och lockar passar mig bra, men jag lyckas aldrig få dem att hålla, varför jag skulle vilja testa denna!

 • Pernilla-Tvåbarnskaos

  Med tanke på att mitt hår fortfarande är så slitet efter ett STORT misstag av en frisör för strax över ett år sedan vågar jag knappt styla håret, men eftersom jag hört att curl secret är väldigt skonsam mot håret är det absolut något jag hade vågat testa dock är det inget jag som mamma hade unnat mig själv tyvärr, därför tror jag att detta hade varit den perfekta julklappen för mig själv.

  Jag tror du haft 4 st elektriska hårpparater 🙂

 • Lovisa

  Jag tror att du har ägt 13 elektriska hårgrejer.

  Jag skulle behöva curl secret eftersom jag har så tråkigt och rakt hår. Dessutom orkar jag nästintill aldrig locka håret med plattången eftersom det tar så lång tid

 • Jeanette Ågren

  Jag skulle vilja vinna den för att jag aldrig lyckas med att få fina lockar o håret. Skulle vara perfekt till nyår då jag och min sambo ska förlova oss.

  Jag gissar på att du har haft 7 apparater.

 • Andrea-Miranda

  Jag fixar aldrig håret eftersom jag inte kan, jag skulle behöva en sådan så jag kunde känna mig fin å kvinnlig någon gång! Jag gissar på 6 st

 • Johanna Lingefors

  Jag har inga fungerande hår apparater mer än hårfön så det blir att jag alltid har håret i en knut. Skulle vara så kul att få ha fina lockar till jul.

  Svar: tror du har haft 12stycken

 • Jenny Sjöberg

  För jag vill vara snyggast på förlossningen! 😉
  Skämt åsido. Jag har spikrakt hår och det är så trist. Det dock ganska tjock och rött – kanske skulle kunna få till Julia Roberts-lockar ju. 🙂

  Gissar 4 stycken.

 • erica

  Hej! Som mamma till två små är man ständigt stressad. Har platt livlöst och tråkigt hår, som har suttit i den obligatoriska ”trullsen” mitt på huvudet i tre år nu (lika många år som äldsta dottern är gammal). Det hade varit såå kul att få chansen att göra sig fin i håret igen till vardags, men en curl secret skulle jag äntligen hinna det! håller tummarn stenhårt.

  Tror du ägt 9 stycken.

 • Anna Lundqvist

  Dottern satt med mig och tittade på TV när denna kom på reklamen och sa att det var nr 1 på önskelistan. Tänk om jag fick vinna den till henne. Hade varit fantastiskt roligt.
  Du har ägt 11

 • Linda H

  En sån här har jag aldrig sett förut! Jag har platt och stripigt hår och har spenderat timmar i min ungdom med papiljotter i håret för att få till lite fina lockar och volym. Tänk om jag hade haft en sån här!!! Det var länge sedan jag använde papiljotterna… Men nu kanske jag kan få göra lite fina lockar med den här istället!
  Jag tror att du har haft 11 apparater

 • Pernilla Lindén

  Mitt hår lever ett eget liv. Och med småbarn hemma så har man inte orken eller tiden att lägga ner massa tid på sitt hår. Så skönt om.man kunde fixa håret snabbt och lätt med en Curl Secret.

  Jag tror att du har/haft 5 elektroniska apparater.

 • Rebecca Andersson

  Jag tror du ägt 14 stycken samanlagt.

  Jag har önskat mig en sånhär sen jag såg den första gången men blir försnål när det gäller att köpa saker till mig själv så ja snålfia vill jättegärna vinna denna så jag kan få göra lite fina lockar i håret på mig och på min dotter. 🙂

 • Sanna

  Åh, den här fina julklappen önskar jag mig verkligen! Vanligtvis är jag inte tjejen som bryr sig så mycket som skönhet och liknade prylar, men denna har faktiskt stått på önskelistan sedan den släpptes och det vore så kul att få bli överraskad med en till mig själv i år. Har hört att den ska vara riktigt bra och att de ska gå snabbt, smidigt och enkelt och det vore perfekt för mig som inte har så mycket tålamod.

  Gissar på att du har ägt 9 st totalt.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 • Sara Källström

  Svar: Du har ägt 5 elektriska hårapparater!

  Denna vore en dröm för mig och mina döttrar att vinna! Vi vill ofta locka håret men just nu vi bara plattång har och den gör inte lockarna bra. Vi vill ha fina guldlocke lockar ha, så att vinna denna vore ju helt underbart!
  Delat på facebook!

 • Linnea Jönsson

  Gissar på 5 stycken!

  Jag älskar att ha lockat hår men kan inte göra det själv. Saknar ju ögon i nacken och med mitt tjocka hår, så är det nästintill omöjligt. Men hoppas på denna vinsten. Såg din bild på IG och det såg jättefint ut!

 • Mia

  Jag tror på 6 st. Jag skulle behöva en för att jag har Sveriges tråkigaste hår! Efter 2 rätt täta graviditeter då jag tappar så mycket hår efter så har det inte hämtat sig. Hade varit kul att känna sig lite fin nångång!

 • Erika Gripenstam

  Jag har också problem med att locka med plattången, jag får aldrig in snitsen hur jag än försöker., men jag älkar att ha lockigt hår. Jag känner att jag behöver lite glam som mamma på ett lätt sätt. Gissar på 8 stycken.

 • Gunnel Andersson

  Jag gissar på 10 stycken.
  Jag vill vinna den här så att jag kan göra mitt hår festligt lockigt när jag vill! Den verkar helt fantastiskt enkel och smidig och jag har aldrig lyckats med lockningen av mitt hår själv.

 • Mari B

  Jag behöver en curl secret för att mitt hår är så platt och tråkigt men med hjälp av en curl secret kommer jag få mer olym i håret och därmed mer liv i det livlösa håret.
  Jag tror du har ägt 11 stycken hörapparater.

 • Angelica

  13 st gissar jag på!

  Jag är helt värdelös på att piffa till håret, så det slutar alltid med att jag bara sätter upp det i en tråkig tofs. Det hade varit jättekul att få ett lätt och smidigt redskap för att kunna fixa till sig och känna sig lite glamorös mitt i småbarnshetsen och stressen!

 • Karin G

  Jag behöver inte denna alls till mig ajälv då jag har naturliga korkskruvar i håret. Men skulle vara extremt kul att få ge bort den i present till en vän som lockar håret ca en timme varje dag!

  jag tror att du har ägt 22 stycken samanlagt

 • Anna N

  För jag är totalt hopplös när de gäller hår. Får alltid höra att jag har så fint och tjockt hår men de enda jag kan göra med de är att sätta upp i en tofs (mamma fixade alltid mitt hår när jag var yngre). Vet knappt om jag kan göra en fläta.

  Tror du ägt 6 hårapparater.

 • anneli

  Har länge letat efter den perfekta locken. Är inte helt nöjd varken med platt tång eller med de lock tänger jag provat. Lockarna på bilden på dej är sådanna jag är ute efter 🙂
  Tror du haft 9 st

 • Sofie Andersson

  Hejsan. Delat på Facebook.
  Vi är ju tre tjejer här hemma. Det fixas och donas med hårt jämt! Så självklart behövs hjälpmedel att bli riktigt fin.
  Gissar på 7 st.

 • Frida Karlsson

  Hade varit guld värd när man är nybliven 2 barns mamma, känner sig hopplöst tråkig och önskar att tiden räckte till för att piffa till sig för sin man (och sig själv)
  Tror du haft 7 apparater genom åren

 • Linda

  Jag skulle vilja ha den av flera anledningar. Dels för att det alltid blir ojämt och mindre lockigt bak när jag försöker, det tar alltid lååång tid att få till det, vilket man inte har med två små barn. min sambo tycker dessutom att jag är väldigt fin i lockigt hår, så då skulle även han bli glad av att slippa se mig i tofs eller tovigt hår varje dag 🙂
  Jag gissar på 7!

 • Viktoriae

  Jag gissar att du ägt 11 stycken.
  Jag skulle vilja vinna den till min mamma som har rakt hår och som gärna vill ha lockar. Nu har hon en plattång men då blir det ofta bra på ens sidan och andra är svår att få till så jag tror denna skulle hjälpa mycket.

 • Jenny

  Varför jag ska vinna? Ehhhh – amningshår!!! Mitt hår ser på riktigt inte klokt ut. Varken uppsatt eller utsläppt. Jag har kort hår i luggen, i polisongerna, i nacken och över hela huvudet. En curl secret kanske kan ge mig några good hair days?
  Gissar på 12, som är mitt nummer

 • Emelie Sundén

  Skulle verkligen behöva en då ja har så svårt att fixa håret och tycker lockar är så fint! Önskar mig verkligen en locktång!

  Ja tror du har 4 stycken

 • Karin

  Jag gissar att du har 5 stycken.

  Lyckad aldrig få till några vra lockat vare sig med plattång ellet locktånh. Så att vinna denna som gör hela jobbet vore perfekt

 • Anna Mårtensson

  Jag skulle behöva den för att jag aldrig orkar hålla på längre stunder med att fixa mitt hår så ofta låter jag det bara vara som det är. Men med denna skulle det gå snabbt att bli snygg =) Jag tror du har ägt 5 st.

 • Anneli Kahlman

  Tanken är inte att se ut som en docka,
  men det hade vart fint att ibland håret kunna locka!
  Jag har försökt att locka med min plattång,
  misslyckas tyvärr gång på gång.
  Tänk om min dröm blev sann,
  att jag en locktång från babyliss vann!
  Jag tror du ägt 5 elektriska stylingapparater
  #babyliss

 • Emelie Persson

  Jag gissa på nio elektroniska apparater sammanlagt! 🙂
  Och till mitt yviga, halv lockiga hår efter ett gäng månaders amning hade en ny plattång varit kanon! Då min börja bli en aning för gammal o sliten 😉 skada håret mer ån gör nytta!

 • Linda

  Jag tror på tolv stycken!! 🙂
  Jag ska vinna curl-tången för att visa att även korthåriga är snygga i lockigt. När mina extensions kommer i lockar jag glatt vidare! Lock = rock (jag älskart!)

 • Moa

  Jag skulle behöva en curl secret dels för att jag har ganska tjockt hår som tar väldigt lång tid att locka med plattång/vanlig locktång och dels för att jag som du har väldigt glidit hår så lockarna går ur jättesnabbt! Jag tror att du haft 4 elektroniska apparater sammanlagt 🙂

 • Jessica

  Tidigare ha de jag riktiga änglalockar naturligt men sen jag fick barn har de försvunnit och jag längtar så efter mitt gamla hår igen. Denna fantastiska ”mackapär” hade ju gjort att jag kunde få de igen!! (Att krullar med plattång är stört omöjligt ju)

  Jag tror du har haft 6 st!

 • Malin Junghard

  Jag tror att du har ägt 9 st

  Mitt hår får utstå diss efter diss, tråkigt fall och massvis med frizz.
  Jag behöver perfekta lockar med Curl Secret från Babyliss!

 • Johanna malmehed

  Hej jag gissar på att du har haft 14 st just för att jag själv har haft de☺
  Och varför jag just vill vinna är för att jag snart blir tvåbarnsmamma och fixar aldrig i ordningen och känns som jag vill göra det med just denna fantastiska hårapparat. Tänk om man kan unna sig på dop och jul med nyår och alla festligheter som kommer med att style till sitt hår. Jag har delat din bild på instagram och taggat dig jag heter mittvardagslyx på instagram och mallar dig inom kort

  Kram Johanna

 • Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Jag gissar på 25 st.

  När håret mitt spretar åt olika håll, kan jag med hjälp av denna Curl Secret få bättre koll. Snygga frisyrer fixas snabbt, enkelt och lätt. För med lockigt börjar jag det nya året.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 • Johannes Forssell

  8 stycken.

  Jag skulle behöva den för att ge den i julklapp till min fru,
  för det finns inte pengar till drömklappen just nu.
  Önskar göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag Curl Secret vann.
  Föreställ dig hur hon öppnar det i jul och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? De är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var På Smällen-Emma som tyckte att du denna skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!” 🙂

 • Carolina Åhsberg

  Jag gissar på totalt 13 stycken!

  Håller tummarna stenhårt då jag en liten prinsessa här hemma har,
  att fläta och fläta gör så att jag knappt har någon ork kvar.
  Nu håller vi på tummar och tår,
  att perfekta julklappen som underlätta för oss hem till oss når!

 • Madeleine W

  Vilken drömvinst! <3
  Mitt gravidpåverkade hår skulle få sig ett ordentligt lyft med denna underbara mackapär! <3

  Gissar på 7 st 🙂

  // @maddieochlilly

 • Jonna Aspenstedt

  Jag är verkligen jätte dålig på att fixa mitt hår, kan knappt sätta upp det i en vanligt tofs :/ så en sån här som gör jobbet åt en hade ju varit helt super att ha 🙂 jag tror du har ägt 8 stycken. Kram Jonna

 • Johanna

  Jag skulle vilja vinna denna då jag är världs sämst på att locka mitt hår med både locktång och plattång:/ får inte till tekniken.

  Jag tror du har haft 6st olika elektriska hårapparater.

 • Catrin

  Jag skulle så gärna vilja vinna en curl secret! Som mammaledig tvåbarnsmamma har jag inte så mycket tid att lägga på mig själv, men med en så enkel locktång skulle man kunna fixa till sig betydligt snabbare och få länna sig lite extra fin inland 🙂
  Jag gissar på 7 st apparater!

 • Joanna

  Jag gissar på 8 stycken!

  Mitt hår är ofta platt och livlöst och jag måste i princip locka om allt bara minuter efter att jag lockat det första gången för att det ska hålla. Bilden du la upp på dig själv efter att du använt den visade ju på mycket lovande resultat! =)

 • Petra

  Jag måste vara världens sämsta människa på att locka håret för varje gång jag försöker ser jag ut som en dränkt katt. Därför skulle den här vara en räddning för mig och mitt barr. 😉
  Jag tror att du ägt 11 st hårapparater 🙂

 • Annika - drömmen om 11 barn

  Enda gångerna jag faktiskt trivts bra med mitt hår är då jag fått det lockat! Frisören brukar locka det efter att jag klippt mig, och oftast när jag blir stylad (vilket faktiskt sker ibland) så lockas det – så förmodligen är det inte bara jag som tycker att jag passar i lockigt 🙂 Klart jag önskar mig en locktång som är smidig att använda (NEWBIE som jag ju är!)

  Du har nog haft… ehm… 4 eller 7… vi säger fyra elektriska iaf. O håller tummarna för det 😀

  Kram!
  (tipsat har jag ju gjort, det har du mail om sen tidigare) 🙂

 • mammalinda

  Wow, vilken underbar vinst!! Jag skulle verkligen vilja ge denna till min stora tjej i julklapp, så att hon och jag kan göra fina frisyrer på varandra. Hon gillar verkligen att göra håret fint, men vi har bara en våffeltång och lockar är verkligen stået vassare. Tänk så vackra vi kommer att bli 😀 (eller vackrare så klart!)

  Jag tror du har ägt 4 st totalt.

  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 • Anna Malin R

  Jag är självklart med och testar lyckan! Jag gissar på att du har 5 stycken!

  Motiveringen då?

  Jag har en lillasyster som sätter pricken över i:et,
  som genom sin existens, förgyller livet!
  som alltid gör vardagens måsten och bestyr,
  till roliga och glädjefulla små äventyr!
  När jag var liten var hon jobbig och lämnade mig inte ifred,
  nu är hon en av de jag allra helst spenderar tid med!
  och vet du..Babyliss står högst på hennes önskelapp,
  På Smällen kan verkligen leverera en riktig drömklapp!
  och hon förtjänar det bästa -ty jag håller av henne så,
  därför håller vi tummarna för att tomten snart knackar på!

 • Rebecka H

  Jag gissar på 4 stycken.
  Jag har rätt långt och platt hår. Det skulle vara kul att kunna piffa till håret och få lite liv i det utan att det tar alldeles för lång tid och denna verkar vara smidig efter lite övning.

 • Jennykronholm

  Å vilken bra vinst. Min plattång är inte rundad utan lite mer kantig så det är väldigt svårt att göra runda fina lockar, dem blir lite kantiga och raka på vissa partier sen har den lite ”mocka” på översidan så det blir inget glid överhuvudtaget utan håret stakar sig fram. Den här vinsten skulle vara toppen för mitt hår! Håller tummarna.
  Jag gissar på 6st elektriska apparater.

 • Elin

  Jag tror att du har haft 7 st!

  Jag skulle verkligen verkligen vilja ha dennna för att se om den kan locka mitt hår då det inte går med en vanlig locktång! Probemet är att jag verkligen inte har råd med det då jag måste lägga pengar på annat som min häst.. Shit vad glad jag skulle ha blivit.. <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.