Okategoriserade

Ny potträningsplan

Tack allihopa för era tips kring potträningen, det betyder massor för mig! Jag tycker det ni skriver låter kanon och jag har läst på om 3-dagarsmetoden nu också. Jag har bestämt mig för att vi kör all-in på 3 dagar så som Linda H och Frida kommenterade på mitt inlägg igår. Vi har vi att förlora liksom?!

Jag läste lite om 3-dagarsmetoden HÄR och har utgått från det i vår lilla plan.

Så här ser planen ut:
– Jag har köpt den där potträningskalendern med klistermärken att ha som belöningssystem.
– Vi kommer köra helt naket, inga kallingar ens, bara t-shirtar
– Vi kommer ha pottan i vardagsrummet så att det blir lätt för Lucas.

Jag passade även på att köpa en ny potträningsbok till Lucas. Han älskar att läsa på pottan så det ska bli roligt att läsa den här ihop med honom.

20151214-005020-3020772.jpg

Planen nu är att vi kör detta den 22:e, 23:e och 24:e dec. Detta är ändå dagar som vi kommer att vara hemma på och eftersom vi firar jul hemma hos oss så tror jag det här kan bli ganska bra. Jag är lite sugen på att börja redan idag, men jag har ju inget belöningssystem än och jag vet ju inte hur länge till jag kommer vabba. 22:e dec är första dagen på mitt och Lucas jullov så därför kör vi igång då.

Vi kommer inte ha något storslaget julfirande så det kommer inte komma mycket folk som skulle på nåt sätt påverka potträningen. Det är bara min mamma och syster som kommer och dom är Lucas redan trygg med 🙂 Det kanske till och med blir ännu roligare för Lucas när han har en hel hejarklack 🙂 Om vi får möjlighet innan så kör vi tidigare, ögoninfektioner har ju en tendens att bli ganska långvariga. Idag kunde vi kört naket hela dagen när jag ändå vabbar med Lucas, men han är inte så positiv till mina muntra försök om pottan och vill just nu inte ens ta av blöjan. Men han är ju inte frisk heller så han vill väl kanske inte att jag ska hålla på och greja och tjata…?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.